Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

Digi sport

Omlouvám se, že to sem zase tahám, ale to je neskutečný. Všude se píše, jak se DS připravuje, najímá lidi, vysílat bude z Bratislavy, stihne to do 14.8 atd. Já už uplně zoufalej začínám shánět od koho si tuhle platformu potupně opět nechám nasmlouvat a jak to nakombinuju se Skylinkem. A do toho mi to nedá tak zavolám na infolinku Digi a co že se tam nedozvím? O žádným Digisportu nic nevíme, ani kolega tady, ani z vedení žádnou takovou informaci nemáme. 14. srpna?? neee. Jednáme pouze o slovenskejch programech. To by se z toho člověk posr... Tuhle platformu nám byl fakt čert dlužnej. A pak ať se nikdo nediví, že začínám přemejšlet jak se asi pracuje s tím Dreamboxem :fuming: To je jak za (nevhodné slovo)ů..

Arsenalek
Registrace: 4/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Digi sport

tak toto foto je super: http://zajtrajsie.sme.sk/stavka/pridajstavku/611

FAK13
Registrace: 12/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Digi sport

Jsem velký fanda fotbalu,na anglickou ligu na NS jsem se díval hodně,letos jsem plánoval i změnu multi na multi HD.Určitě ale nepůjdu kvůli tomu do Digi TV.Na ty jejich mazanice nejsem zvědavý.Holt budu nějaký čas bez pořádného fotbalu (Jo a Gambrinus ligu za fotbal snad ani není možné považovat).

IQON Force 1,karta ICE,O2TV,TV Panasonic TX-P42S10E

daddy
Registrace: 8/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra