Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Modul Alphacrypt Light - pro Sky Deutschland

Chtěl bych se zeptat odborníků jestli někdo neví jestli tento modul podporuje HD programy od Sky Deutschland (nejnovější karta). V zahraničních fórech jsem četl, že modul Alphacrypt Light se prý aktualizuje přes přijímač a přes družici AStra 19,2 st. E. Nemáte nějakou zkušenost s kterým firmwarem modulu fungují HD programy od Sky Deutschland na tomto modulu. Nebo je podpora HD programů u Sky Deutschland jen s Videoguard NDS.
2. Vlastním Vantage 8000 S HD a Vortimond mě v jednom nedávném příspěvdu odpověděl, že prý by měla karta pro Sky Deutschland fungovat i ve čtečce Vantage 8000 S. Nevíte s kterým firmware neofiko? Nebo je potřeba jen ten z toho konce roku 2008 neofiko co podporuje Irdeto a má zmršenou češtinu, nebo stačí neofiko firmware novějšího rázu. Každá maličkost pomůže předem děkuji ať nekoupím modul Alphacrypt Light zbytečně pokud to funguje ve čtečce ta karta od Sky Deutschland.Předem dík.

viking
Registrace: 9/2005
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Modul Alphacrypt Light - pro Sky Deutschla...

ten modul máš ale zadarmo, tak si ho nech poslat, proč ne:
www.abosky.de/abos-mit-ci-modul-k627.html

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

pro Vortimonda:RE: Modul Alphacrypt Light

Dík za odkaz - snad ten modul Alphacrypt bude fungovat s kartou Sky Deutchland a s programy HD.

viking
Registrace: 9/2005

RE: Modul Alphacrypt Light

mne to s tim modulem jde bez problemu

-------

dubs
Registrace: 9/2008

RE: Modul Alphacrypt Light - pro Sky Deutschla...

nejdřív ti příde smlouva a když jí sky schválí, tak ti pošlou kartu s modulem. takhle nějak to funguje.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra