Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

UPC Direct se rozšířil o 3 SD kanály Discovery+HD.

Mě tři nová Discovery na Philipsu 6010 nejdou!

kevin
Registrace: 3/2006
Odpověď v diskusním vlákně

upc direct

To má skylink co dohánět

huck

RE: UPC Direct se rozšířil o 3 SD kanály Disco...

heleď, porovnej ceny UPC a Skylinku a pak teprve kritizuj (slevy pro dlouhodobý UPC abonenty vynech)

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

vorti:

beres vubec do uvahy ze zrovnavat SkyLink a UPC nelze tak lehko jak se na prvni pohled zda? ... UPC zaridi vse od instalaci az po pripadnou reklamaci /da se ric ze na pockani ti vymeni kus za kus/ a jako pri vsi ucte UPC taky nedela charitu, ale podnika, a tudiz nektera cena nemusi bejt stejna jako u konkurence, predce jenom celej ten ansabl kolem montazi, pristroju je taky neco stoji

taky se nak nechci rozepisovat ze akcie na Direct probihaje de facto pocas celeho roku, a pripadna nabidka pro stavajici abonenti je jenom bonus od spolecnosti aby si udrzela klienta /vzdyt chteji zarobit ne? charitu nedelaji/

vazne mne taky neba rozepisovat proc neco lze "dozivotne" primat jenom za cenu karty...

vazne mne taky neba, abych tady rozepisoval jaky ma clovek naklady na porizeni vlastni sat zestavy /ne nakej low-end brak/ a kdyz to vemu nak obsirnejc, tak non-linucha po 2 letech si nucenej vymenit jelikoz podpora jde do haje, zaruka taky... a pod

jako bejt cilene zaujatej na neco mozna mnelo v hlavach gestapo, ale ty jako inteligentni clovek by si mnel dokazat zvazovat pre a proti, a stale vidim jenom to proti, zeby tadle spolecnost nemala zadne pre? ...

kdyz mi tady chce nekdo napsat ze 23.5E je bezproblemova pozice, tak patri do blaznince... jedinou vyhodu ktera taky odlisuje UPC a 23.5E je obchodni politika moznosti prijmu ktera je prospech 23.5E /jelikz cvaku za 60E kartu a dal se nestaram, teda ak neberu naklady na zarizeni/ a proto co takhle se zamerit a zacit porovnavat UPC vs Digi vs MagioSat ??? ...

cekam kdyz nekdo konecne vyda zpravicku kolik lidi si na tu samou adresu koupilo karticek, kolik se abonuje extra balicku atd, todle mne tady nak chybi ... a v neposledni rade, kdy se hodla zakaznikum nabidnout za HBO pack to co jim uz nekolik let pravem patri a tudiz HBO2 a HBO Comedy!!! hold pise se rok 2010 a ne naky 90leta kdy existoval 1 HBO kanal v analog kvalite...

a nakonec, budme radi ze ta konkurence je, jelikoz tlaci vsechny spolecnosti aby neco delali a nechrapali, a myslim ze pridavani na 1W zaktivizuje i 23.5E ...

at se dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

to slovenský upc je super, když se podíváš na internetu na ty jejich akční nabídky. ale to český UPC tě okrade. jednak je výrazně dražší samo o sobě a potom taky po půl roce ti napařej plnou cenu a to se budeš divit. takže to ber takhle. já jsem čech a řídím se podle těch CZ podmínek

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

re upc

VORTIMOND užvaněný

huck

tak sleduj (a čti i to, co je napsáno malýma písmenama):
CZ
http://cz.upcdirect.com/satelitni-televize/
SK
http://sk.upcdirect.com/satelitna-televizia/

vortimond

Jo vorti má pravdu *Tato zvýhodněná cena platí na prvních 6 měsíců

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra