![]() |
|
Showbox vitaminnevíte někdo jak se v tomto stroji vytvoří záloha setingu na flash disk? Prošel jsem snad celý menu a nikde to nemůžu najít. Jinak receiver mi flash disk normálně vidí...Díky Technisat DIGIT ISIO STC 4K Ultra HD, Humax Icord HD, Gibertini 135x125cm
|
Dan_zx12r
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 323 |
![]() |
|
RE: Showbox vitaminmodré tlačítko záloha usb? Vytvoříš soubor Back up..Vzpomínám..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Showbox vitaminprosím tě a nevíš jestli aktuální FW pomůže proti zamrzání a po zapnutí receiveru chybný hlášce že není signál? to mi říkal prodavač že s originál CAM Cryptoworks nebude s kartou problém...Technisat DIGIT ISIO STC 4K Ultra HD, Humax Icord HD, Gibertini 135x125cm
|
Dan_zx12r
![]() |
|
RE: Showbox vitaminmodrým tlačítkem se volí za jak dlouho se má receiver vypnout (SLEEP)Technisat DIGIT ISIO STC 4K Ultra HD, Humax Icord HD, Gibertini 135x125cm
|
Dan_zx12r
![]() |
|
RE: Showbox vitaminnajstabilnejsi fw.99.26 mam ho a vôbec mi nezamrza zatial najlepsi!T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
RE: Showbox vitamin..to tlačítko musíš vědět kdy zmáčknout.. :)tzn..až v příslušné položce v menu.. Dej vědět až na to přijdeš, zkusím dát stejný úkol svému 6letému synovi.. ;) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Showbox vitamintak v čem může být problém mého zamrzání? v provozu je asi 4 hodiny a už má za sebou první zamrznutí a a z 5 zapnutí mi asi 2 hlásil že nemá signál...Technisat DIGIT ISIO STC 4K Ultra HD, Humax Icord HD, Gibertini 135x125cm
|
Dan_zx12r
![]() |
|
RE: Showbox vitaminNesmíš na něho tolik mačkat. To myslím docela vážně.. :)Jinak 99.26 taky doporučuji. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Showbox vitaminJa ho doporucuji prodat nejlepsimu priteli tve zeny! :)))On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Showbox vitaminto s tím mačkáním myslíš vážně? to že přepínám postupně kanály snad není nic špatnýho ne? a to že ho zapnu a on mi napíše že není signál je taky tím nadměrným mačkáním?Technisat DIGIT ISIO STC 4K Ultra HD, Humax Icord HD, Gibertini 135x125cm
|
Dan_zx12r
![]() |
|
RE: Showbox vitaminTen prijimac ma chronicke astma a pri zvysene zatezi dostava zachvat dusnosti!On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Showbox vitaminRE:THXKO:momentalne tam mam nainst.99-40,ale vobec s tymto primacom niesom spokojny,mal som aj 26,36, ale vzdy sa tam objavily neake problemy,behom sledovania mi tak 2-3 krat za den,vypadne komunik.s kartov,vypise kodovany kanal,a o nahravani ani nehovorim,kazdy pise ze to funguje ale prd.pri nahravani a prepnuti kanalu na tej istej frv.bud to zamrzne,alebo vipise kodovany kanal.funguje to nahravanie vobec v niecom ????????? |
dysan
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 351 |
![]() |
|
dysanDiky za reakci! S tim prijimacem uz nechci mit nic spolecneho. Jedine co ho slechti je blocker, jinak je to s(nevhodné slovo)elej prijimac. Nastesti jsem se jich vsech zbavil. PVR je ve stavu, ve kterem ho absolutne nemohu nabizet zakaznikum. Co dela dodavatel? Mrtveho brouka! Uz jsem to tu psal nekolikrat, zlate SDcka Showbox!On Air!
|
Saxon
![]() |
|
@dysanneviem asi sa ten môj kus nejako vydaril.Ale nevidim ziadny problem ani pri nahravani ani pri normalnom pozerani a bez problemov toci diseq motor!Zatial spokojnost.T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
@dysan:Proto už dlouho tvrdím, že je to hardwarová chyba a že fw se to nedohoní, jen se hledají obezličky.Tento stroj je na stažení z prodeje!Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 451 |
![]() |
|
![]() |