![]() |
|
pro cb21Problem s Eurosportem HD a take History HD byl Skylinkem odstranen. Nyni opet plne funkci v Irdeto rezimu na Topfieldu 2050.Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
![]() |
|
To:007Ahoj,proč je dnes od rána česovej zámek? Proč,proč,čeho se bojíš? :laughing: |
grower
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 1 030 |
![]() |
|
to 007už jsem to sem chtěl napsat..potvrzuji,šlapeme jak hodinky...všechny začátky se potýkají s "vyladěnim"..to se týká všech providerů,všech boxů a uplinků:-)R^ Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
RE: pro cb21jsem zase přeladil na Dance TV HD...jako sic to neni hudba jako taková(hodnota pouhý jeden TUC TUC:-))))ale ten zvuk je nářez...oprvadu hezké(co se týče technické kvality):-)Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
To:007Ahoj,můžeš mi zdůvodnit ten časovej zámek,nebo jsi už u vody? Potřebuji poradit od Babui. Dík. |
grower
![]() |
|
To:007Co se děje? Proč nemohu přidat téma(furt časovej zámek)co to znamená? Můžeš odpovědět? Ostatním to funguje! |
grower
![]() |
|
To:007Neumíš to zdůvodnit. Špatný 007 Rv |
grower
![]() |
|
@growerJá ti to zdůvodním raz dva.Z časů mého minulého adminování si pamatuji, že je z bezpečnostních důvodů nastaveno omezení počtu založených témat tím samým uživatelem v určitém časovém horizontu. Tedy založíš nové téma "1" a druhé téma "2" můžeš založit až za K hodin, kde K je konstanta, jejíž přesnou hodnotu neznám. Platí to pro všechny, tak tu zbytečně nevyskakuj. Je to opatření proti chronickým spammerům. (Někteří si z minulosti možná pamatují nicky typu asimonopol, chárný, ale i velice pestrá paleta různých duplicitních nicků uživatele vortimond atd...) Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
To:AlesHavelJá ti to zdůvodním raz dva. Podívej se,kolik témat jsem založil,možná umíš jenom počty raz dva.:laughing: |
grower
![]() |
|
To:AlesHavelJo,a kde jsem spammoval? Máš z vedra halušky. |
grower
![]() |
|
@growerTu vůbec nejde o to kolik, ale v jak velkém časovém rozestupu od sebe. Spíš tobě to leze na mozek, výše jsem ti už jednou psal, že to pravidlo o časovém rozestupu platí pro všechny nicky (možná admini mají poněkud jiné podmínky). Jsi zbytečně vztahovačný a horkokrevný. Klid.Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
![]() |
|
AlesHavelHele chlape,nejsem žádný spammer a nezakládám témata jen tak pro radost. Ale prohlídni si toto fórum a pak můžeš někoho hodnotit. |
grower
![]() |
|
@growerNo, vidím, že to moje vysvětlování je v podstatě zbytečné, tak ještě závěrem zkusím tuto větu.Až uplyne bezpečností časová konstanta o velikosti K, která se začala odpočítávat od okamžiku vložení tvého posledního tématu (dnes v 10:24.43), budeš moci vložit nové téma. Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
![]() |
|
grower, cb21Narozdil od tebe musim neco delat, pokud mas nejake pripomiky k webu, tak je na to tady odkaz primo na redakci, tam ti to vysvetli, ale Ales ti to napsal presne.cb21: Skylink v tom byl nevine, bylo to zpusobeno externim subjektem, sam si to asi domyslis podle toho jaky CAID tam pribyl To by zajimalo co ted delaji cerepy s UNI cteckou a ICE kartou na programu Nova Cinema, maji tam nachystane takove male prekvapeni. Bohuzel je techto karet jeste malo v obehu, tak lidi nervou ... Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
![]() |
|
@007No vyhodnotil jsi to dobře. Ty makáš a já žiju z tvých daní. Připomínka už tady byla napsaná. Já potřebuji sehnat Babui a něco se ho zeptat a pochybuji,že dnes ve 22:24 ho doženu. Proto asi zámek ten je (ok) a hodně mi pomůže. Dík. |
grower
![]() |
|
@007Tak jak jsem ti napsal, Babui je na pívu nebo spí. Díky za tvoj zas.... zámek. Rv |
grower
![]() |
|
@007Jo a jak jsi psal,že pochybuješ,že v Octagonu 918HD,bude šlapat Irdeto cart pin:0000. Tak jsi tak trochen vedle,zatím vše ok. No jo,ale nemůžeš mít přehled o všem. Jinak nic ve zlém a doufám,že to zkousneš. Jdu dát cigáro. Ahoj. R^ |
grower
![]() |
|
RE: pro cb21To by zajimalo co ted delaji cerepy s UNI cteckou a ICE kartou na programu Nova Cinema, maji tam nachystane takove male prekvapeni. Bohuzel je techto karet jeste malo v obehu, tak lidi nervou ...to je dost urážlivé vůči řádným zákazníkům Skylinku,ten tvůj problém je dost vážný,co? Rv |
hrnek
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 216 |
![]() |
|
@hrnekber to ze je teplo ;) a navic se uz pise o problemu s Nova Cinema na Homecastu S 3000CR, coz snad je prijimac se cteckou Cryptoworks :))) ... "Bohuzel je techto karet jeste malo v obehu, tak lidi nervou ..." :-/ |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
Jen na okraj ke kartám SkylinkTeď jsem nedávno registroval kartu jedněm lidem a na netu má Skylink kolonku model přijímače. Je fakt, že to neprovádím často, takže už je to tam asi delší dobu. Tak jsem tam začal psát svoji oblíbenou značku "Nopotomjetikulovytyhajzle", ovšem to si majitel karty moc nepřál. Fakt síla co za informace si dovolujou z lidí tahat. |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
![]() |
|
![]() |