![]() |
|
Plazma so zabud. sat.prijimacomMa niekto skusenost s plazmou (napr. Panasonic) ktora ma zabudovany sat. prijimac ? Je to bezproblemove ? Da sa po pripojeni usb HDD nahravat ? |
bobanski
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 135 |
![]() |
|
RE: Plazma so zabud. sat.prijimacomA má tu PVR funkci nějaká TV v popisu.......řekl bych že ne.Některé mají HDD v sobě.....Ale taky se mohu mýlit....Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 861 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
Panasonic G15Na Panasonic z loňského roku nelze přijímat zakodované HD UPC Direc na orig. kartu UPC. |
flop
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: Plazma so zabud. sat.prijimacomje to na H:O :V :N:O: |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 405 |
![]() |
|
RE: Plazma so zabud. sat.prijimacomNení nad to si koupit zvlášt TV a zvlášt sat.reciever. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: Plazma so zabud. sat.prijimacomPřesně tak, správná cesta je mít velkou televizi - nejlépe LCD (plasmy vůbec nemusím) a k němu kvalitní HD sat.receiver. R^ :8)Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
![]() |
|
Panasonic se SAT tuneremPodle mne záleží HLAVNĚ na použitém modulu, na ten jsou právě Panasoniky dost vybíravé. |
PeVy
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 140 |
![]() |
|
RE: Plazma so zabud. sat.prijimacomAsi takhle, mám Panasonic TX-P46G15E půl roku a nemá chybu. Obraz luxusní, při přímém porovnání s Arivou 200HD připojené via HDMI viditelně ostřejší obraz u HD i SD kanálů... Pro někoho ze zdejšího fóra možná Ariva není dost dobrý přijímač pro nějaké porovnávání, ale já ho pořídil jen jako náhradu za umřelé staré VHSvideo, tudíš jako PVR. Na infolince Skylinku mě do této plasmy přímo doporučili modul červené IRDETO Eurocam Cryptoworks SmardTV, který mají otestovaný pro jejich karty a chodí na 100%. Abych ale nepřechválil, noční můra je pro mě automatické naladění všech kanálů a hlavně následné přesunutí na požadované pozice. Jde to jen po jednom kanále a od konce seznamu jen nahoru. Myslím že by to mohl napravit nový FW. Jo, a co se nahrávání týká, můj Panasonic PVR bohužel neumí. To umí jen novější 20ková řada, ale zas jen tak, že si televize "očísluje" USB flashdisk, nebo ext.HDD a záznam jde přehrát jen na tom konkrétním kusu TV, na kterém byl pořízen, na jiném kusu ne a pro PC jsou soubory skryté (info od servisáka Panasonicu po proškolení na řadu 20). Závěr asi takový, že pokud uživatel nepotřebuje pštrosy, sdílečky, hrabat se v sílách kanálů, neustále přelaďovat a lovit nové kanály (mimochodem, navíc si po objevení nového kanálu sám řekne o aktualizaci seznamu kanálů a nově nalezené přidá na konec seznamu a nerozhodí tak pracně sestavené pořadí...) a jinak laborovat, prostě se jen dívat a hlavně s jedním ovladačem je to ideální řešení... Já jsem z této plasmyčky po půlroce pořád nadšený!!! |
muchacho
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 64 |
![]() |
|
RE: Plazma so zabud. sat.prijimacomTaké vlastním panasonic Tx-p46g15e,+karta skylink hd,+duo lnb,+IRDETO Eurocam Cryptoworks SmardTV.V tomto složení mi to funguje naprosto bez problémů a jsem maximálně spokojen.Jednoduchost,kvalita a spokojenost. :8) |
power3
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 49 |
![]() |
|
![]() |