![]() |
|
METEOSTANICA Hyundai WS 2011 WINDpani, len ma tu teraz neukamenujte, viem, ze je to totalne mimo, ale potrebujem poradit. Ma tu niekto tuto stanicu? |
peko59
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 178 |
![]() |
|
RE: METEOSTANICA Hyundai WS 2011 WINDRad Ti pomôzem o co ide?Nemam taku ako Ty ale podobnu profesionalnu VH 1070.Pouzivam ju hlavne na predpoved pocasia.Ale aj meriam pri akej rychlosti sa mi este nehybe parabola na priamom vetre o rôznych velkostiach.Merania su zaujimave :)T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
RE: METEOSTANICA Hyundai WS 2011 WINDmam problem, stanica totiz skoro stale ukazuje prietrz iked je jasno, staci, ak sa napr.tlak 1020 zmeni na 1119 a hned mi naskoci dazd a napr.ked je cely tyzden vonku jasno, poobede, ked mi vlhkost klesne pod 50 perc.tak stanica hlasi stale prietrz. Myslis, ze je to spravne??? |
peko59
![]() |
|
RE: METEOSTANICA Hyundai WS 2011 WINDNieco podobne mi tiez uz ukazovalo na zaciatku.Kazda kvalitnejsia meteostanica ma presnejsie nastavenia.Postupuj podla navodu!Musis nastavit presnu nadmorsku vysku a presny tlak Tvojho miesta.Ja som to zistoval u jednoho pana v kalibracnom.Ale da sa to zistit aj na txt alebo google.Stanicku nastav tak aby sa ikony jasno polojasno zamracene dast menili nie pri zmene jednoho hPa ale pri dvoch az troch popripade styroch hPa to zistis po case.Musis si zistit kolko hPa mas pri burke a pri jasnom pocasi.Ked rozdiel bude pisem priklad 10hPa a Ty na stanicke mas 5 ikon tak nastavenie bude 2hPa.Urcite mas nastavene pri zmene -1hPa Ti zacne blikat alebo alarmovat prietrz.To sa da tiez samostatne nastavit v hPa tam ta zmena musi byt nastavena väcsia ako budes mat rozdiel medzi ikonami nornalnej zmeny napr.z jasna na polojasno.Chce to trpezlivost Kapisto? ;)T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
RE: METEOSTANICA Hyundai WS 2011 WINDposli mi na teba mail, inak velka vdaka, len na mojej stanici sa neda nastavit nadmorska vyska, ona je uz v podstate predurcena, lebo som si vybral lokalitu Bratislava koli vychodu a zapadu slnka a Bratislava je tusim v nadmorskej vyske 140 m a ja som vo vyske 190 |
peko59
![]() |
|
RE: METEOSTANICA Hyundai WS 2011 WINDsice nevim ci Ti nejako inac pomôzem ale budis. thxko@zoznam.skT90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
![]() |