![]() |
|
Výluka na vysílači KleťVe středu 4.srpna 2010 bude mezi 8hod až 15hod kompletní výluka všech vysílačů DVB-T a VKV na Kleťi.Pouze CRo CB pojede mezi 11hod až 15hod z náhradního anténního systému s nízkým výkonem. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Výluka na vysílači Kleť:laughing: Tak hlavně že pojede CRo CB a ¨Písničky pro radost¨ nevím co bych dělal, kdybych je jeden den neslyšel :)Jinak, včera jsem si všiml, že Hitrádio Faktor konečně začne využívat RDS naplno, běží zatím TEST a to se ukázalo i mě když jsem si chtěl zjistit více info o katuální hracím songu v autě. Normálně toto rádio neposlouchám, jen včera a nechtěně :)) |
skyi
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 274 |
![]() |
|
RE: Výluka na vysílači Kleťodkud čerpals? ČRa mají ty časy trošku jináč... ale z toho se nestřílí, stejně to zapnou dřív... |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: Výluka na vysílači KleťTo víš, dechny musí jet každý den, to by jinak konec světa. :)))Že Faktor jede RDS na plno těžko zjistim, protože ho neposloucham, za to jsem byl včera s Ludvou Fialou na pivě. Tam se ale práce neprobírá... Jak šlape Openbox? On Air!
|
Saxon
![]() |
|
davidZ vnitropodnikové pošty, ale je možné, že se časy mění.Vlastně bych byl překvapen, kdyby to všechno sedělo. ;) On Air!
|
Saxon
![]() |
|
saxjasnééé ;) jak říkám, z toho se nestřílí, hodina sem, hodina tam... jen zajímavé že jim to takto mezi sebou hapruje, co zdroj to jinak čas.Ale nikde nevidím výluku analog TV! :D žeby tam byla už trvalá výluka??? 8) |
davidkriz
![]() |
|
RE: Výluka na vysílači KleťTV analog je na Kleti mrtev.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Výluka na vysílači Kleťpokus o vtip ;) |
davidkriz
![]() |
|
RE: Výluka na vysílači KleťR^ Openbox šlapě super ;) ještě jednou moc děkuji. |
skyi
![]() |
|
skyiPokud by byl zájem, bude k mání ještě jeden X820.Zase Korea a o něco mladší. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Výluka na vysílači KleťJo? No tak já se ti kdyžtak ozvu musím to promyslet. Jinak díky... R^ |
skyi
![]() |
|
vratimovach vratimov,vratimov -hezka moravska vesnice :)) hezke vspominky ,jo a pan hospodsky tenkrat dokazal tak bajecne natocit pivecko :))) R^ ale to uz je tak 20 let dozadu , a tu unas tocia len same slovenske .... ani sa nevyjadrujem |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
RE: Výluka na vysílači Kleťno sakra kam som to vrazil to malo bit pod hostalkovice :laughing: :laughing: :laughing: |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
![]() |