![]() |
|
HBO HD už trvale bez originálního zvuku?Skylink HBO HD 23.5Etohle je zprávička stará víc jak dva měsíce. byla tam tenkrát nějaká technická závada. https://www.parabola.cz/zpravicky/11839/skylink-hbo-hd-o-vikendu-bez-originalniho-zvuku/ chci se zeptat fungovala od tý doby vůbec ta originální zvuková stopa? dneska na to zase po dlouhý době koukám a nic neslyším. Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: HBO HD už trvale bez originálního zvuku?koukat a anic neslyšet? treba poslouchat a nic neslyšet. :laughing: :laughing: :laughing: Vorti to len na pobavenie. ;) R^3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 170 |
![]() |
|
RE: HBO HD už trvale bez originálního zvuku?mě by fakt zajímalo jestli je nějaká šance, že by to mohlo zase fungovat. já nechci Pavla Soukupa, kvůli němu satelit nemám, už mě fakt štvou.mimochodem dneska tip pro noční můry: ve 23:35 na ITV HD kultovní sci-fi horor Věc z roku 1982 www.youtube.com/watch?v=-7rjtroVAO0 Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
@vortimondProblém s orig. audio doprovodem u HBO HD jsem nahlásil.Takže snad bude vše brzy v pořádku. Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)
|
redakce
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 2 279 |
![]() |
|
RE: HBO HD už trvale bez originálního zvuku?thank you very much. lets hope they can fix it quite soonVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: HBO HD už trvale bez originálního zvuku?Hned po prázdninách jsem si chtěl HBO HD objednat. Vůbec ně nenapadlo, že by mohli přestat vysílat originální zvukovou stopu. Já si myslím (a doufám), že se jedná pouze o technickou závadu. Vždyť spousta lidí si HBO objednala jenom kvůli originálnímu zvuku a ne nějaké zmršené české náhražce. Pokud by HBO originální českou stopu zrušilo, provider by měl předplatitelům vrátit peníze, pokud o to požádají. |
jerry1954
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 131 |
![]() |
|
RE: HBO HD už trvale bez originálního zvuku?The Thing is pure classic movie :8)at se dari, or have a fun, ahoj/bye Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
jerry1954já sem pak napíšu jestli to vůbec bude fungovat, abys věděl. když máš v plánu si to po prázdninách předplatit. zatím ta orig. stopa je stále mrtvá, takže je z toho taková TV Nova s atraktivnějším programem.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: HBO HD už trvale bez originálního zvuku?sláva, už to funguje. takže se fakt jednalo o nějakou technickou závaduVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: HBO HD už trvale bez originálního zvuku?To je dobře, že zase originální zvuk funguje. Já si pamatuju, je to asi pět let, co u HBO ustřihli originální zvuk a hodně lidí protestovalo, včetně mě, chtěl jsem zpět peníze, ale oni tvrdili (SKYLINK), že smlouvu neporušili, ale tak asi za měsíc originální stopu zase vrátili zpět. Já si myslím, že všechny HD programy by se měly vysílat s originálním zvukem (i SD, že Novo, Primo a Česká televize) a český dabink pouze jako druhou stopu, což je určitě lepší, než titulky, které nejde z obrazu odstranit. ČT se vymlouvá na autorská práva (psal jsem si s nimi), což je nesmysl, protože satelitní vysílání je přístupné pouze občanům ČR a SR a pozemní vysílání zase takový přesah hranic nemá. Takže přejme si více a více kanálů v originálním znění i dabinkem na druhé stopě. |
jerry1954
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 131 |
![]() |
|
RE: HBO HD už trvale bez originálního zvuku?Hlavně zdali jste si zaplatili HD o tom to je .Zdali koukáš to už je jedno ne .Vlastně jste Skylinku sponzoři ne ? . |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
![]() |