Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Jedou slovenské programy na české kartě Skylink?

Zdravím, mám českou kartu skylink, pojedou mi stv1 stv2 stv3 joj markiza joj plus a doma? Musim si aktivovat balicek multi aby mi jeli? nebo nemusim nic aktivovat? diky za odpoved.

blik
Registrace: 9/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Jedou slovenské programy na české kartě Sk...

Slovenské programy jdou na české kartě v základní nabídce. Otázkou je,jak to dlouho vydrží.

dechovkar
Registrace: 5/2006

v podstate pri kúpe karty táto nie je ani "česká" ani "slovenská". Tou sa stáva až po jej registrácii. Teraz je to tak ako písal dechovkár. ALE! napr. pri pretekoch F1 (tak ako aj včera) už na českú kartu STV3 - pre vysielacie práva - nešlo.

lubomir63
Registrace: 6/2006

Tak třeba programy ČT (ČT 1 a 2) a STV (1 a 2) půjdou vždycky na obou územích, protože práva nakupují prostřednictvím EBU, takže není problém vysílat jak v ČR tak v SR. To se ale netýká sportovních kanálů. To že jde STV3, to bude opět nějaký test režim :-) Teď jde o to, jak dlouho to vydrží

Používejme mozek

King
Registrace: 9/2005

@king

Ty si včera určite nemohol nepozerať F1 na STV a na českej karte !!!!!

lubomir63

@Lubomir

Uklidni se.. To jsem opravdu nemohl. Přečti si pořádně můj příspěvek. Pokud vím, tak STV3 je sportovní kanál. Chtěl jsem říci, že STV3 jde na českym regionu určitě jen v nějakém testu a F1 si nedovolí pustit ani v tomto test režimu, protože pokud se dobře pamatuju, tak kvůli tomu se tenkrát strašně rozčilovala Galaxie Sport, dnešní Nova Sport. Tenkrát už myslim v majetku Novy.

Každopádně, nemusíte se bát, že by programy STV 1 a STV 2 ppř. ČT1 a ČT2 zmizely z nabídek obou států. Nezmizí. Maximálně budou takovéto blokace, které se budou týkat velmi lukrativních sportovních přenosů

Používejme mozek

King

@king

ja som kludný. Toto hádam nebude dôvod aby sme sa rozčulovali§ Ale aj ty si prečítaj čo ja píšem: STV a nie STV3. Nešlo ani STV1

lubomir63

@lubomir

Tak to se omlouvám. Já jsem se včera jaksi na STV nedíval, takže o tom, že nešla STV 1 nevím. Jestli ale šel nějaký vrcholový sport, tak je to jasné. To by byla blokovaná i ČT 1 nebo ČT 2 pro slovenský území. Pro sportovní práva holt platěj daleko tvrdší režimy. Už jen kvůli tomu, že se sport ve velké míře vysílá LIVE a současně obvykle běží jak na ČT tak na STV. A pokud ne, tak je prostě v zájmu prodejců sportovních práv, aby se k tomu dostal pouze daný národ.

Používejme mozek

King

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra