![]() |
|
Skylink je tragickejBože můj konečně se objeví program v HD rozlišení (myšlen AXN HD) a pan Glisník o tomto programu nejedná!!!To snad néni ani možný tak tento balíček propagoval až v něm nic néni bohužel opět partička neschopných kteří vedou Skylink,chybí tomu vše balíček ve kterém něco je,kvalitní obraz a taky něco navíc pane Glisník předejte to někomu jinému,máte štěstí že DVB-T se táhne jak sopel jinak to můžete zavřít............. |
bojda
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 272 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 67 | |
![]() |
|
RE: Skylink je tragickejPoslení rok mi připadá že si klidně může s Otou Černým podat ruce RvAmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: Skylink je tragickejAXNHD by sa hodil do cslinku lebo majú všetký 3programy axn🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Skylink je tragickejale zase nemají žádný HD stanice, kromě ČT a Novy (která už neodvysílala měsíc ani jeden film v nativ)Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Skylink je tragickejv zivote som tam nic nepozrel,a aj keby bol HD..podla mna sledovanost tych kanalov je mizivá,a nebol by vyssi ani keby bol v HD..dobre,viem,ani to discovery bez cz stopy neni bohvie co,alebo braval..to beriem.. |
freee
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 555 |
![]() |
|
bojdaTak se ukaž sám co dokážeš.Pronajmi si kapacitu a můžeš se předvéstPanasonic TH-42PZ8E /Dreambox 7020HD v2/OPENATV 5.3 / AL 85cm/Digipower SG2100/Seagate Momentus 320GB e-SATA / Yamaha RX-V 465 B / Dantax Classic One 5.0 / Panasonic DMP-8BD
|
Libor73
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 275 |
![]() |
|
RE: Skylink je tragickejDiscovery HD je super. a taky je dobrý HBO HD (na naše poměry, nutno dodat)Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Skylink je tragickejUPC buďe určite dam na to krk :))) |
FAK13
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 501 |
![]() |
|
RE: Skylink je tragickejspíš ne. vy se tady navážíte do chudáka skylinku a přitom UPC Direct má o dvě HD stanice s českou stopou míňVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Skylink je tragickejHa ako jediný mame MTV MUSIC ziadne reklamy iba muzička a onedlho aj RETRO R^ :))) |
FAK13
![]() |
|
RE: Skylink je tragickejosobně doufám, že skylink neudělá stejnou chybu a nezahltí transpondéry hudebníma TV. koho to zajímá v dnešní době MP3 playerůVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Skylink je tragickejA já bych zase rád Digi Sport HD kvůli PL. Ten Skylink to je fakt neschopná platforma :fuming: Ale ne teď vážně.. co kdyby jsme se složili a zaplatili si jeden transpordér. Tam by se mohli střídat programy co by zrovna kdo chtěl :laughing: |
Arsenalek
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 193 |
![]() |
|
FAK13Tak určitě bych si vybíral sat platformu podle hudebních stanic. Tobě nejde o to jak je stanice kvalitní, ale hlavně, že tam něco je a čím víc, tím líp. |
Bob24
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 577 |
![]() |
|
ArsenalekTak si zaplať Digi a nenádávej na Skylink. |
Bob24
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 577 |
![]() |
|
RE: Skylink je tragickejač jsem mimojíné předplatitelem MultiHD, tak musim říct, že Skylink od rozšíření HD balíku o History HD a další opravdu téměř nic nepředvedl.vždycky když se někde napíše o nějakém zajímavém novém kanálu, tak je jejich vyjádření, že o něm neuvažují :-/ |
pejvl2
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 533 |
![]() |
|
RE: Skylink je tragickejJe vůbec v české nebo slovenské lokalizaci něco dalšího dostupné v HD?Panasonic TH-42PZ8E /Dreambox 7020HD v2/OPENATV 5.3 / AL 85cm/Digipower SG2100/Seagate Momentus 320GB e-SATA / Yamaha RX-V 465 B / Dantax Classic One 5.0 / Panasonic DMP-8BD
|
Libor73
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 275 |
![]() |
|
RE: Skylink je tragickejOsobne si myslim, ze v sucasnej dobe je skylink v cechach a na slovensku jasna jednotka. Kazdy ma svoj nazor, ale kvalita sa neda nevidiet. Kto ma moznost porovnat, urcite vie o com pisem. A ci uz pribudne skylinku AXN HD, alebo nie, svoj nazor nezmenim. Vsetci sa tu domahate nejakych dalsich rozsireni ponuk a podobne,ale rozumny clovek si povie, ze to je vsetko o peniazoch, ktore v konecnom dosledku musime pustit mi, zakaznici. |
matov3
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 540 |
![]() |
|
RE: Skylink je tragickejv češtině jenom Eurosport 2 a ke konci roku bude to AXN HD. jinak nic. celkově nelze čekat zázraky, HD nabídka se odvíjí od atraktivity trhu a tam hrajou největší roli dvě věci, kterých je u nás málo (celkovej zájem o pay-tv a počet obyvatelstva)Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Skylink je tragickejAXN určitě nebude to, za co by měl Skylink jásat. |
smscz
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 470 |
![]() |
|
