Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

Digi sport

Omlouvám se, že to sem zase tahám, ale to je neskutečný. Všude se píše, jak se DS připravuje, najímá lidi, vysílat bude z Bratislavy, stihne to do 14.8 atd. Já už uplně zoufalej začínám shánět od koho si tuhle platformu potupně opět nechám nasmlouvat a jak to nakombinuju se Skylinkem. A do toho mi to nedá tak zavolám na infolinku Digi a co že se tam nedozvím? O žádným Digisportu nic nevíme, ani kolega tady, ani z vedení žádnou takovou informaci nemáme. 14. srpna?? neee. Jednáme pouze o slovenskejch programech. To by se z toho člověk posr... Tuhle platformu nám byl fakt čert dlužnej. A pak ať se nikdo nediví, že začínám přemejšlet jak se asi pracuje s tím Dreamboxem :fuming: To je jak za (nevhodné slovo)ů..

Arsenalek
Registrace: 4/2009
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Digi sport

Kvalita služeb této společnosti zcela odpovídá měsíčnímu poplatku za předplatné.

polulin
Registrace: 10/2007

Jednání o slovenskejch programech do naší nabídky vede Digi snad od začátku vysílání u nás :fuming:

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009

to nemyslíš vážne???? ved len kvôli tomu mám digi že tam pôjde komplet anglická liga.Ale na druhej strane si povedzme a kedy vedel niečo operátor také s čím by poradil alebo informoval NIKDY!!!! :dead: :zombie: ;P
A ked nie digi kde budú dávať túto ligu? myslím v rozmedzí dostupných platforiem? :((

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

Jen pro doplnění - email ma Skylink ohledně Digisportu dopadl podobně. O DS nic nevíme, rozšiřování programové nabídky někdy na podzim. Nashledanou..

Arsenalek

Digi sport - Olcsó TV

Pokud ti jde čistě o ten digisport a nevadí ti jako jazyk maďarština, tak by se dalo uvažovat o i tomto maďarském providerovi. Ta cena není, myslím, zas tak špatná, navíc tam jdou i kanály jako Sport1, Sport2, Sportklub, Eurosport2. Vysílat bude určitě to stejné, jako ta česko-slovenská mutace. Možná se k tomu tady dokáže vyjádřit i nějaký slov. prodejce.

http://aerial.sk/eshop/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=3274&category_id=197&option=com_virtuemart&Itemid=1

http://olcso.tv/upgrade.html

polulin

Na zasmiatie

Pardon, ale celé je to na zasmiatie, kúpené práva k PL za obrovské peniaze a neexistujúci kanál na vysielanie programu získaného vyššieuvedenými zakúpenými právami :) celé mi to príde ako zlý vtip ranno-kapitalistickej spoločnosti transformovanej z koreňov rozvinutého socializmu. Nikto nevie čo má robiť, ako to má robiť, hlavne že firma kúpila práva a vyhodila neskutočné peniaze.

Vie mi niekto prezradiť, ako takto stupídne môže nejaká firma fungovať? Najhoršie na tom je, že trpí opäť iba zákazník, ktorý nemá kde sledovať svoj obľúbený program, čo ho núti k sharingu (karty, net a neviem čo ešte všetko) a tým pádom sa dostáva na hranu zákona. Je vôbec toto možné v časoch začínajúceho 2. desaťročia 21. storočia???

O mesiac + 1 deň začína Premier League a začína to srať aj mňa, lebo Dreambox ani netuším ako funguje...

Majkee
Registrace: 4/2010

Arsenalek

digisport nebude asi v skylinku ani cslinku toje už isté
ale určite začnú 14.8

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Jupi

Odkiaľ si si taký istý, že to naozaj stihnú do prvého výkopu PL 14.8.2010? Osobne tomu neverím.

Majkee

Už se několikrát stalo, že Digi zařadila nový program či přidání české zvukové stopy a naše infolinka o tom neměla ani tušení.

Skylink + O2TV

kvasnak

Digi sport bude určitě
Nechápu jak se někdo muže spoléhat na informace na infolince 19..letých slepiček které mají v hlavě jen to kam pujdou večer na diskotéku
Hlavně nezmatkovat a čekat. a ono to bude 100%.
Přeci to nejsou (nevhodné slovo)i aby změnili kodovací systém,vyměnili karty koupili práva na PL a pak to nevysílali..
Lidi neblázněte a použivejte taky trochu tu malou gumovou hmotu co nosíte v hlavě a nejhorší smrt je z vyděšení.

