![]() |
|
ARIVA 200Dobry den kto vie poradit nejaky servis na slovensku kde opravuju prijimac ARIVA 200 |
slavo306
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
RE: ARIVA 200taky mam jednu arivu nejde signal, mohl by nekdo poradit servis v cr, protoze nemam bohuzel zarukuZgemma Star H7s 4k
|
badi80
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
ARIVA 200Pokud to neumíš sám,tak tenhle šrot se nevyplatí opravovat,dáš víc za dopravu a opravu než je hodnota přístroje.Hoď to do kontejneru a kup nový přístroj. :8) :8) :))) /Čínský gumák/ Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
RE: ARIVA 200zahrabat metr pod zem někde na těžko přístupném místě kam nikdo nechodíVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: ARIVA 200ten alink vypada o nekolik radu lip nez ariva . dokonce lip nez kdejakej krap od vantage :)Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: ARIVA 200to jsou odpovedi, bezva panove R^slavo306, badi80: zkuste se domluvit s nekterym z prodejcu Ferguson Ariva pobliz nebo i na internetu, pro prodejce neni problem nechat opravit vadny prijimac at uz je to ariva nebo cokoli jineho. hery: ten Tvuj (myslim ze uz nekolikrat) zminovanej kontejner s "cinskymi gumaky" bys mohl hodit do Uploadu, mozna by to bylo vtipnejsi nez takovehle rady :))) |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: ARIVA 200na niektorom fóre som čítal ,že treba skúsiť povoliť kontra matice na F konektoroch a tuner mierne dotlačiť -môže byť zlý kontakt ...Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.
|
marval450
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 1 463 |
![]() |
|
RE: ARIVA 200Podívej se sem. A i na další stránky. Možná že něco použiješ. http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=128&t=23830 |
Rudolf
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 528 |
![]() |
|
@badi80Pokud již nemáš záruku tak máš tři možnosti:1: Domluvit si opravu, solidní obchod ti ji provede.... 2: Udělat jsi sám... nejspíše odpadlí tuner (houby to drží) 3: Pokud si netroufáš sám, tak šikovný kamarád s pájkou by to mohl zvládnout...ale může to být i něco jiného. (volitelně) 4: Můj email je Bryketa(@)GMAIL.COM, napiš a domluvíme se co s tím. |
bryketa
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 594 |
![]() |
|
RE: ARIVA 200Niekto by povedal,že dobrá rada nad zlato,ale toto čo tu čítam,nie sú rad&,ale somariny laikov a zaujatých neodborníkov.Na servis sa teba obrátiť cez predajcu,či je v záruke,alebo nie(Ariva).Prvé várky mali nedostatočný kontakt na konektor tunera a stačilo ho dotlačiť do správnej polohy a šlapal.Tie rady a návody ako na Arivu sú s AB-fórumu a tam je o tejto problematike najviac.Tu sú na Arivu len uvádzané somariny od peudoodborníkov(Hery-Vortimond a im podobných).Týmto by som nedal ani pripojiť F konektor na koaxiál,lebo aj to by domrvili. :)DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
vladoholuHele chytrolinku,toho čínskýho gumáka jsem tady měl cca dva měsíce na test,a šlapalo v něm toho tolik,že Tobě se o tom ani nezdá.První co bylo jsem ho cely rozdělal,abych se mu podíval na střeva,Ty jsi to ani neviděl,já na rozdíl o Tebe nemusím volat ihned SOS prodejce,nebo výměnu,dovedu si poradit vždy sám co s tím.Dal jsem ho kámošovi,který je na tom asi jako Ty. :8) Jemu slouží,ale já bych ho na rozdíl od Tebe nechtěl ani zadarmo.Když se zeptáš Zorbase,jestli Ti to spraví,tak Tě s tím hned vyžene tomu věř.Protože kolikrát oprava se nevyplatí ,je neuměrně drahá oproti ceně přístroje. A k tomuhle může být z Vaší strany spousta hloupých debat,ale pravda je jedna,je to prostě šrot a čínský gumák.Pokud to nesvedeš sám,tak se to nevyplatí ani tou ztrátou času,co kolem toho budeš běhat. :8) Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
RE: ARIVA 200To Hery,neuč starého kozáka jazdiť na koni,bol som medzi prvými testermi Arivy na Slovensku,hneď ako prišla na trh a pozrel som si jej možnosti,prednosti a aj nedostatky.V niečom máš možno pravdu a to že oprava za tú cenu, čo stojí nová Ariva, sa ozaj neoplatí trápiť.Ale no nekúp to, keď to toľko dokáže,má to pekný obraz,vie byť server a aj klient zároveň, čo nedokážu viacerý drahší bratríčkovia a je to za peknú cenu.Prečo gumák,ja ju prevádzkujem už takmer rok a som spokojný,aj keď je pravda že prvá várka sa mi nevydarila,ale teraz šlape ako hodinky(Švajčiarske).Neboj prešlo mi rukami pekných pár desiatok STB-Linux,aj SD aj HD aj za 10000Kč,ale je to super mašinka.DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
RE: ARIVA 200A co je dnes super a není z Číny ? Odpověď: Nic :laughing: |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 221 |
![]() |
|
RE: ARIVA 200Dokonce i česnek máme od nich... :D47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|