Kterých žánrů je dost a kterých zase ne???to FAK13: Skylink už má Retro (pokud je myšleno Retro Music TV) dlouho ... MTV Music - no mně zajímala MTV tak v 80 letech, dnes je to už o ničem - jak hudebně, tak celou náplní TVto vortimond: koho zajímá hudba v době MP3 playerů - tak třea mně (a věřím že nejsem sám) obecně: každá skupina se tady snaží prosazovat své zájmy tak aby právě toho jeho zájmu bylo u providera co nejvíce - najčastěji tady čtu různé povzdechy že není Eurosport2 atd., ale když se dívám do nabídky tak sportu je všude plno - ČT4 SPORT, Nova SPORT, EuroSPORT, SPORT1, SPORT2, SPORT5, STV3 ... atd k tomu se ještě vysílá sport bežně na dalších programech (na ČT2 fotbal, hokej apod., na Nově formule1, na Primě fotbal atd.) a ještě jsou k dispozici FTA sportovní programy a přenosy na jiných TV (ZDF apod.) - myslím, že nabídka je, pokud se ale týká jiných věcí např. zde vortimondem napadané hudby - je nabídka téměř nulová - MTV Cz (v podstatě už není o hudbě), Óčko (tam nějaká musika je - sice ne můj šálek, ale je), Brava - ano to je hudba (ale dost převládá opera a tu zrovna nemusím, navíc vážná hudba se nedá poslouchat stále) a Retro Music TV (tady jsem celkem spokojen) a ??? další mně nenapadá. Pro korektnost je třeba uvést že samozřejmě i na jiných programech je občas vysílána hudba (např. ČT2 - občas), je k dispozici pár FTA (iMusic, DeLuxeMusic, a pár dalších co neposlouchám - jako Yavido apod.). Nicméně podle mého názoru je nabídka podstatně chudší než třeba u sportu (nic proti sportu - taky na některé čučím). Za sebe bych se přimlouval třeba za VH1, VH1 Classic či za nějaké podobné. Taky mně baví Sci-Fi - a v tomto žánru jsou možnosti taky dost minimální atd... Vím, že sem chodí fandové různých žánrů i konkrétních programů (zahlídl jsem tady několikrát např. vyjádření o "úžasném a skvělém" Discovery - ten třeba mně přijde naprosto o ničem - tak se na něj nedívám ani v SD ani v HD, naopak celkem pravidelně čučím na History jak v SD tak i v HD apod.) Je mi jasné, že se mnou nebudou mnozí souhlasit, ale měl bych prosbu - co kdybychom se nesnažili říkat tento typ programu je blbost (rozuměj MNĚ NEZAJÍMÁ tak nemůže zajímat nikoho) a jediný správný typ programu je támhleten (rozuměj - jsem fanda tohoto žánru - ten chci, tak musí stačit i všem ostatním). Zkusme se mezi sebou tolerovat i když nemáme úplně stejný názor. A mějte si mně třeba za blázna - už jsem to jednou říct musel :laughing: |
vahač
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 148 |
![]() |
|
RE: Skylink je tragickejBůh ochranuj Skylink od takových poprogramu jako je AXN třebas by byl v HD podobě. |
TomHB
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 243 |
![]() |
|
RE: Skylink je tragickejjá jsem se vůbec neptal "koho zajímá hudba v době MP3 playerů", ale koho zajímá hudební televize. to je dost podstatnej rozdíl. mě hudba zajímá, ale myslím, že na klipy je nejlepší youtubeVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
vahačnaprostý souhlas! |
smscz
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 470 |
![]() |
|
RE: Skylink je tragickejSKYLINK a stale SKILYNK tam nie je nič zadarmo fanatici SKYLINKU ja si platím UPC a viem za čo dnes novy program SPORT M po madarsky sice neviem ale obraz stačí. A kvalita perfektná chlapci kupte si plazmu Panasonic za 2800 Eur a potom poučujte. Ja som skalitov spokojný. A ŠMITEC R^ :-/ |
FAK13
![]() |
|
To vortimondNazdar: nepsal jsem abychom se hádali - ano máš pravdu - psal jsi o hudební TV - a já jsem taky na hudební TV odpovídal (reagoval).A argument "na klipy je nejlepší youtube" - asi máš pravdu - vybíráš si asi přesně to o co máš zájem (to ti ani sebelepší hudební TV nenabídne), ale má to jiný háček (pro někoho) - a to je dostupnost internetu. Chápu, že pro obyvatele měst může být nepředstavitelné že ho někdo nemá, ale věřte mi - je to tak. V lokalitě kde bydlím jsem zatím nenašel možnost, jak dostat internet domů - ADSL není k dispozici, 3G (UMTS) není k dispozici, CDMA tak trochu zasahuje (někdo má štěstí a chytí ho) atd. - takže výsledkem je internet přes GPRS - a to jistě uznáš na sledování klipů není. Naše "informační společnost" dbá především o co nejlepší zabezpečení velkých měst, ale jinde to taková sláva není (jo do velkýho města to mám 15 km), a navíc, když už se tam podaří nějak internet dostat, tak fungují zákony trhu - protože není nabídka, tak se např. za 128Mbit linku platí to samé co v těch velkých městěch za 4 Gbit. a ještě je horší agregace a přísnější FUP. Takže když zavrhnu Youtube a jiné podobné možnosti, tak jsem zpátky u hudební TV a satelit jsem si pořizoval mimo jiné i proto, že jsem se těšil na hudbu v TV (tedy ty žánry hudby, které mám rád a které v našich TV moc nejsou -např. Gott a Vondráčková byli jsou a budou, ale někteří jiní ne). No nic pro dnešek se omlouvám, ale musím opustit internet - takže snad někdy příště... A pokud jsem někoho urazil - tak nevědomky a nerad - SORRY! Pěkný večer všem |
vahač
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 148 |
![]() |
|
RE: Skylink je tragickejMimochod som ich premenoval SKYLINK VS SKILYNK :bomb: |
FAK13
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 67 | |
![]() |
|
![]() |