![]() |
|
Strong 4355 evolution karta skylink?Zdravim, kámoš má starší model dig. příjímač STRONG 4355. Má někdo tenhle sat., půjde na něm karta skylink, zkoušel jsem dát kartu do modulu (crypt.modul eurocam) a nic. Díky.Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
@satmanapokud se ti nikdo neozve,tak vyzkoušej Zorbase-ten tento přístroj vlastnil(í).Najdeš ho tady dole v levém rožku Reklamním baneru na opravy sat přístrojů-je tam na něj kontakt..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 965 |
![]() |
|
re: Strong 4355 evolution karta skylink?No už je to dlouho co jsem měl tento krám v ruce ale s modulem smith mi jel cslink normálně, nevidím problém proč by nejel v modulu i skylink. |
bryketa
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 594 |
![]() |
|
re: Strong 4355 evolution karta skylink?Modul to rozezná? Kartu v něm taky? |
bryketa
![]() |
|
RE: Strong 4355 evolution karta skylink?Ja osobne som nastavoval 2 ks takéto prijímače aj so Skylinkom, fungujú normálne.Použité cryptoworks moduly nejaké už ale staršie....nepamätám sa ale už aké presne.Nikto učený z neba nespadol,ale (nevhodné slovo)ov zhadzovali !!
|
sivko44
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 438 |
![]() |
|
RE: Strong 4355 evolution karta skylink?...na vianoce som 4355 EVO montoval s modulom cw /modrý/ a všetko šlapalo a šlape ako má ;)Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 403 |
![]() |
|
RE: Strong 4355 evolution karta skylink?dík hoši za radu. ;)Digi Tv top platforma
|
satmana
![]() |
|
@satmanaJakou radu šak jsme na nic kloudného nepřišli, už to jede ? čím to bylo? |
bryketa
![]() |
|
RE: Strong 4355 evolution karta skylink?zatím nevím kontaktoval jsem kámoše že by to mělo jít pomocí modulu nevím říkal že tam zkoušel eurocam a nic musím se za ním stavit a mrknout se na to zatím dík.Digi Tv top platforma
|
satmana
![]() |
|
RE: Strong 4355 evolution karta skylink?u rodicov pouzivam kartu Gital a modul SCM, vsetko slape ako hodinky, modul je stary, kupeny spolu s prijimcom daaaaavno |
batman
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 328 |
![]() |
|
@batmanano ano,je to docela příjimač "důchodce",i když byl jako jeden z prvních v "além"provedení oproti těch velkýc "škatulý",které se v dsnou dobu prodávali.Také jsem ho kdysi měl,ale používal věnm Matrix Reloaded a fajn paket Digital+ Spain... Jóóóó to byli časy,kdy to pěkně fachčilo a viděl jsem tam i porvé TerminatorIII-fajnééééé :-D :-D I Matrix v tom běžel a zcela bez problému.Co si ale pamatuji,2x jsem v tom dělal Update přes satelit. Ze začátku jsem tam měl verzi 1.1 pak update 1.2 a konec 1.3 a tím i ůdajně skončila podpora této řady-někdy před 4-5 lety..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 965 |
![]() |
|
![]() |