![]() |
|
problém - žádný signálZdravím, před asi týdnem nám tady před domem dělníci, co pracují na opravě silnice, strhli elektrické vedení, ještě ten den se to nahodilo zpět a všechno jelo v pohodě až na satelit.. po zapnutí příjmače mi to píše "žádný signál", na liště mám signál a kvalitu nějakých 5 resp. 10.. v příjimači problém není, to už jsme zkoušeli, parabola by měla být taky OK.. nevíte kde může být problém? Díky za odpovědi |
joey
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 95 |
![]() |
|
RE: problém - žádný signálmoze byt chybny konvertorDreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B
|
Marian21
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 846 |
![]() |
|
RE: problém - žádný signálstrhli při tom i parabolu... |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: problém - žádný signálto jsem čekoval, ta tam ještě zůstala :) |
joey
![]() |
|
RE: problém - žádný signálTo nejde nějak dohromady.Napětí v síti opět máš,spotřebiče doma Ti jdou.1.Kovertor 2.Kabel mezi parabolou a přijímačem 3.Možná hnutá parabola Vyzkoušej jiný přijímač. |
Ji.sat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 804 |
![]() |
|
RE: problém - žádný signálpříjimač je v pořádku, byl jsem s tím i v obchodě se SAT a normálně fungoval.. vlastně mám dva příjimače a oba se chovají stejně |
joey
![]() |
|
RE: problém - žádný signálNo tak už jenom blbne kabel nebo hnuta parabola R^AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: problém - žádný signálmein gott tak někoho zavolej, to že existuje na internetu virtuální svět neznamená, že se jím dá nahradit ten reálný! Někdo musí zkontrolovat a změřit vše co tam máš, když toho sám nejsi schopen! Kabel, konvertor, já nevim co tam ještě máš... jako čekáš že někdo tady tuší co a proč ti nefunguje když u tebe nikdy nebyl???obdivuju furt podobné tazatele, já za dobu co oni tu vypisují bych měl vše 3x prokuchané a vyzkoušené... že je to baví. "nevíte kde může být problém?" je věta na odstřel! |
davidkriz
![]() |
|
@davidkrizTy nemáš na stole věšteckou kouli? |
bryketa
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 594 |
![]() |
|
RE: problém - žádný signálJeště mě napadlo.Nebyla u vás průtrž mračen,nebo pořádný slejvák???Jestli máš všechno v pořádku,tak by mohla být v F konektoru nějaká vlhkost nebo voda. Zkontroluj si F konektory. |
Ji.sat
![]() |
|
RE: problém - žádný signálDalší možnost.Nevím na co koukáš,jakou družici.Jestli máš Astru 23,5E a máš v přijímači modul nebo kartu,tak vytáhni a opět zasuň.Někdy to pomohlo taky. |
Ji.sat
![]() |
|
RE: problém - žádný signálčéče jsem zjistil, že moje verze je neaktuální, nedávno mne dostal Enik když cosi na dálku vymslel líp než já, přitom oba máme věštecké koule, a pak jsem zjistil, že má novou verti softu v ní... no a mně už vypršela podpora, tak budu muset zakoupit nový balík aktualizací :) ale teoreticky by na to mohly být někde kódy nebo i nějaký neofiko FW ;) |
davidkriz
![]() |
|
to bryketaVěštecká koule je bohužel zamlžená.....teplem.Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 861 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: problém - žádný signálbacha, tu nemůžeš mít v tom horku, ta musí byt v klimatizované místnosti, jinak má velkou nepřesnost a na dálku blbě šteluje směr antén ;) |
davidkriz
![]() |
|
@davidkrizjá už dřív někoho volal, příští týden by měl přijít.. já se jen ptám, jestli by někdo neporadil, třeba by to mohla být nějaká banalita, každý nemůže být na všechno odborník.. a když si z toho příspěvku tak vytočený, kdo tě nutí odpovídat, klidně to ignoruj..to už se člověk nemůže ani zeptat? kdyť je tu od toho fórum ne? skutečně mein gott.. jinak ostatním díky za rady, něco z toho vyzkouším |
joey
![]() |
|
RE: problém - žádný signáljasně, super... když si myslíš že jakékoli forum je od toho, že ti někdo poradí na dálku v takovéto věci, aniž by tam držel v ruce kabel, tak si klidně mysli dál, že "forum je od toho" :) barák taky zpravuješ po netu? |
davidkriz
![]() |
|
@davidkrizkdo ti říkal, že něco sparvuju po netu? Znovu ti říkám, že se pouze ptám.. neočekávám od toho zázraky, ale může mi to pomoct.. omlouvám se, že jsem mrhal tvým časem |
joey
![]() |
|
RE: problém - žádný signálNevzdávej to.Vem to od paraboly směrem k přijímači.Ještě zkontroluj jestli máš dobře nastaven přijímač,napájení LNB,družici atd.Bude to nějaká ptákovina.Hezký zbytek dne. |
Ji.sat
![]() |
|
RE: problém - žádný signála beru ti to snad? kde jsem psal o mrhání mého času? psal jsem o mrhání tvého času. přečti si to pořádně. |
davidkriz
![]() |
|
RE: problém - žádný signáltak dobře omlouvám se, že jsem tě přinutil reagovat, protože si svůj čas mohl využít určitě lépe, než abys mi tu říkal, jaký jsem vlastně de.bil, že se zeptám na něco co mi nefunguje.. |
joey
![]() |
|
@Ji.satOk, vyzkouším.. tím, že to bude nějaká ptákovina jsem si téměř jist :) |
joey
![]() |
|
RE: problém - žádný signálOdíšiel Ti najskôr konvertor.Mne sa stálo niečo podobné,ak maš nahradný, tak výmeň,alebo si požičaj,aby si mal istotu. |
miki16
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
RE: problém - žádný signálJak víš že je parabola OK,když tak nějak není signál?Nemohli ti odborníci před domem taky drbnout do ní???Jenom hádám :(( VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 889 |
![]() |
|
RE: problém - žádný signálmartin5: spíš jen předpokládám, parabola je na střeše, oni jebli do drátu, který se prostě utrhl.. pochybuju teda, že by tím pohnuli celou střechou.. nicméně taky nemůžu zcela vyloučit, že by s tou parabolou něco bylo, spíš ale ne.. miki16: ok, díky moc |
joey
![]() |
|
RE: problém - žádný signálA daj nám vedieť,celkom by ma to zaujímalo tá ptákovina. |
robina2
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 328 |
![]() |
|
@davidkrizR^ R^ R^Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
![]() |