Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

To:Babui

Ahoj,už se ti dostal pod ruce Azbox HD Premium+. Stále váhám zda ho koupit,aby jsem nešláp vedle. Dle tvé rady chci jít do Linuxu,ale každej vychvaluje to své! Jo a také aby to nemělo později problém s novou dek.kartou. Dík za info i radu.

grower
Registrace: 2/2010
Odpověď v diskusním vlákně

re:Babui

Ahoj, ne nedostal, nemám k těmto strojům vztah a s dekódovací kartičkou si do budoucna na strojích postavených v linuxu starost nedělej

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui
Registrace: 1/2006

To: Babui

Ahoj,jsem rád,že jsem tě dohnal,uvažoval jsem zda(neplníš manželské povinosti). Tak že tvoj názor Octagon v Linuxu? Promiń,že tak pozdě vznáším dotaz,ale nějaký agent mi dal časovej zámek(podle mého kravina). Dik za radu. R^

grower

...

snad prominete ze se vam tady do toho cpu,

grower vlastnim Az /krom jinych linuchu/ a reknu ti to na rovinu: Nekupuj... to uz si radsi porid HDbox, sice kdo vi jak dlouhu bude podpora (nechci ukazovat prstem jak dopadla podpora nelinixoveho stroja od ty samy fi)

... duvodu je xy, pokud mas cas a vubec chut, tak si nalistuj napriklad nemecke forum o Az a trochu si precti...

... 1 problem vyrobce cez fw fixne a dalsi 3 se objevi, a to jako nezastavam nazor ze dvb-s ma slouzit jako multimedialni zarizeni, to bych asi milej Azetboxik davno lezel nekde na smetisti, takze multimedialne chyby do sveho subjektivneho hodnoceni nezahrnuji

at se dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

@alfasex

Ahoj,jsem vděčnej za každý názor,ale ten HDbox,měl sice dobrou recenzi,ale zde na fóru ho pár lidu odsoudilo(že je drahý atd), tak nevím co vybrat. Chci jít do linuxu,u kterého nebude ukončena podpora za půl roku! Díkes.

grower

re:To:Babui

časový zámek není kravina (nemůžeš zakládat vlákno za vláknem)
řídí to systém a ne nějaký agent... Pokud myslíš nick 007 tak je to admin, kterému můžeš mimo jiné poděkovat za chod tohoto fóra a ne si ho brát do pusy, je to profesionál.

Klidně kup Octagona, je to zcela jedno, německý octagon fan klub funguje dobře.

Nijak mě nezdržuješ, zpravidla pracuji po půlnoci

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui
Registrace: 1/2006

re:To:Babui

Já nezakládal nová vlákna,to si můžeš ověřit,jenom jsm asi tři dny na zad řešil instal OS Win7 x64(nemohl jsem sehnat ovladače) tak jsam měl diskus s Netace. Nejsem stupido,aby jsem zakládal fake vlákna.

grower

RE: To:Babui

pokud linux,tak dreambox,nad ničím jiným nepřemýšlej

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Ještě tu nepadnul SK výrobek od firmy AB-COM, proti němu máte co? Já jeden jejich výrobek mám doma a jsem spokojený. Své primární funkce zvládá za jedna ;)

netace
Registrace: 12/2008

grower

nejsem a jen tak u vody nebudu :( jako každý druhý Prodavač a montér makám každý den

netace
Registrace: 12/2008

To grower

Súhlas s pierrepetr.

GI LX3, Octagon SF8008, T-90

Rasto
Registrace: 4/2003

@grower
s AZboxom ti neporadim, ale do HDboxu (Fortis) kludne chod
sice nikde nepises co ocakavas od tunera, ale je to linux, takze sa s nim da vselico
ak by skoncila podpora po vyrieseni pripadnych problemov s Irdeto kartami tak mas plne funkcny stroj(nemci Irdeto uz riesili pre ORF) a mozes vdaka linuxu flashnut stroj na Atevio, ci Octagon, alebo iny s momentalne lepsou podporou
ak sa mysli podporou EMU, tak neviem neviem, ci bude co emulovat a teda podporovat ...

