Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink je tragickej

Bože můj konečně se objeví program v HD rozlišení (myšlen AXN HD) a pan Glisník o tomto programu nejedná!!!To snad néni ani možný tak tento balíček propagoval až v něm nic néni bohužel opět partička neschopných kteří vedou Skylink,chybí tomu vše balíček ve kterém něco je,kvalitní obraz a taky něco navíc pane Glisník předejte to někomu jinému,máte štěstí že DVB-T se táhne jak sopel jinak to můžete zavřít.............

bojda
Registrace: 5/2009
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 67
Odpověď v diskusním vlákně

FAK13

platit si kvůli sportu zrovna UPC Direct je docela bIbost. leda bys byl fanatik skrze americký sporty. kup si kartu cyfra+ tam máš:
Eurosport HD
Eurosport 2 HD
Canal+ Sport HD
a taky hudební MTVN HD

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

re: vortimond

Ale ide o ponuku tv programov zober si to maš svoj setobox a máš za 11eur ponuku UPC SK, UPC CZ, UPC HUNGARY, na DIGI maš na Slovensku kartu len SK ponuku porovnaj :8)

FAK13
Registrace: 12/2009

RE: Skylink je tragickej

u nás v ČR nám ta maďarština nic moc neříká. a to jejich značení přístupnosti pořadů je fakt katastrofální. ať si to nechaj. já myslím, že za těch 300 éček ročně je ta polská nabídka nepřekonatelná, vzhledem k tomu, že obsahuje i větší množství HD stanic dalších žánrů

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

re: vortimond

ok ja pomadarsky neviem ale keď je dobrý program tak aj bez zvuku podla obrazu viem očo sa jedná

FAK13

http://spravy.pravda.sk/skylink-sa-musi-zaregistrovat-inak-na-slovensku-skonci-pjt-/sk_ekonomika.asp?c=A100714_072009_sk_ekonomika_p01

bralen
Registrace: 2/2008

No nevím, mi se nezdá, že by Skylink byl až tak tragický. Je pravdou, že na UPC Direct nemá, ale proti DIGI TV je o hodně kvalitnější, já problémy nemám. Myslím, že AXN HD časem určitě přibude.

golf33
Registrace: 7/2010

@vortimond: obracím se v této srandovně zlomové době s respektem na tebe, které karty mám koupit, pro sebe a dceru, která je spokojená na základě tvojí rady s resívrem Edision Argus mini?

knawi
Registrace: 3/2007

A je to tu dnešnej dobe zadarmo neny nič skylinaci
Vypnu ich a hotovo smitec :laughing:

FAK13

knawi

www.satsklep.pl/index.php?s=produkt&id_prod=1495&id_kat=80&id_typu=0

vortimond

FAK13

Nechápu tě, tvůj názor je jeden, co mám já, je nejlepší a ostatní nestojí za nic, promiň, ale pro mě jsi ..... Rv

Bob24
Registrace: 3/2008

re:Bob24

Jasne chapem Rv Rv Rv

FAK13

jedinej problém, že u těch dokumentárních programů jaksi chybí angličtina (je tam jenom polština). ale jinak ta karta má úžasnej poměr cena/výkon a hlavně je dostupná i pro nás, co nemáme známý nikde v evropě, na který bysme mohli nějakou atraktivní nabídku aktivovat. polský eshopy tyhle služby provádějí (vždycky je lepší domluvit předem)

vortimond

Rozhodne subjektivne nemohu oznacit SKY LINK jako tragicky.Myslim,ze zainvestoval a ted se mu musi taky vracet.
Nejde preci vsechno najednou.Z programove nabidky jsem schopen si vybrat a jako sportovec bych si samozrejme pral PL,nicmene tezko lze narychlo cosi sjednavat s (dle opet sugjektivne) jakymsik nepruhlednym DIGISPORTEM.
Uvidime,fandim SKY LINKU.

hdpe
Registrace: 11/2007

vortimonde děkuju za odpověď, budu muset kristýně zkroutit nohu aby to vzala. ale já tu v tý souvislosti nakecal skoro závěť, dvacet minut jsem pečlivě vybíral slova a vazby a pak jsem to odprásk. no, o nic světoborného jste nepřišli ale nasere to.

knawi
Registrace: 3/2007

Herr Vorti

Karta z polska: přes koho se to objednává, musím mít známeho v polsku nebo to sprotředkovává nějaká firma u nás a další věc mám vantage 6000 musím mít k té kartě modul nebo půjde i bez modulu Dikec.

