![]() |
|
nahrávání ze satelituDobrý den.Mam televizor Panasonik TH-42PX70E,DVD rekordér MR-EX77 a satelit TechniSat DVB-S.Problém mám takový když se dívám na TV tak mohů nahrávat bez problému,jak ale vypnu TV a nahrávání nechám běžet tak za určitou dobu se vypne satelit a DVD běží dál,ale bez záznamu.Poradí někdo čím to je.Děkuji |
pepanbus
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: nahrávání ze satelituA máš to správně zapojené......zkoušel jsi to bez zapojeného TV...........Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 861 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: nahrávání ze satelituNejspíš auto-standby. Neuvedl jste tip Technisatu, ale u řad HD bývá nastaveno automatické vypnutí po 3 hodinách od posledního povelu z dálkového ovladače. Toto se dá samozřejmě změnit. |
richtrj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 34 |
![]() |
|
RE: nahrávání ze satelitumoc tomu nerozumím,večer to zkusím mam propojený satelit TV skartem a druhý skart s DVD a DVD s TV zase skartem. navíc mam propojený satelit HD káblikem s TV |
pepanbus
![]() |
|
RE: nahrávání ze satelitusatelit mam HD8-Sx budu muset pátrat jak se to nastaví |
pepanbus
![]() |
|
RE: nahrávání ze satelituJa to mám prepojené scartom: Sat-DVD-TV a Sat-TV aj kablom HDMI.Jeden scart som ušetril,ale DVD musí byť v Stand by. Zo sat ku DVD mám na výstupe TV,lebo obraz sa mi zdá kvalitnejší.Má to aj ďalšiu nevýhodu,že počas nahrávania nieje možné zobrazovať nič z menu,či info, lebo by to bolo v nahrávke. Preto by som sa chcel opýtať odborníkov,či výstupy Sat a Tv su rovnocenné, alebo je to môj subjektivný pocit. Vantage HD8000S-DVD Panasonic DMR-EH 68-LCD Panasonic TX37LXD85F. |
miki16
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
![]() |