![]() |
|
ČT HD a Ferg.8900Zdravím, vracím se k mnohokrát zde diskutovanému sekání obrazu na ČT HD, které u mě stále trvá.Používám poslední tovární FW a další asi nevydají. Nepomohlo by nahrání nějakého alternativního ? Ani tak netoužím po emu, ale o kvalitu obrazu a odstranění uvedeného problému, doporučí mně někdo? Za odpovědi předem děkuji!!! |
Ajap
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 275 |
![]() |
|
RE: ČT HD a Ferg.8900Zdravím a přes co jedeš UPC nebo Skylink???Mě se totiž CT HD přes UPC seká občas také ale na Skylinku úplně v pohodě bez sekání. Tak si myslím že u mě je to spíš tím UPC. Taky mám Ferdu 8900 |
mares3
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 23 |
![]() |
|
RE: ČT HD a Ferg.8900Na Thoru je to chyba UPC, ČT HD se tam sekalo fest. Včera se v tom zřejmě hrabali, až z toho Novu HD rozchodili FTA. R^ |
Hellas
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 174 |
![]() |
|
RE: ČT HD a Ferg.8900A zkoušel už někdo zjistit (napsat jim) jak dluho jim to bude ještě trvat než to dají do pořádku. Navíc tam jsou pořád ty vložené titulky (CT HD), kterých nejsou schopni se zbavit. |
mares3
![]() |
|
RE: ČT HD a Ferg.8900@mares3Dvakrát jsem jim psal, jak to bude s těma vypálenejma titulkama, ale bez odpovědi. Na "vedlejším" serveru byl v květnu rozhovor s Frantou Malinou, kterej tvrdil, že se na odstanění titulků pracuje, protože si lidi stěžujou. A prd. Rv Snad si přibývající přesunutý klienti budou stěžovat taky a daj to do čudu. Nebo ať se to dá sakra aspoň vypnout! :fuming: |
Hellas
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 174 |
![]() |
|
RE: ČT HD a Ferg.8900Hm já už zkoušel dvakrát jejich kontaktní formulář a pořád nic asi jim dám výpověď. |
mares3
![]() |
|
@hellasJedu přes Skylink. Mám Ferdu ještě v záruce a tak řeším zda to nevést touto cestou, pokud to na jiných strojích jde v pohodě. :((Psát na Skylink, nebo do TV? Ze zkušeností vím, každý to bude tlačit na druhého a výsledek=0 |
Ajap
![]() |
|
RE: ČT HD a Ferg.8900Mám v něm ofiko 11.20.4A, na doporučení Babui, šlape ok Skylink i Gitalka. R^VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 1 414 |
![]() |
|
@tkanTen mám rovněž, ale bohužel ČT HD stále seká !!! :( |
Ajap
![]() |
|
![]() |