Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

zdielanie

nazdar chcem sa spytat mam dve primace orton 4060cx a openbox x800 pojde mi zdielat jednu kartu skaylink dakujem

ferko1237
Registrace: 6/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: zdielanie

skaylink karta nie je... a keby si mal skylink,tak nie...

AB CryptoBox HD 752...4x

jsivak
Registrace: 3/2006

https://www.parabola.cz/forum/topic-51054/
Co mas hosipa?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Na dve primace orton 4060cx karta sdílet půjde.

sirda
Registrace: 11/2006

@ferko1237

**** myslím,že budeš mít hezké číslo 24 - Black list... :ogre: :ogre:

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

@jamess96

James bond je asi na dovči jinak by to tady poslední tři dny rozdával na potkání.....

bryketa
Registrace: 11/2009

Ale kdepak, neustale ve strehu, staci mrknout na black list. Tihle lide si neuvedomuji, ze pouze pomohou k rychlejsimu konci teto strandy.

Kazen a poradek je to hlavni!

007
Registrace: 10/2004

to, ze se nekdo na neco zepta urcite nicemu nenapomuze, ale jestli to chteji panove s milionem prodanych karet udelat, stejne to udelaji

rj45
Registrace: 6/2007

007 jsi komik,tady se nelze zeptat na sdílení a jinde toho jsou tuny.Jen ta lidská lenost a blbost něco hledat! :)))

hrnek
Registrace: 2/2009

No já už se ničemu nedivím a taky si myslím že čím víc se to bude rozebírat tím rychleji zakročí.Byl jsem v Praze v jedný nobl kavárně na Mustku a co myslíte nějaký expert z Ostravy jim tam hodil 6 dm a shar UPC,SKY de/uk,CsLink,SkyLink a další a oni proč jim to nejde přestaly mu posílat domluvený obnos.Když jsem jim řekl že je to nelegální tak mě polslaly pryč že tomu nerozumim.(Já si to natriko nevezmu ale je stpousta takových střelcu co to neřeší.)
Teď jsem se tam jen tak ze zvědavosti stavil a už jim to tam zase jede.
Ale mužu se podivat do zrcadla a říct si že jsem čestnej a dodržuju zákony ale ztoho si polívku neuvařim. :((

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

to, ze jinde jsou toho tuny je na odpovednosti adminu techto serveru ... muzete me verit, ze operatori peclive sleduji deni na parabole.cz, to ze je pro nekoho komicke muj postoj ke zlodejnam jiste neco svedci o jeho charakteru ...

pokud by se panove s milionem prodanych karet zbytecne nedrazdili byl by klid, ale pokud kazdy se bude chvastat jak ohromne to jede, tak uvidite co se bude dit ... prikladem budiz jak si poradila Sky italia (videoguard4), Kontinent TV(secure silicon) ...

Kazen a poradek je to hlavni!

007
Registrace: 10/2004

No, už aby ten Skylink tu Sky Italia teda dohonil. Druhý přijímač do domácnosti se stejnou nabídkou jakou u prvního za 10 éček měsíčně. To ať si pak párují jak chtějí...

polulin
Registrace: 10/2007

Mozna ze neco panove sleduji, ale parabola.cz to na 99%urcite neni. Kdyby se ale zeptal, jak zkopiruju 100 euracu asi by to melo smysl, ale takhle. Kdyz uz jste tak zasadovi, mazte i vsechny diskuse na jakykoliv nelegalni prijem, ponevadz i to je kradez.

rj45
Registrace: 6/2007

Člověče, rj45, myslím, že "pánové" sledují co se dá. Nedělej si iluze, že jsou to nějací tukanové v šedém, kteří si žijou ve vlastním světě a nevědí co a jak. Spousta z nich se o tuhle problematiku živě zajímá v rámci vlastních koníčků, co chvíli šmejdí po netu, zpoustu věcí má sama vyzkoušenou, a někteří si drží svým způsobem přátelské kontakty i s jedinci z druhé strany barikády. Tak trochu něco na způsob práce policajtů z "hříšných lidí...". Na jednu stranu je to úsměvná představa, ale na druhou vysoce účinná metoda, jak držet krok s "darebáky".

A znovu opakuju svou zde nedávno publikovanou domněnku, že o spoustě věcí se dobře ví, ale řešit se začne až v okamžiku, kdy je to už neúnosné. K čemuž zrovna právě sdílení spěje...

Louskacek
Registrace: 3/2007

...spoustu..., sorry za chybku

Louskacek

@Louskacek

Ozvi se mi, prosím, na mail:

d2mac.eurocrypt@seznam.cz

Potřeboval bych od tebe jeden teoretický výpočet a alespoň přibližný odhad doby trvání jisté úlohy. Je to otázka z oboru, kterému nepochybně budeš rozumět. Díky.

Diskomfort je nositelem pokroku.

AlesHavel
Registrace: 5/2010

Máš mail v mailu. Doufám, že to nebude nic složitého... :-p

Louskacek

Louskacek

myslis ze vymena karet na irdeto se bude delat hlavne kuli sdileni ?? pro me jako provozovatele systemu by nejaky domaci sdileni mohlo bejt uplne ukradeny. je to neprokazatelny a zase tolik penez to nevynese.
kdyby ale nekdo dokazal manipulovat s opravnenim na karte, to by mi teda asi vadilo mnohem vic. a co tobe ?

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Zajímavá může být i tato úvaha :
Protože např. kompletní nabídka Skylinku vyjde na předplatném ročně asi na 8.600 Kč, je to pro mnohé příliš velká částka... ALE :
Pokud by tuto předplacenou kartu bylo možné sdílet třeba v rámci domácnosti, tak se ta částka pro uživatele již nemusí zdát tak neúnosná a kartu si třeba předplatí...
A tak se může stát, že právě ta možnost sdílení paradoxně přispěje k tomu, že si předplatné pořídí více uživatelů...

47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E

Děda Petr
Registrace: 10/2007

sky italia sa neda sharovat?
nieco mi uslo? :lookaround:

emkac
Registrace: 8/2008

emkac

Ale dá ale ne s novými kartama.