![]() |
|
vypadek??co muze delat ze mam upc na thoru.a behem jak se blizila bourka ze bylo zatazeno a trochu dest tak mi nejely zadne programy signal 63 a qualita 0?a behem 10minut mi zase naskocily a to zase prselo hodne.a ted venku zase hodne prsi a bourka je velka a jedete to v pohode akurat pred chvili to vypadlo na 2minuty :lookaround: mi rikal jeden co mi to presouval ze by to chtelo novy drzak na konventory :(( |
mikel
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 297 |
![]() |
|
RE: vypadek??Nacucanost mraků vodou - nic nového - když jsem to nezažil - taky jsem nevěřil. |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 221 |
![]() |
|
RE: vypadek??tiez som to uz zazil...Dreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B
|
Marian21
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 846 |
![]() |
|
RE: vypadek??Muzes mit vypadek signal/kvalita 0/0 a venku bude jasno a bez mracku. Ta silna bourka bude v Mnichove. |
maxi6
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 118 |
![]() |
|
RE: vypadek??tiez ten isty zazitok. pred samotnou burkou vypadok UPC na 1W asi na 5 - 10 minut a potom v pohode. V tom case Astra 19 a 23 znizene SNR asi o 4% a vsetko v pohode.Takze vypadku zrejme na Thore budu castejsie ako sme predpokladali. Tipujem na nizsi vykon satelitu a preto tieto problemy |
abcdsnd
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 90 |
![]() |
|
UPC výpadkymám výpadky dost často, problém jsou i sluneční výpadky, 1W je blbá pozice |
ludekd
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
![]() |