![]() |
|
Preco trha zvuk na HBO HD?Ked pozeram HBO HD na 23,5, tak kazdych cca 10-20 sek. trhne zvuk. Obraz je uplne v pohode, ale zvuk tak sekne, take slabo pocutelne prerusenie akokeby tam bolo, nie vypadok, ale skor posun, mozno akokeby dorovnaval zvuk na obraz, tak to vzdy o stotinku sekundu posunie. Neda sa presne rozumiet, co to je.HBO SD to nerobi, rovnako ako HBO HD na UPC. Toto je vsetko OK. Co by to mohlo byt? Robi to aj niekomu inemu? |
emkac
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 275 |
![]() |
|
RE: Preco trha zvuk na HBO HD?měl bys spíš popsat svoje příjmový vybavení. dneska to vypadá, že je na 23.5E všechno OKVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Preco trha zvuk na HBO HD?Nerobi to iba dnes, namatkovo ked to obcas vecer pri nejakom filme zapnem. Resp. aby som bol presny, dva krat vecer za posledny mesiac som pozeral film, dva krat som bol nuteny prepnut to na UPC alebo SD, lebo mi to vadilo.Hmm, teraz som to zapol, ide to bezproblemovo. DM800, klon. Enigma 2. |
emkac
![]() |
|
RE: Preco trha zvuk na HBO HD?a to máš předplacený dvakrát? jednou na 23.5E a jednou na 1W?Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Preco trha zvuk na HBO HD?Jo určitě má :)))AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: Preco trha zvuk na HBO HD?:laughing: no právě. tak v pohodě, ale stěžovat si na nefunkčnost v tomhle případě, to je takový divnýVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Preco trha zvuk na HBO HD?a jak vypadá porovnání obrazu těch dvou HBO HD? na 1W by měla být teoreticky mírně nižší ostrost (když je to 1440x1080) ale je vyšší bitrate? zdá se vám míň kostek, když je nějaká tmavší scéna?Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
@vortimondKvalita obrazu HBO HD na 0,8W z UPC Direct je výborná. Pravděpodobně poskytovatel pay-tv využívá vlastní distribuční trasu a není odkázán na distr. satelit.Rozlišení 1440x1080 používá např. ITV HD a nijak nezhoršuje obraz. Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)
|
redakce
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 2 279 |
![]() |
|
RE: Preco trha zvuk na HBO HD?díky za info. to mě zajímalo. ta ITV HD už je dneska na 28E snad šestkrát a rozlišení se liší. některý verze vysílají 1440 a některý zase 1920. při fotbale jsem to přepínal a zdálo se mi, že ten rozdíl je vidět. ale bez toho přepínání by to asi sotva někdo poznal, kterou verzi vlastně sleduje.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Preco trha zvuk na HBO HD?a taky vlastně nižší bitrate (v tomhle případě skylink) snižuje opticky reálný rozlišení. protože se mírně ztrácí ta ostrost na okrajích barevnejch plochVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Preco trha zvuk na HBO HD?23.5E HBO HD OKat se dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Preco trha zvuk na HBO HD?Ehm, mam dva boxy. Kazda ma jednu citacku. Dve karty technicky nie je problem. Domaci sharing je (minimalne na Slovensku) legalny a ja sa oficialne hlasim k privrzencom, takze nevidim dovod, preco by sa to nedalo. Aby bolo jasne, karty su docasne pozicane, nebudem si kupovat nieco co nepoznam a nevyskusam.V tomto pripade teda je odpoved - nie, neplatim si. Zatial. Co sa tyka stazovania - nestazujem si. Iba sa pytam. BTW, skusam to teraz, zatial OK. |
emkac
![]() |
|
RE: Preco trha zvuk na HBO HD?sorry, já to nemyslel zle. mě je to fakt naprosto jedno. vážně. zrovna koukám na sky sports (dostal jsem nějaký c-lines) ale seká se to jako (nevhodné slovo). zkusím sehnat něco míň vytíženýhoVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
vortimondNa tu sky uk musí být odpověď zhruba do 300ms a lepší, nad 450ms už je to v pr.AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: Preco trha zvuk na HBO HD?ono to chodí přes den dobře, ale večer v hlavním čase je to katastrofa, asi protože koukají všichni. už mám na zkoušku lepší zdroj.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Preco trha zvuk na HBO HD?Můžu potvrdit,že mi taky trhá zvuk (HBO HD - Skylink,Mascom 5300HDCI PVR).IQON Force 1,karta ICE,O2TV,TV Panasonic TX-P42S10E
|
daddy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 189 |
![]() |
|
RE: Preco trha zvuk na HBO HD?2 daddy: trha ti zvuk stale alebo len obcas?cca kazdych kolko sekund? |
emkac
![]() |
|
RE: Preco trha zvuk na HBO HD?Jenom občas.IQON Force 1,karta ICE,O2TV,TV Panasonic TX-P42S10E
|
daddy
![]() |
|
RE: Preco trha zvuk na HBO HD?Vecer zkusím poměřit.IQON Force 1,karta ICE,O2TV,TV Panasonic TX-P42S10E
|
daddy
![]() |
|
RE: Preco trha zvuk na HBO HD?Dnes večer (sobota) to vypadá v pořádku,ale koukal jsem jenom chvíli.IQON Force 1,karta ICE,O2TV,TV Panasonic TX-P42S10E
|
daddy
![]() |
|
![]() |