![]() |
|
Lacuna M IVDobry vecer.Dostal som od kamarata tento satellite meter avsak,ze vraj je plne funkcny,akurat mu chyba nabijacka.Mohol by niekto poradit,ak ho niekto ma,aku nabijacku potrebujem?A po druhe,ako mozem vyuzit funkciu BER v tomto pristroji a ako to funguje.Dakujem. |
losik1
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 94 |
![]() |
|
RE: Lacuna M IVMas dobreho kamarata,ak tomu rozumie preco ti to nevysvetlil?Ak tomu nerozumie naco mu to bolo a este bez nabijacky?Co mu to spadlo do vacku? :lookaround:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Lacuna M IVTebe liguere to moze byt jedno odkial mu to spadlo a preco mi to dal.Pytal som sa na uplne ine otazky.Ked nevies,tak na druhykrat nepis p.c.oviny. Do you understand me? |
losik1
![]() |
|
RE: Lacuna M IVTváriš sa, že anglicky vieš, tak prečo neoslovíš dobrého radcu, Googla? |
huvo
Registrace: 2/2004 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
RE: Lacuna M IVTo Huvo:Uz som toho googla davno navstivil a dozvedel som sa,co som potreboval.Predtym som myslel,ze niekto na tomto fore mi pomoze bez googlovania.Ale ludia typu ,ako ty a je ich tu dost vedia iba ponizovat a nie pomahat.Takze Huvo na druhykrat nic nepis,ak mams napisat sprostost. |
losik1
![]() |
|
RE: Lacuna M IVNo asi nevies ty ,ked sa pytas.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Lacuna M IVDobre liquere...Ja uz mam na Teba svoj nazor.Uvidime na abforum,ako ty vsetko vies.Pekny den. |
losik1
![]() |
|
RE: Lacuna M IVTo som rad,hlavne ze sa este urazas.Samozrejme ze sa opytam, ked uz zlyha vlastna skusenost,alebo hladanie na nete je neuspesne.Ale berem to ako poslednu moznost,mozno niekto mal rovnaky problem.Mozno by si pochopil moju prvu reakciu,keby som pridal niektory humorny emotikon(smajlika),ale bez navodu si ani to nepochopil... :sly:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Lacuna M IVPrepac genius liquere.Nechapem,preco by som mal najprv hladat na nete a potom sa pytat na fore.Co,ak niekto na tie moje otazky by mi odpovedal hned za 5 minut a mozno by tie odpovede pomohli aj inym.Ja som vcera tym googlovanim stratil asi dve hodiny,kym som si to vsetko nasiel.Tak,co je podla Teba vyhodnejsie spravit prv?Cakam na Tvoju odpoved Genius LIQUERE. |
losik1
![]() |
|
RE: Lacuna M IVKed to nechapes nemam co vysvetlovat.Zatial som ta zazil na forach len zobrat informacie,este nikde som nevidel ze by si niekomu nieco poradil.Ak sa mylim,ospravedlnujem sa a hod sem link komu si co poradil.....pekny den.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Lacuna M IVNechapem,prepac.A ty si komu v com pomohol?Su ludia,co naozaj pomahaju.Ty sa iba vysmievas z inych.Mal by si vediet o com pisem.Aj na parabole si sa niekolkokrat vysmieval z inych.Nie je kazdy taky mudry,ako ty. |
losik1
![]() |
|
RE: Lacuna M IVNemyslim si ,ze som mudri,ale ked viem poradim.Mozno som sa niekedy pridal ak si ludia s niekoho strielali,ale vsetko ma svoje medze.Som na roznych forach v 3 jazykoch a vsade pribudaju podobne otazky.Ale nebudeme si kazit nedelu prijimas? R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Lacuna M IVEste urobim aj pravopisnu chybu ..... :laughing: :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Lacuna M IVNo vidis aj tebe sa stalo,ze si sa pomylil pri pravopise a smial si sa z inych.Kto druhemu jamu kope,sam do nej padne.Samozrejme prijimam,lebo nedela je na oddych a nie na hadky.. |
losik1
![]() |
|
RE: Lacuna M IVKto by v tom horku kopal jamu? :) Je cas na jedno orosene.... R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
Nemyslim si ,ze som mudri...a dobre robíš. Okrem restov vo vedomostiach máš problém aj gramatikou. Skôr ako začneš okolo seba kopať do všetkých čo ti nedajú na podnose všetko čo žiadaš, uvedom si že málo vieš a hlú...ť ti nedovolí si to priznať. Trocha skromnosti ti určite neuškodí. |
huvo
Registrace: 2/2004 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
RE: Lacuna M IVTo Huvo. A ten posledny clanok si komu pisal?Mne?Najprv si precitaj a potom pis ty mudrc. |
losik1
![]() |
|
![]() |