![]() |
|
Nové programy na platforme Sky-LinkAko spokojný a dlhoročný zákazník platformy Sky-Link sa obraciam na vedenie, majiteľov karty SkyLink i čitateľov stránky parabola.cz, aby sa vyjadrili k doplneniu programovej ponuky čo by prispelo k neutralizácii narastajúcej popularity konkurenčných poskytovateľov (najmä UPC, CS Link). Navrhujem aby sa doplnili programy: AXN, AXN Crime, AXN SciFi, Spektrum, CS Film (bez dodatočných mesačných poplatkov). |
satelitt
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 21 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
RE: Nové programy na platforme Sky-LinkSa mi paci ako si tu niekto napise: naco fishing? Tak pre tvoju informaciu su tu aj ludia ktory su polovnici a rybari a ti su za taky program vdacny. To ze teba to nezaujima este neznamena ze to treba zrusit. AXN tiez pozera vela ludi. JA zase prdim na najake MTV CZ. MTV a inych hudobnych stanic je dost, dabung tam nepotrebujem, okrem toho hudba ide z radia a mozem si pustit aj vlastne CD (vlastny porgam o rybach si asi nepustim). A to nehovorim o tom ze od MTV clovek ocakava hudbu a nie sproste americke reality show (ved koho toto zaujima na hudobnej stanici)! |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
Nové programy na platforme Sky-LinkAle veď ja s tebou 100% súhlasím som napísal 1000 ľudí 1000 názorov.Pre mňa je to jedno ja nerozoznám kapra od žraloka.Ako si napísal tá Česká MTV je naprílad úplna katastrófa súhlasím,ja to nemám ani uložené, ale niekomu sa môže práve to páčiť.VU+ Uno 4K SE. T- 90, 5,4,1,9,13,16,19,23,28
|
McLaren
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 259 |
![]() |
|
nove programy skylinkdo skylinku už raděj nic kdyby cslink zařadil vivu nebo Mtv Dance udělali by líp já nevím co má většina vás uživatelů proti co se vám natom nelíbí? |
laga18
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 143 |
![]() |
|
RE: Nové programy na platforme Sky-LinkJá chci pouze Zone Reality !! Nejen já ;) |
smscz
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 470 |
![]() |
|
smsczZone Reality by bolo SUPER R^ Ale ak Skylink nezaradí Eurosport 2 NEE,či už SD,alebo HD tak si asi prestanem platiť balík Multi+HD plus.Ako som už spomínal mne tam dosť chýba ešte Animal a mohli by tam konečne dať Sport2 a zišli by sa aj Discovery Worl,Discovery Science.No uvidíme.V CSLinku vyhráva anketu Esp.2 NEE a aj tak tam šupli nejaký Hallmark,to mi je len politika.Pozerajú vlasne na zákazníka? :bomb:VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 727 |
![]() |
|
RE: Nové programy na platforme Sky-LinkPočul som,že má byť na Skylinku Film+ a Musicq1,tak uvidíme či je to pravda,alebo nie.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 727 |
![]() |
|
RE: Nové programy na platforme Sky-LinkSD: AXN, Musiq1, FilmBox Family alebo Nickelodeon, Eurosport2 alebo Sport2...môže byť? :D dokumentárne už dúfam nie je ich už dosť a nech je už konečne čeština na NAT GEO a NAT GEO WILD! nemienim platiť za anglicky hovoriaci kanál...1 |
doubleA
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 189 |
![]() |
|
Nat Geo + Nat Geo WildČeská audiostopa tam už je, na Nat Geo Wild nabehla včera. Anglické upútavky a reklamy sú aj na History... S tým nič nespravíme. :) |
satelitt
![]() |
|
HlasovanieProsím redakciu aby dala hlasovať za doplnenie SD na Sky Link - bude to zaujímavé a možno inšpiratívne aj pre vedenie Sky-Link ak si túto diskusiu, resp. výsledky hlasovania prečítajú. |
satelitt
![]() |
|
RE: Nové programy na platforme Sky-Link"Prosím redakciu aby dala hlasovať za doplnenie SD na Sky Link - bude to zaujímavé a možno inšpiratívne aj pre vedenie Sky-Link ak si túto diskusiu, resp. výsledky hlasovania prečítajú."srandista :8) ono prieskum verejnej mienky je fajn, ale moze byt kontraproduktivny, a to ze sa tu naklika XYX kanal ako najziadanejsi nemusi po jeho zaradeni automaticky znamenat zvysenie poctu abonencii, a to teraz odhliadnime od faktu ze by sa ziadanym stal kanal pri ktorom by cena balika sa musela o par koruniek zvysit... nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Nové programy na platforme Sky-Linknehovoril som o upútavkách..hovorím o vysielanom programe v eng |
doubleA
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 189 |
![]() |
|
Návhr na jiné řešení pro Sky-linkpro každého, který vlastní kartu déle než (např) 2 roky bych dal FREE z výběru z těch obyč.placených programů jeden program (dle volby).Každopádně by se jim zvýšil prodej karet.Vlk se nažere a koza zůstane celá. |
SteelSat
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 94 |
![]() |
|
RE: Nové programy na platforme Sky-LinkTo bych bral, zvolil bych děckám disneychannel a na eurosport bych se díval na němce. |
šibal
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 572 |
![]() |
|
Nové programy na platforme Sky-Linkja som za co tak nejaky balik co si sam zlozis napr. multi a v nom vymenit niektore programy :fuming: |
nusud
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
Nove programi na platforme Sky-LinkSamozrejme aby sa uz konecne zobudili,Uz by bolo nacase popridavat nejake schopne programy ci uz naucne,romanticke,filmove.Niet divu ze ludia pozeraju programy nacierno-prepalenim softveru a hura DIGI.Len Astra1 ma kolko volnych od RTL-SAT-PRO7 atd.Vyber zo vsetkeho.Len CS-Link aj tie zobracke programi kde vysielaju ciernobiele filmy su zakodovane.Nic ine len zdieranie.Je to moj nazor... |
sano1
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 439 |
![]() |
|
Nove programi na platforme Sky-LinkEste by som chcel k tomu prispevku a k tym programom:Preco PANI nezlacnia karty?preco sa spekuluje prihlasit sa na ceskeho obcana aby som mohol prijimat ceske stanice?Astra1-kopa volnych programov filmy-hudba-sport-zabava a vselico ine. /Astra2/Eurobird 28.5°kopa anglickych filmovych-hudobnych-spravodajskych.Je az nehorazne aby sa kupovali tak drahe karty a male deticky mali zakodovane kanale prirodopisne alebo rozpravkove.Je to len dobry biznis.Verim ze hodne z nas bude somnou suhlasit.A programy:stare-nekvalitne no uz len na HD-TV pozerat PANELAK alebo tu ORDINACIU.Tak to je sila. |
sano1
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 439 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
![]() |