![]() |
|
Vantage nejde zapnoutZdravím,po příjezdu z dovolené jsem chtěl zapnout satelit,ale bohužel nenaskočil.Zkusil jsem vypnout,znovu zapnout,ale nic.Měl jsem vše vytažené ze zásuvky,akorát jem neodpojil koax od paraboly.Je možné,že by to odešlo při bouřce?Za rady díky. |
sven
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 176 |
![]() |
|
RE: Vantage nejde zapnouta neda sa zapnut vobec alebo naskoci a vypne?Dreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B
|
Marian21
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 846 |
![]() |
|
RE: Vantage nejde zapnoutPrávě nejde vůbec a ještě mi přišlo,že se tam lehce něco pálilo.Po vypnutí to přestalo. |
sven
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 176 |
![]() |
|
RE: Vantage nejde zapnoutKlidně se mohl napálit při bouřce. Stačí, aby blesk uhodil blízko a v "dostatečné" míře a nepomůže ani to, že jsou spotřebiče odpojené ze zásuvky - indukce je prostě zákeřná.Můj otec by mohl vyprávět... |
richtrj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 34 |
![]() |
|
RE: Vantage nejde zapnoutNo jestli ti tam něco smrdělo spáleným tak už se ho ani nepokoušej zapnout ať ho nezničíš ještě víc, a pošli ho někomu na opravu...nebo zkus reklamaci ale ta nejspíše neprojde.na opravy je dobrej: Daniel Rychlík - satservis.cz Havlíčkova 818 742 83 KLIMKOVICE viz odkaz zde na parabole. |
bryketa
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 594 |
![]() |
|
![]() |