![]() |
|
SharingZdravím, můžete mi prosím vysvětlit co to je sharing?K čemu je to dobrý.Jak se to dá využít?Četl jsem na jiném foru už nevím přesně,že Digi Tv na 1st.W půjde jen přes Sharing.Jsem laik.Díky |
bora
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 722 |
![]() |
|
RE:Sharingtady ti pšenka nepokvete :)viz: https://www.parabola.cz/forum/rules/ |
bryketa
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 594 |
![]() |
|
RE: SharingSharing znamená že dáš kameru na stativ, zaměříš do sousedova okna a pouštíš si to na svoji TV. Ale pozor, nesmí se to! ;) |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
RE: SharingAle pokvete, pokvete krásne banánovník.... :laughing: R^90°E-45°W: TBS6903 Profi,Gibertini 150,QARL 3636+,Amiko GBOX V2000,Twin Inverto Black Ultra,Cavel KF114,Gigabyte GA-AX370-Gaming K7,AMD Ryzen 5 2600X,G Skill FlareX F4-3200C14-8GFX,Gigabyte GV-RX560 Gaming OC-4GD,Sound Blaster Z,Samsung SyncMaster U28E59
|
DDR
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
RE: Sharingsdílení karet je metoda, která umožňuje přístup k nabídce pay-tv operátora na několika přijímačích zároveň při použití jediné dekódovací karty s předplacenou nabídkou. typicky se taková karta nachází v PC nebo Dreamboxu s přístupem na internet a odpovídající software se stará o to, aby dekódovací klíč (control word) obdržely všechny další přijímače kdykoliv je třeba. tento klíč (jenž se mění zhruba jednou za 10 vteřin a je různý pro každou jednotlivou stanici) je potom použit k dekódování služby, jako kdyby každý přijímač měl svojí vlastní kartu.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Sharingtakže celkově. když budu chtít např. Sky UK tak mám dvě možnosti. buď si předplatit nějakou internetovou sharingovou službu (který nejsou zrovna moc spolehlivý kvůli vysoký poptávce a častým problémům zrovna se systémem NDS) a nebo musím znát někoho, kdo mi umožní celodenní sdílení soukromě. to znamená někoho, kdo vlastní oficiální kartu. takže nejspíš nějakýho brita. a kdybych ho znal, tak si rovnou můžu předplatit Sky za britský akční ceny a sláva. takže využitelnost pro mě nula.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
SharingVortimond :Díky za vyčerpávající odpověď. |
bora
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 722 |
![]() |
|
RE: Sharingnemáš zač. sharing je dobrá věc jedině když máš kontakty a máš co zajímavýho nabídnout jako protislužbu. což asi nebudou český pay-tv platformy :laughing: je to prostě sdílení. není to tak, že bys od někoho něco dostávalVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
vortinieje to o tom čo ponukaš ako protislužbu ale nesmie to bit nejaka fake karta.Aj na tie česke platformy zoženieš čo chceš.A ani nemusiš za to niekomu platit.Share je hoby nie biznis. |
noha
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 382 |
![]() |
|
RE: Sharingjá bych potřeboval aby to spolehlivě a dlouho fungovalo. hlavně ta samotná sky. ale podle toho jak jsem celou věc pochopil, tak sdílení je spíš pro ty, co chtějí tisíce programů a nezáleží jim ani tak na tom, jestli konkrétní paket bude zrovna v danou chvíli fungovat (přepnou na jinej). takže bych to spíš předplatil oficiálně s kartou přes nějakou zprostředkovatelskou firmu s příplatkem asi 3.000 za rokVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Sharingano funguje to spolahlivo a u mna aj už dosť dlho.No napr. tu Sky nemam nazdielanu len jednu.Ako vravim je to koníček a zvlášť sa teším ked sa mi podarí zohnat nejaku neobviklú exotickú kartu a ešte aj fungujúcu ale o tom sa tu asi velmi nesmie. :O |
noha
![]() |
|
RE: Sharinga co byste řekli na tohle www.bestcardshare.comto bude asi pěkná blbost, co. nepůsobí to zrovna moc důvěryhodně (jako asi žádný komerční servery). ani se mi nechce to za 1 libru přes paypal testovat. takovej nějakej mistr vůbec nemusí znát moje osobní data Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Sharingkomerčný server nikdy.ved je spústa for zaoberajucich sa share |
noha
![]() |
|
RE: Sharingach joa proč si o tom nepokecáte na ICQ ? Je to problém. Je třeba si uvědomit, že už není komunismus a krást všichni nemúžeme a když to budou mít všichni tak se to posereeeeeeeee nikdo moudrej z nebe nespad, ale lenivost je hybnou silou pokroku
|
pepiino
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 356 |
![]() |
|
![]() |