Digi Tv top platforma

satmana
Registrace: 10/2009

CHlapi jedine UPC DTH viete niekto po polsky?

FAK13

Nehadj me sa račej by som si Svami dal pivo uvidime ak to všetko dopadne. :)

FAK13

to fakt nevím, jestli to bude chodit přímo ve čtečce. kdyžtak při nejhorším se k tomu prodává modul. já na nějakou tu cizí pay-tv kartu teprve střádám a budu jí kupovat až koncem léta. ještě nevím kterou, dost mě láká sky uk (bez prémiovejch programů sky movies a sport). ale to je 1.000.- měsíčně + platba za zprostředkování (150 liber/rok)

vortimond

Téma: Skylink je tragickej

Pane Glisnik jen tak dal vaš Skylink je super.absolutně perfektní.

emtech
Registrace: 9/2006

kritika na HD PROGRAMY a Skylink atd nejlépe jsou na tom reg. DVB-T. než satelit.

http://www.google.cz/search?q=http%3A%2F%2Fwww.(nevhodné slovo).cz%2Fclanky%2Fkdo-v-cesku-nabizi-nejvice-hd-programu%2F&rls=com.microsoft:cs:IE-SearchBox&ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=ie7&rlz=1I7GGLR_en&redir_esc=&ei=0Bo-TJOPJJGhONXqgM0P

standa111
Registrace: 11/2009

nevhodné slovo je di..zone to je tam dodat.

standa111
Registrace: 11/2009

Kdyby dávali seriály v nativním, tak AXN HD beru všemi deseti :) Jo seriály můžu.

lukin
Registrace: 7/2007

Skylink zas tak tragický není,když se jeden snaží tak si tam svoje najde.Co ale tragické je jsou výkřiky jeho vedení o jedinečnosti,mlžení o nových katrách,komické certifikace a různí vlezdořitníci na satelitních serverech.

hrnek
Registrace: 2/2009

ale na druhu stranu aj negativna reklama je reklama

funtomas

Typycke pre nase narody. Stale sa nam cosi nepaci (este aj na Weissa nadavame a to je clovek co sa dostal tak daleko, ako nik pred 2 rokmi ani za mak neveril, ale ludia proste musia nadavat - asi je to haj.zel ze to cele nevyhral, ze?). Budme radi ze tu SkyLink je a nie este na nich nadavat. Ano, snazit sa o vylepsenie ponuky, to ano - nie sme opice ktore odkyvaju vsetko, ale urcite nie nadavat na nich. Raz nadavate ze pridavaju programy ako u UPC na ukor kvality a potom zase ze nic nepridaju a chceli by ste tam viac programov ako UPC. A to este najlepsie zadarmo. Treba si uvedomit, ze Skylink momentalne neprida ziadne AXN HD ani nic ineho. Nemali kapacitu ani docasne pre STV HD pocas MS, tak kde by to dali? Najprv musia prist dohody s Cslinkom a nevysielat 2x niektore programy a potom az mozeme cakat zo 2-3 programy (viac nie). Co sa sportu tyka, je pravda ze je ho dost, ale vsetko je nam to houby platne, ked PL neuvidime NIKDE! Ale Skylink za to nemoze, NOVA si nekupila prava a DigiSport nepojde do Skylinku, presne o to im slo pri kupe tych prav, aby ho mali iba v DIGI. Inak by ten ich nakup nemal zmysel. To uz by bolo pre nich jednoduchsie popredavat tie prava.

Billysk
Registrace: 4/2006
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 67

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra