![]() |
|
Homecast HS2100CIUSB+CImodul Cryptoworks SmitNemáte někdo zkušenost s touto sestavou-Homecast HS2100CIUSB+CImodul Cryptoworks Smit+ karta skylink standard HD ice. Po zapojení a naladění jdou jenom volně puštěné programy z astry1. U českých programů na pozici astra3 to píše zakódovaný kanál. Zkoušel jsem už všechno možné. Jsem sice laik, ale starého homecasta jsem zprovoznil bez sebemenšího problému.Díky za radu |
dupos
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
RE:Homecast HS2100CIUSB+CImodul Cryptoworks SmitNedáváš naopak kartu do toho modulu ? SMITH v tom jede normálně |
bryketa
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 594 |
![]() |
|
RE:Homecast HS2100CIUSB+CImodul Cryptoworks Smitsorry SMIT |
bryketa
![]() |
|
RE: Homecast HS2100CIUSB+CImodul Cryptoworks S...Mám Homecast HS2100CIUSB + CImodul Cryptoworks Eurocam + karta Skylink standard a funguje mi všechno. Podívej se, jestli nemáš náhodou naladěny programy CSLink. |
ozzy 2
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 138 |
![]() |
|
Homecast HS2100CIUSB+CImodul Cryptoworks Smitjestli myslíš čipem nahoru nebo dolu, tak to jsem taky zkoušel! |
dupos
![]() |
|
pro ozzy 2zkoušel jsem tam i tu skylink standard a mělo to stejný efekt. Pak jsem se dočetl, že by v této čtečce měla pracovat skylink standard HD ice, která se může použít v modulu Cryptoworks i irdeto |
dupos
![]() |
|
RE:Homecast HS2100CIUSB+CImodul Cryptoworks Smitčipem dolů a dozadu pokud se nepletu je to dlouho co jsem smita používal a dával lidem. Nejjednodušší je se podívat v menu do položky CLSLOT a tam hned uvidíš jestli ti to rozeznalo modul a případně kartu v něm. Pokud to je nová karta musíš počkat než ti dojdou zápisy na kartu takzvaně nech puštěnou ČT1 a čekej...to vše že ti přijímač rozezná kartu a modul. |
bryketa
![]() |
|
RE: Homecast HS2100CIUSB+CImodul Cryptoworks S...Mrkni se ještě do menu jestli se ti zobrazí modul a podívej se na zápisy na kartě. Pokud je karta nová, tak může trvat nějakou dobu než se aktivuje. Za další zkontroluj nastavení diseq. Pokud chceš pošlu ti setting na A1+A3 Skylink včetně německých HD stanic. |
ozzy 2
![]() |
|
pro ozzy 2Ta karta je nová zkouším to od rána a nic. Jestli můžu poprosit, tak mě to pošli. |
dupos
![]() |
|
RE: Homecast HS2100CIUSB+CImodul Cryptoworks S...Napiš adresu a co ten diseqC. Nastav ho na Astru1(1) na A a Astru3(11) na B. Karta by měla být čipem nahoru a dozadu. Vyčetl jsi něco z toho modulu? |
ozzy 2
![]() |
|
pro ozzy 2Ozzy jseš machr! Už to maká! Karta má být čipem nahoru né jak všichni tvrdí, že určitě dolu-a potom dlouho a dlouho čekat.Až buděš mít chvíli, tak prosím o ten setting.Díky moc mám ušetřenou bezesnou noc! dusanpospichal@seznam.cz |
dupos
![]() |
|
@duposNo vidíš a ani to nebolelo, sem říkal že si nejsem jistý jak má být karta. Ale jak sem psal není nic jednoduššího než se mrknout do menu a hned uvidíš kde je problém. |
bryketa
![]() |
|
pro bryketas tím čipem dolů jsem nemyslel zrovna tebe, ale radilo mě to pár lidí, kteří se tím i živí. |
dupos
![]() |
|
![]() |