Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

SmartWi konzultace

Ahoj lidi, uvažuju koupit SmartWI spliter. bezdrát proto, že prostě přes barák ty dráty nenatáhnu. Nyní používám v domě wifi a to jede v pohodě.
Prosím, jak to je s Openboxama 810? Bude funkční? Jak to je s potenciálem na CW a Irdeto. Nyní CSlink, nebo UPC.
Nevíte jak bude kódované UPC nadále? Plánují nabízet opět předplacenou kartu.
Díky.

xmacka
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

smartwi

Ahoj .
Základní info : pokud más všude openboxy tak to jde dobře s kartou UPC pro Cryptoworks. Nový firmware si můžeš stahnout z této stránky http://www.smartwi.net/downloads.html
Jinak smartwi má dosah v domě cca 15m.

pohosat
Registrace: 4/2008

pohosat

Tak nevím jaký soft používáš, ale já teď dal soft 2.51 a sdílečka UPC v pohodě, mám to zatím jen na testování ale jsem nadšen, zatím tedy jen dva přijímače a oba s UNI čtečkou, oba 10m od základny a jeden i přes 2 zdi a maká to v pohodě. Poslední soft 2.52 jsem nezkoušel. Jen nevím jak to funguje mezi Philips co jsou od UPC s origo softem co to přišlo tak šel jen jeden a druhý psal karta odmítnuta.

Harry131
Registrace: 7/2007

smartwi

Možná jsou opraveny nějaké chyby .Zaleží kus od kusu philips reciverů , mám dobrou zkusenost s 4 ks openboxy a UPC maká to dobre .Kámoš měl 1 philips a 2 openbox a chodilo to zcela náhodně.

pohosat
Registrace: 4/2008

to Harry131

Philips 6010 s origo fw - v pohode.

koscak
Registrace: 7/2006

RE: SmartWi konzultace

No jde mi spíše o stříbrný model.

Harry131
Registrace: 7/2007