![]() |
|
Sdílení karet přes rs-232Zdravím. Chtěl jsem se zeptat, kolik existuje v současné době přijímačů, které jsou schopny sdílet kartu přes rs-232??Vím, že se používají Openboxy(Showbox nebo dreamsky) a co dále?? |
saneksat
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: Sdílení karet přes rs-232pozri sa sem koľko ich tam jechceš tam byť aj ty??? vykašli sa nato https://www.parabola.cz/forum/black-list/ |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
RE: Sdílení karet přes rs-232jo aha, už mlčím :)) |
saneksat
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: Sdílení karet přes rs-232Nemusíš mlčet, slušně jsi se zeptal, maximálně Ti neodpoví. V poslední době je tady obliba upozornovat na pravidla, co to nechat na admina? Nevidím důvod, proč by nemohl sdílet kartu v rámci jedné domácnosti, třeba s babičkou /možná se pletu, protože mě to až tak nezajímá/. Připomíná mi to vztahy před revolucí a to mi vadí, někteří tady mají na kalhotech černé fleky zezadu ...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: Sdílení karet přes rs-232Zdierlanie je nelegalne aj vramci domacnosti..uz tu o tom bolo kopec diskusii....a kedze je to nelegalne,tak je to proti pravidlamČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: Sdílení karet přes rs-232zdielat cez RS-232 vedia aj opensaty napriklad 9700p.s. otazka neplati do blacklistu, nevies ake karty v tom chce zdielat mozno nejaky provajder umoznuje legalne v ramci domacnosti |
funtomas
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 699 |
![]() |
|
RE: Sdílení karet přes rs-232Tak potom se pletu, jak jsem napsal, nezajímá mě to. Každý at si doma se svým vybavením dělá, co chce, jsme dospělý lidi...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: Sdílení karet přes rs-232Do statistiky si můžeš přidat celou flotilu SD příjmačů Golden interstar.VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 889 |
![]() |
|
Co tu melete,zeptal se na stroje,kruci nál to si máme všichni pomazat hlavu indulonou a vlézt 007 do zadku,ty stroje se k tomu účelu vyrábějí,tak proč by se nemoh zeptat,národ vlez do p.r.d.e.l.k.ů !!!Tukan-nemáš pravdu,těch lidí za k.o.mo.u.šů bylo mnohem míň !!!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 922 |
![]() |
|
Stoje opticum jsouvšeobecně propojitelné přes rs 232 R^AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: Sdílení karet přes rs-232Zdielanie v rámci domácnosti nie je nelegálne. 100 percent overené...!!!! |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
saneksatOCTAGON JEDNOZNACNE |
pykaso
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 233 |
![]() |
|
RE: Sdílení karet přes rs-232zdielanie je legalne v ramci domacnosti. ja tak zdielam jednu kartu skylink original montovane firmou co mi to predala komplet. a ta firma by si to isto nedovolila robit nelegalne a este aj ponukat letaky s touto moznostou. akurat mam zdilane prijmace cez krizeny lan kabel a prijmace su 2*satelita 2000hd. takze asi tak pani ;)motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
![]() |
|
Sdílení kartyse základní (neplacenou) nabídkou v jedné domácnosti je prej legální. Sdílet se nesmí prémiové kanály, takže vycházejme z toho, že chce sdílet neplacené programy. R^ |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
![]() |
|
RE: Sdílení karet přes rs-232k tej legalnosti ma teraz napadlo...sak kazda karta skylink ma byt viazana na koncesionarske poplatky (ktore su zas viazane na odberne miesto elektriny)...takze tak ako nemusim platit 2x koncesionarske poplatky za 2 TV v domacnosti, tak takisto nemusim hadam platit dve skylink kartyA co za vysvetlenie k nelegalnosti si vymyslel pan Glisnik ma ani moc teda nezaujima...je jasne, ze mu ide len o zisk a nema ziadnu sancu to podlozit zakonom (ja inak ziadne zdielanie nevyuzivam) |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
RE: Sdílení karet přes rs-232to gaston:zdielame bez problemov aj platene programy a nie len zakladnu ponuku programov. to by malo aky zmysel zdielat len zakladny balik? a je to presne tak ako bolo uz pisane koncesionarske poplatky sa platia za domacnost a nie na hlavu v rodine ani nie na pocet prijmacov tak nevidim dovod preco by v jednej domacnosti bolo nelegalne zdielanie legalne kupenej a riadne zaregistrovanej karty skylink. sa preberte ludia :-/ motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
![]() |
|
RE: Sdílení karet přes rs-232Počkejte až vám tady budou tvrdit že se musí platit za každou osobu před jednou TV :lookaround:VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 889 |
![]() |
|
RE: Sdílení karet přes rs-232ab som sa este popravil koncesionarske poplatky sa platia na kazdy prijmac ale len pre firmy a podnikatelov :)))motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
![]() |
|
martin5Taky že jo, ale jednookej dostane slevu 50% :))) |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
![]() |
|
RE: Sdílení karet přes rs-232A taky celá flotila HD přijímačů Argus. Nejlevnější Argus piccollo má jen rs232 a přepínání mezi dvěma velmi svižné.Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
RE: Sdílení karet přes rs-232Zdieľanie vrámci jednej domácnostipredstav si, že bývaš v 2 poschodovom dome tak v tom nevidím problém hore pozerá manželka telenovelu trebárs ,a ty dole pozeráš futbal jedna karta vramci rodiny platíš jeden krát predsa nebudeš platit 2 krát no sú aj taký najmä v bytovkách ktorý zaplatia jeden poplatok a zdieľajú so susedmi napr 3 rozpočítajú poplatok na 4 a víjde im platba na domácnost 2,25€ a to sa nepáči poskytovateľom napr UPC, CSLINKu ,SKYLINKu Takže jedna domácnosť áno |
domi357
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 331 |
![]() |
|
RE: Sdílení karet přes rs-232Však on se neptal na sdílení platformy šířené v ČR, a diskuze o sdílení čehokoli kromě toho, co se šíří u nás není přece proti " morálně-etickému kodexu " zdejšího fóra, které mi mnohdy začíná svou atmosférou připomínat doby cca 20 let minulé... :)))Hlavně klídek...
|
broncek
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 377 |
![]() |
|
Jak to funguje v praxiOno to sdílení je de facto nutnost. I když jsem doma sám, chci se třeba dívat chvíli na počítači (který nemá ani čtečku), chvíli na velký televizi v obýváku, někdy v kuchyni, když tam něco dělám. Přestava, že bych měl všude kupovat karty, někde investovat do čteček a že to celý nebude mít v podstatě žádnou přidanou hodnotu ani záruku provozuschopnosti za pár měsíců je zcestná. A až to padne, holt zůstane free SAT + DVB-T.A ještě jedna poznámečka k placeným programům: providerům vadí sdílení, mně zase že tam dávaj všechno 100x neustále dokola, takže tam stejně není většinou na co koukat. |
xls
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 80 |
![]() |
|
![]() |