Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

OPENSAT 800 IR

Vážení, pripravili sme pre Vás nový digitálny satelitný prijímač OPENSAT 800 IR. Prijímač OPENSAT 800 IR má zabudovanú originál čítačku kariet Irdeto, takže má plnú podporu pre novú ICE kartu od Skylinku

http://www.opensat.info/novinky.php?id=44

R^ R^ R^ R^ R^

skynett
Registrace: 8/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: OPENSAT 800 IR

dobra reklama ;)

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

myslíš si že je to len reklama, že tento prijímač nezvládne novu kartu Skylink ICE ???
myslíš si že si,že táto firma môže aj verejne klamať, a že ked si tento prijímač kúpim nebude mi fungovať s touto kartou??? - tak ho vrátim , a majú dopredavané.

skynett
Registrace: 8/2009

Tento prijímač som práve zakúpil. Momentalne ho skúšam, lebo nie je pre mňa a môžem povedať že bez problémov zvláda Skylink ICE - kartu. Nakoľko túto kartu mám čerstvo zakúpenú a zaregistrovanú tak mi funguje prakticky celá ponuka až na zopár kanálov, ktoré nevysielajú ešte v systéme IRDETO (napr. Spektrum, Eurosport, Film +). Zatial nefunguje (zle apostrofické znaky slovenčiny) korektne EPG (treba zrejme nový firmware, ktorý zatial nie je k stiahnutiu). Bolo by super keby výrobca tieto maličkosti doladil a firmware vydal. Inak sa prijimač javí ako slušný jednoduchý príjimač pre nenáročných a hlavne v novom systéme s IRDETO čítačkou, pretože čo bude do budúcna s príjimačmi so systémom Cryptoworks nikto nezaručí...
;)

Nibiru
Registrace: 3/2008

Zkusil někdo kartu CRW Skylink ve čtečce Irdeto?

smscz
Registrace: 7/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra