Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Markiza - ignoracia?

Je to ignoracia divaka zo strany TV Markiza, ze si len tak vymeni dva programy (2 a 1/2 chlapa a V mene zakona), pricom vo vsetkych programoch je to naopak (tak to slo az do pondelka a od vcera je to inak)? Chapal by som zmenu, ak by bol nejaky priamy prenos, alebo nieco zrusili z nejakeho dovodu. Ale aky dovod moze mat TV menit program len preto aby prehodila dva programy medzi sebou, pricom v programoch to ma inak? Kedy konecne zacne Radu pre TV zaujimat aj toto? Ved je to riadna blbost, urobit to len tak bez zjavneho dovodu. Napr. moja manzelka pozera V mene zakona a vcera to kvoli tomu nevidela. Niekto sa mozno pousmeje, ale ide o princip. Kazdy z nas si raz nieco bude chciet pozriet alebo nahrat a potom zisti ze ma smolu, ze uz to bolo z nicoho-nic skor!

Billysk
Registrace: 4/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Markiza - ignoracia?

ja tiez nerozumiem tym neustalym zmenam v programovej strukture stanic. ludia uz davno nemozu mat naspamet nauceny programj, pretoze sa stale meni. aj preto mi ponuka nasich programov nevyhovuje. nemam cas cely den sprtat tv prehlady, pricom su minimalne tri tyzdne stare

dalko
Registrace: 11/2006

Nie je to inak od vcera,ale od pondelka to ide prehodene (a dovod je znamy - sledovanost)

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

a bola aj uputavka, ze to prehodia a furt lepsie Dva a pol chlapa ako tie priblble slovenske serialy...

Dreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B

Marian21
Registrace: 3/2007

Sledovanost? A ako sa im zmeni sledovanost o 17:30 a 18:30 v lete? Podla mna nijako. V lete je to cas kedy sa takmer nik nediva a ked sa nahodou diva, tak je jedno ci 17:30 alebo 18:30. Okrem toho ked im stupne sledovanost na jednom, tak im zase klesne na druhom, nie? Nemaju to jedno? A to nehovorim o tej sledovanosti kym ludia pridu na to ze to zmenili. Je takmer nulova, lebo baba to zapla, zistila ze uz to bolo a tak vypla TV a sla si robit nieco ine. Takze aka sledovanost? A Marian21 - kazdeho bavi nieco ine. Ja ti zase poviem ze si radsej pozriem s babou kriminalku (aj ked slovensku), ako taku americku blbost ako je 2 1/2 chlapa, ktore je inak dost stare. A novy serial (premierovy) presunu na skor?

Billysk

mna kaka =Pokracovanie nabuduce...=

akoze tie serialy - hlavne 2.5 chlapa skoncia "nikde" ma vie inac vytocit. Serial je pri konci to urcite ale podla mna nezavisle od toho ci do konca zostava minuta alebo pat to seknu s hlaskou "Pokracovanie nabuduce..."
jasne ze je naivne si mysliet ze nabuduce dotiahnu tych x minut a zacne nova cast. Skratka casovo to nevychadza, tak to seknu tam kde to je. Myslim ze to je uz pekne dno!
K

krikri
Registrace: 3/2010

krikri

jj, v 20 minutovom seriali dat reklamu, to uz si len Markiza moze dovolit...
A s tym sekanim zaverecnych titulkov ci uz vo filmoch alebo serialoch mi tiez idu na nervy, titulky tiez patria k filmu a nie pokracovanie nabuduce. Este ze existuje internet, kde sa da vsetko najst...

Dreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B

Marian21

na odseknutie titulkov sme si uz akoze zvykli

zial! - jasne ze to nie je v poriadku ale to uz je realita.
ale ze fajkt ten serial skoncia hadam aj par minut pred koncom sa mi zda silne kafe. to by sme mali tej rade nahlasit. oni asi neriesia ak im neda nikto podnet...

este ina vec: pocul som ze stanice ktore davaju reklamu o 20dB hlasnejsie ako film budu regulovat. Vid AXN.
Bezne pocuvam telku na "20" dielikoch ;-) AXN 30-40.
Pride reklama dostanem sok chnapnem ovladac na 10 a potom opatovne naspat. Kazdych 8-15 minut...
Neviete aka je v tomto norma? Schvalili nejake urovne co sa tyka hlasitosti ci nie...?
D. K

krikri
Registrace: 3/2010

tu rovnaku hlasitost vraj uz pouzivaju davno, ale velakrat sa mi to nezda a musim siahat po ovladaci...

Marian21

Presne. zakon na to uz je, len im za to stale nikdo nedava pokuty, tak naco by tu hlasitost upravovali?

Billysk

V Polsku

to schválili taky,zakon je v provozu,ale krrit/rada/ zjistila,že to nemají čím měřit,takže žádné pokuty nebudou,stanice na to kašlou a lidi se rozčilují,asi to bude podobné i u vás!!! :8)

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

@ Billysk

V prvom rade dobré ráno!!!
Je veľmi milé a úsmevné ako sa vyjadruješ k sledovanosti. Ver, že maníci z TV by ti vedeli na ich grafoch a súvisiacich číslach, ktoré dostávajú z PMT (mimochodom za nemalé euráče), veľmi jasne povedať aký vplyv má akcia "len preto aby prehodila dva programy medzi sebou" na to, čo vedia prezentovať ich klientom, ktorými sú reklamné agentúry...
Hovoriť o nulovej sledovanosti len preto, že sa nedíva tvoja "baba" bol onen povestný zlatý klinec. Ale vďaka zaň, príjemne som sa pobavil.
Ale aj tak ma najviac udivuje, že riešiš zmeny pri reprízach a ešte k tomu programov, ktoré sú v net archíve na ofiko sajte :-)

anonym2
Registrace: 1/2006

@spyko

stanice to maj ,,gleboko w dupie,, ,
@Billysk - a kdyz nevis vo co de, tak jde v prvni rade o penize

DM 8k parabola E85 31.5e - 5w, Technomate 6900 parabola noname 80, 2xFerguson 102e, NAS Synology 209 4TB

Miguel
Registrace: 9/2005

anonym2

V mene zakona nejde v reprize,ale idu premierove casti

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

@ Blooddog

mea culpa... aspoň vidieť, že to nekukám... no net archív poznámka platí.

anonym2
Registrace: 1/2006

Markíza je komerčná televízia a samozrejme že jej ide o sledovanosť a hlavne o sledovanosť vlastných programov, tá je dôležitejšia ako sledovanosť kúpených akvizícií. Preto hľadá čo najlepší čas pre svoje vlastné programy.

LuboTS
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra