![]() |
|
Přehrání záznamu ze sat.STB Technisat na PCMohl by mi někdo poradit,jak přehrát v PC záznamy TV pořadů včetně uložených skrytých teletextových titulků,které jsou pořízené v sat.STB Technisat Digicorder HD S2X /Digit HD 8-SX/?Tedy soubor TS doplněn o soubor rec ?Potřebuji tedy program,který má i teletextový decoder.Ve VLC playeru ani v skyview mi to přehrát nejde.Je schopen to přehrát DVBviewer v plné,placené verzi nebo někdo máte jiný program v PC,který umí záznam z Technisatu včetně skrytých teletextových titulků přehrát? |
tarkus
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: Přehrání záznamu ze sat.STB Technisat na P...Já mám Homecast S8000CIPVR a používám ProjectX.jar.Loupnu to do toho a za chvíli to mám v mp2.ProjectX určitě na netu najdeš,já našel i pěknej návod jak nainstalovat,v PC je nutno mít javu. |
Tonnny
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 103 |
![]() |
|
RE: Přehrání záznamu ze sat.STB Technisat na P...Díky, o tom vím,chtěl jsem jednodušší cestu.Není tolik času...VLC ,ač umí teletext ,to nezvládne a KM Player to zvládne ,ale neumí teletext.Od Technisatu zatím žádný STB nemám,pouze jsem si nahrál na zkoušku v prodejně záznam a vidím,že je s tím problém.Mám i jiný záznam pořízen v IPboxu,tam je pouze jeden ts soubor a ten lze streamovat i se skrytými titulky ihned bez problému v VLC playeru.Ale pouze v té starší verzi jdou titulky bez problému, v té poslední verzi mi nejdou souvisle,přerušuje se to. |
tarkus
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
![]() |