Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

JOJ Plus Skylink

Funguje vám??? :lookaround:

petr86
Registrace: 6/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: JOJ Plus Skylink

spisiak ide :8)

matho
Registrace: 2/2006

ako svajciarske hodinky ;)

quick123
Registrace: 12/2008

RE: JOJ Plus

Samozrejme že funguje.Chyba je asi u teba.

GM Wizard HD,Openbox 820,par.toroid.T55,LNB-28,5-23,5-19,2-13,9,5E,1-4W diseqc S168-8/1 karty Skylink/UPC

beny
Registrace: 1/2006

Hmm, kde může být problém? Všechny kanály mi fungují a to včetně Joj a všech kanálu na daném transpodéru, kvalita signálu cca 95%... no nic, jdu zkusit restartovat přijímač nebo to zkusím přeskenovat znova.

petr86

Tak už je to Ok (po přeskenování transpodéru), ale čím to mohlo být...ještě se mi to nestalo.

petr86

Joj plus jde, nejde Leo...

Joj plus funguje normálně, akorát místo Leo TV, vysílají dětský Animax...

Netflix, Max, Oneplay, Apple TV, Lepší.Tv, AntikTV, Skylink Live TV, Sweet.TV, TiViMate, KODI, Homatics Box 4R K PLUS, ... Na něco koukám, s něčím si hraji, testuji a zkouším nové věci.

BBS

@ BBS

a doktor na Psichyatrií ťa už videl ???

skynett
Registrace: 8/2009

for skynett

Měli poruchu v distribuci signálu a omylem vysílali Animax, teď koukám už je to v pořádku a Leo TV běží jak má.

Nejprve si to ověř, slovenský skynette, jak to je a potom se vyjadřuj, pokud možno ve slušné formě, pokud to tedy umíš.

Netflix, Max, Oneplay, Apple TV, Lepší.Tv, AntikTV, Skylink Live TV, Sweet.TV, TiViMate, KODI, Homatics Box 4R K PLUS, ... Na něco koukám, s něčím si hraji, testuji a zkouším nové věci.

BBS

to je bordel

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@ BBS

Blbečku jsem z Moravy, konkrétně z Hodonína
Kdo to kromě tebe ještě viděl, Leo TV začalo vysílat 22:05
Na Astře 3A/3B ještě do teď Animax nevysílal

skynett

a ještě jedna otázka? jaká pohádka tam právě byla v té době když si to viděl, mám totiž Animax mění se z Minimax, a nestřídá se už z žádným jiným programem.

skynett

for skynett

Za prvé - blbečka můžeš oslovovat toho kdo tě zplodil
Za druhé - jen jsem konstatoval, že nejde Leo TV, jestli nevysílalo minutu nebo hodinu , o to nejde, šlo mi jen o fakt, že prostě nešlo - to jsem napsal.
Za třetí - jestli jsi slovák nebo čech, to je úplně jedno, nejde o národnost, ale o to jak se chováš...Nemám rád lidi co neví what´s go a píšou nesmysly. Ty patříš mezi ně.

BBS

@ BBS

Musím se ti za ten včerejšek omluvit, to víš ta naše slivovice dělá své.
Ono to začalo tím, že si napsal že je tam pohádka, přepnu to, a tam program pro úchylných. Tak potom byla taková moje reakce jaká byla, myslel jsem, chlapec to sleduje a chce nato upoutat i ostatní. Pak do toho zatahuješ Slovensko, mám k této zemi blízko i když jsem se narodil na Moravě, přitom to mohl psát i Angličan, Němec, Polák, to neznamená že když je to napsáno slovensky že je to slovák. Došlo k nedorozumění tak se ti za to ještě jednou omlouvám.

Musím sa ti za ten včerajšok ospravedlniť ,to vieš ta naša slivovica robí svoje.
Ono to začalo tým, že si napísal že je tam rozprávka, prepnem to, a tam program pre úchylných. Tak potom bola taká moja reakcia aká bola, myslel som, chlapec to sleduje a chce nato upútať aj ostatných. Potom do toho zaťahuješ Slovensko, mám k tejto krajine blízko aj keď som sa narodil na Morave, pritom to mohol písať aj Angličan, Nemec, Poliak , to neznamená že keď je to napísané po slovensky že je to Slovák. Došlo k nedorozumeniu tak sa ti za to ešte raz ospravedlňujem.

skynett

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra