![]() |
|
NAGRA III v detailu!V Uploadu jsou nově umístěny zajímavé fotky, berte to prosím jako nedělní odlehčení. :8)On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: NAGRA III v detailu!velmi zajímavýZgemma Star H7s 4k
|
badi80
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
RE: NAGRA III v detailu!tú nagru by chcel mať každý audiofil. Konečne niečo na čo sa dá pozerať.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
oneeeeeJe to ale v žalostném stavu. Modulometr je utržený z panelu, plastový kryt je zdeformovaný teplem, nejde docvaknout zámek.Snad to nějak půjde vyrovnat. Modulometr zvládnu, ale ten plastový kryt bude problem srovnat do původního tvaru. Jinak to je kompletní. Mám velikou radost... On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: NAGRA III v detailu!Božinku to je nádherný mazel. To je opravdu nádhera. Před pár dny jsem viděl nádherného kotoučového REVOXe. 38 roků starý stroječek. No prostě paráda. Tohle je prostě nostalgická vzpomínka na dětství. Tehdy to byly stroje našich snů. Dnes jsou to stroje našeho dětství.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 688 |
![]() |
|
RE: NAGRA III v detailu!Gratuluju! Mě naopak připadá ve stavu velmi dobrém, i teď potvrzuješ to, co o sobě dáváš znát, že jsi perfekcionista. Když si vzpomenu na starší typy Nager ze 60tých let, které užívali přenosáci ČSRo mnoho let následujících a přestože šetrně, byly mnohem opotřebovanější. Určitě přístroj zrestauruješ s pečlivostí sobě vlastní a bude perfektní. Jak je pěkný už teď, jsou to snímky k pokochání R^ |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
RE: NAGRA III v detailu!To plastove viko je ale dost deformovane. Jakoby to nekdo trapil horkovzdusnou pistoli. Jeste mam u jednoho zakaznika skovaneho "Viteze" od Philipse, z roku 28. To je taky kousek k pokochani. ;)On Air!
|
Saxon
![]() |
|
Saxonnebude to nahodou novy kodovy system na digi? :laughing: :laughing: :laughing:Parabola gosat 80fe lnb Golden interstar, primac Golden 7800, Dmsis320, Opensat9500, motor sg2100, karta Skylink a Gital.
|
milan007
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 296 |
![]() |
|
:-) SuperA hele, ono se toho vlastně od dob Enigmy u "Kudelských" zas tak moc nezměnilo. Teď už zas jen dočkat novodobého "Rejewského", Poláka jednoho ušatého... ;) |
Louskacek
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 390 |
![]() |
|
RE: NAGRA III v detailu!Masz na myśli tutaj przyjaciela?http://www.bialeblota.pl/?cid=115 |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
RE: NAGRA III v detailu!www.belt.es/expertos/HOME2_experto.asp?id=2030 |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
Jo :-)Jo, jo, přesně toho! R^ |
Louskacek
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 390 |
![]() |
|
RE: NAGRA III v detailu!Saxoneblahopřeju, nejlepší kus jaký jsem viděl. Modulometr nebude problém tomu věřím. A kryt - to je smúla. Ale pŕedpokladám, že bude někde ve vytrínce a tam nemusí ten dekl být. Nejlepší magnetofon na svetě. Kdysi jsem pracoval ve výskumu cívkových a kazetových magnetofonú v Přelouči. Jemně Ti závidím :))) :))) :))) nikdo moudrej z nebe nespad, ale lenivost je hybnou silou pokroku
|
pepiino
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 356 |
![]() |
|
RE: NAGRA III v detailu!Diky. To viko je fakt v haji, zkousel jsem ho srovnat, ale je to nemozne srovnat. O dovolene ho rozeberu, vycistim a upnu zpet modulometr. Necham na nej udelat na miru policku z masivniho dreva. Bude v obyvaku, hned vedle mych nejmilejsich lampovych prijimacu. Viko se pokusim nekde sehnat, par moznosti znam. V Prelouci se delal i SM 261?On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: NAGRA III v detailu!Tesla Přelouč k.p.kukni do navodu http://www.elektroworld.info/ftp/index.php?action=downloadfile&filename=Tesla%20SM261.zip&directory=Sch%E9mata/Mg&PHPSESSID=30af3cdff200b1c9986b3eb2461da3fe |
grantec
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
![]() |