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

Souhlas s patem R^

Skylink + O2TV

kvasnak

pat

Digi Sport a z Bratislavy :laughing: :laughing: :laughing: Rv

FAK13
Registrace: 12/2009

A hlavně oni moc dobře vědí že mají s tou PL a digi sportem velký trumf v ruce a hodně lidí jim k nim uteče + dost EMU diváků.Eurosport bundesliga + digi sp Pl.
To je lákadlo a že je to horší kvalita ?? to řeší 20% fajnšmekrů jako jsme my ostaním 80 % je to jedno ty chtějí koukat na fotbal.
Už ted když jsme spoustě známým řekl že Nova Sp. bude bez Prem.L tak nic neřeší a budou objednávat Digi..
Za 260,-(pokud to trochu nezvednou) je to cena směšná..
to jsou 2 skromné večeře nebo 3 krabičky cigaret nebo 11 piv...
To fakt nemá cenu řešit
Nejsem dealer Digi je mi to jedno ale ta částka za tu nabídku je fakt směšná

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

FAK13

Nechápu, co je na tom k smíchu. Je úplně jedno odkud se bude vysílat a zda bude český či slovenský komentář pro obě země.

Skylink + O2TV

kvasnak

K Digi nikdy!

K těm (nevhodné slovo)ům od Digi nikdy v životě. Ta jejich politika je sprostá největšího kalibru. Doufám, že půjdou do kytek to Digi. Ještě že mám gamičku.

viking
Registrace: 9/2005

nakonec to dopadne tak že DS prodá práva na PL dalším poskytovatelům ,protože se jim to nevyplatí.Kdo si počká ten se dočká. Sou to holt RUMUNI. :laughing:

pit178
Registrace: 11/2007

pit

Tak to by museli ísť do predaja so stratou, keď si uvedomíme, že ponúkli pri nákupe tak veľké peniaze, že nikto iný do toho nebol ochotný ísť...

Majkee

DigiSport

Navíc DigiSport má prý kromě PL nově práva i na italskou ligu tak snad začnou opravdu vysílat. JInak by se zde už nevysílal skoro žádný fotbal. Na tu ruskou ligu v sobotu na Novasport jsem vydržel koukat jen 20 min. a musel jsem to vypnout, myslím že s touto soutěží NS šlápla pěkně vedle... ale dobře jim tak.

FI711010
Registrace: 6/2008

pat

Aby jsme si rozumněli, já se spoléhám především vždycky v první řadě na sebe. To, že jsem tenhle příspěvek napsal, neznamená, že se tu chci vyplakávat, ale pouze pro info ostatním, co telefon nezvedli a s tou "19ti letou slepičkou" si nepopovídali. Třeba je víc takovejch jako jsem já, co řešej, jestli s touhle mazanicí uzavřít smlouvu na rok nebo ne. No nic, každej ať se zařídí jak uzná za vhodný :-/

Arsenalek

A keď nahodov aj začne Digi Sport vysielať určite to buďe premiový kanál za nijakých 5 eur mesačne. Zaklade to určite nebude. Aj rumunsku a Maďarsku je ako premiový
Rv

FAK13
Registrace: 12/2009

to nieje pravda. v rumunsku je Digi Sport v nejzákladnějším balíčku. prémiový jsou jenom některý filmový programy. je to stejný jako u nás

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Ale ak z neho neurobia prémiový a aj prípadne v HD, tak to asi návratnosť investície nebude mať bohvieakú.
Či?

Majkee

návratnost je počítám přesně v tom, co se bude dít tady na fóru. nečekaná vlna zájmu o platformu s jinak nejhorším renomé u nás

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Přesně tak. Tento tah s právy na nejsledovanější a nejlukrativnější soutěž na celém světě se dá považovat za majstrštyk společnosti D.I.G.I. A ještě bude veselo, protože spousta lidí, co měla NovuSport od Skylinku a CSLinku jen kvůli PL, vůbec netuší, že tam od srpna prostě nebude. A to se nebavíme o kabelovkách...

polulin

Tak nevím jestli by v dohledný době utáhli přechod na HD.Spárovaný přístroj s kartou nejni vždycky jen výhoda pro poskytovatele.

Maxim
Registrace: 6/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra