![]() |
|
Showbox300PlatinumNový soft 023 z 15.07.2010,obrazově na vynikajíci úrovni,SD lepší než Vantage,TF,nebo Humax,všechny funce vrátaně PVR-bez problému. |
PIXEL
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 153 |
![]() |
|
RE: Showbox300PlatinumJeště jsem zapomněl,třeba ho natáhnout ce RS232,cez USB mi ho nechtělo uložit. |
PIXEL
![]() |
|
A co bylo změněno?Já jsem natáhl nějakej předchozí, příjemně překvapila možnost posunu v nahrávce a snad i střihu. Ale myslím, že těžko by nějakej soft řešil kvalitu obrazu - neutírala náhodou manželka obrazovku? :)) |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
![]() |
|
RE: Showbox300PlatinumNo moze sa stat. Na Ip Boxoch HD sme mali par krat sw, ktory mal naozaj horsi obraz ako iny sw. Teraz uz tam maju vsetky nove sw obraz super (podla hodnoteni vraj jeden z najkrajsich zo vsetkych inych prijimacov). Ale otazkou znie, ci ide o lepsie zobrazovanie (o tom dost pochybujem), alebo skor o upravu obrazu aby vyzeral krajsi (ci zvyraznenie farieb a ine "umele" upravy, ktore potom nezobrazuju obraz ako je v skutocnosti, ale krajsi - otazka znie, ci to niekomu vadi alebo naopak. Zda sa ludia to beru pozitivne, ja tiez). |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
RE: Showbox300PlatinumGaston:K tomu třeba mít kvalitní zobrazovač,tam se zistí kvalita obrazu.U SD přijímaču měli nejlepší obraz originály z South Korei ako VT,HU,TF,HC a tenhle ich dohnal,možno předčil,porovnal jsem všichny.Billysk:Neporovnávejme s IP Box HD,to je jiná kapitole.Je pravdou,že obraz je farebně živší,ostrý a dá se nastavit podle sebe. |
PIXEL
![]() |
|
PIXELCo já jsem vyčetl, tak má hlavně opravaný AU (víme na co). Ale prej zase zmizely ty funkce jako "GOTO čas" - super kombinace AJ/ČJ :-) a cosi ještě. Nevadí - vyzkoušíme, uvidíme. |
gaston
![]() |
|
gastonVsadim se s tebou, že to AU už ani nevyužiješ.Ale opravdu funguje, včera jsem to zkoušel. Dnes poslední FW proklepnu pořádně na S700. Showbox SD má slušnej obraz už dávno, vůbec celej tento přijímač mám velmi rád a rád ho montuji. To ovšem vůbec neplatí o jeho HD nástupci... On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
SaxonJá se vsázet nechci - v podstatě je to o čem se nesmí mluvit takovej bonus navíc - když to jde tak to jde, když ne, tak mi to žíly netrhá. Mě taky připadá Showbox ještě poctivej oproti těm krabičkám na mýdlo co se teď prodávají (i když to první srovnání velikosti oproti H5400 bylo taky děsivé). To, že udělali ten posun v čase u nahrávek je super, protože předtím se dalo max. posouvat 16x a když člověk nedej bůh něco zmáčknul, tak zase mohl hledat v nahrávce jako pako, takže teď určitě R^ Zajímá mě ale ta změna v obraze, takže to večer vyzkouším. V nejhorším to budu muset vrátit zpět...(a doufám, že ne přes RS232) ;) |
gaston
![]() |
|
RE: Showbox300Platinumjde nahrát v pohodě přes usbZnova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
![]() |