tomu, ze ta odhovorili miestni, ze je drahy nerozumiem, linuxovy Octagon je este drahsi (HDBox 9300 vs Octagon 1018) a Azbox je porovnatelny (s 9200), co sa ceny tyka, ale slubuje a asi aj dava viac (RSS, web, multimedia)
Fortis ma vsak 2 tunery (9200 - 9300), vdaka linuxu uz ma tiez webradio, ci bude dalsie zatial nie je jasne, riesila by to plne funkcna Enigma, no ta je zatial len pre hracickarov, nie ako hlavny zdroj TV vysielania
apropo Fortis OEM tiez nie su borci v prehravani multimedii, zaujimave je, ze specialne promo s vysokym datovym tokom prehra, ale naoko bezne subory nie (mam predposledny fw)

losparabo
Registrace: 2/2007

ja jsem taky pro dream nebo vu+ duo pokud chces linux, na ostatni zapomen. :)))

docdoutnik
Registrace: 7/2007

Vše má pro a proti!
AZbox je také dobý strojek. Ale názor si udělej sám regni se tady forum.satdigitalne.cz a citej ale od konce. Spoustu věcí je z počátku vyřešených.
HDboxík taky ne nadarmo, máš možnost slevou sehnat kousek viz : Linux do každé rodiny HD-BOX FS-9100 možnost získáni 1 ks za zvýhodněných podmínek

15.06.2010

Nyní mají všichni Linuxoví příznivci možnost získat 1 ks HD-BOX FS-9100 za zvýhodněnou cenu po splnění podmínek viz odkaz .
Ve spolupráci s internetovými servery věnovanými Linuxu Vám přinášíme možnost získat 1 ks Digitálního HDTV satelitního přijímače FS-9100 s OS Linux za dotovanou cenu .

Po správném vyplnění níže přiloženého formuláře máte možnost získat 1ks / 1 osobu
pro osobní potřebu FS-9100 za 3.999,-Kč

Že má fatální chyby na zastřelení ti asi nikdo nenapíše.

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

@juzek
Mozes byt konkretnejsi ktore su to tie fatalne chyby?
A myslel si na to, ze inymoze mat ine poziadavkyako ty?
Co ked tebou pozadovane funkcie a podla teba fatalne zlyhanie grower nehlada a vobec nepotrebuje?

losparabo

RE: To:Babui a jiní

Sat,který chci koupit: 1.obraz HD a SD(né nějaká mazanice) 2.možnost nahrávání na HD 3.internet připojení k aktualizacím a stahování plug 4.to mělo být jako první Linux stroj 5.dobrá podpora do budoucna a samozřejmě ok spolupráce s Irdeto kart. A za poslední třeba nějaké vychytávky,které časem využiji. Mé skromná požadavky. Dík za reakce né erekce.

grower

To:Babui

Ahoj,kde jste všici? Máte časovej zámek,že se nikdo neozval ohledně satu o kterém uvažuji.Dyk dneska není taký hic.

grower

pozri co mi ma kto povedat, rozhodnut sa musis sam
precitaj fora o Azboxe a HDboxe, pridaj Dream 500 a vyber si ten, co ti pride pre teba najvhodnjesi a splna tvoje poziadavky

fatalne chyby Fortisov autor nevysvetluje ...

losparabo

No jo,na různých fórech jsem byl a tam chválí každý to své! A pak si vyber! :-/

grower

ja som vyberal dlho
vybral som Octagon 1018, aj kvoli priestoru pre interny disk, vtedy este HDBox 9300 (= totozny s Icecryptom) nebol
urob si kriteria co z moznosti naozaj vies vyuzit a rozhodni podla toho, ktory tuner ich lepsie zvlada

na forach nie je chvalenie, vsimaj si problemy

losparabo

Když pominu různé fce. Tak požaduji co nejkvalitnější obraz HD+SD,dobrou podporu,kterou neukončí za pár měsíců,připojení k netu(aktualizace,stahování,web prohlížeč atd.) Jo,táké ok spolupráci s novýma d.kartama Irdeto. 2xčtečka a 2xcam. Je to přehnané? Dík.

grower

RE: To:Babui a jiní

Ahoj,jste všici u vody,nebo makáte? Stále čekám,že mi někdo poradí. Díky všem.

grower

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra