![]() |
|
čo sa stalo?kde zmyzlo fun radio zo skylinku? :scared: |
ttl1
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 238 |
![]() |
|
RE: čo sa stalo?išiel na 1w🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: čo sa stalo?dobre rano stara mama...uz je tomu pomaly mesiac,co odislo Fun radio z pozicie 23,5Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: čo sa stalo?rádio pre blavákov, programový obsah sa rovná obsahu lebečnej kosti tupého človeka.Vivat Adela a Sajfa! ;P :zombie: :dead: :scared:3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 172 |
![]() |
|
Taminetrep...hudbu sice hraju otrasnu (aspon pre mna, niekomu vyhovovuje), ale co sa tyka moderatorov tak nikdy nemali konkurenciu (a nielen v Adele a Sajfovi), ostatne radia su velmo trapne pokial sa snazia o nejaky humor. |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
formát zvukuAdelu a Sajfu som si rád vypočul, žial už ich nepočúvam a to len vďaka tomu že na tom 1W vysielajú v nejakom divnom formáte, ktorý dokáže spracovať len zopár prijímačov, takže Fun rádiu "Ďakujem" za tento počin. Rv |
Rasto1978
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
Rasto1978A ty nemas moznost pocuvat normalne radio? A ak si v zahranici, mas predsa este internet |
radolaco
![]() |
|
radolacoNo ono je to trocha komplikovanejšie, nemám tu rádio, len sat a aj keby rádio mám tak na funrádio tu mám slabý signál, nutná by bola externá anténa. A to sem kôli fun r. dávať nebudem, beztak tu mám plno iných krámov. |
Rasto1978
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
RE: čo sa stalo?no tak cez ten net nemas problem |
radolaco
![]() |
|
RE: čo sa stalo?tak si zapnite funradio czechoslovakia |
funtomas
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 699 |
![]() |
|
radolacoked ti to stačí tak počúvaj aj s Adelkou a Sajfom! :dead:3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
![]() |
|
Tamija ich pocuvam uz len sporadicky...ale chcel som len povedat, ze co sa tyka moderatorov, tak na tych vo Funradiu nema ziadne radio ani omylom...ta hudba co tam pustaju je samozrejme onicom...ale to uz vlastne na kazdom radiu...jedine ako-tak pocuvatelne radio co sa tyka hudby je Viva |
radolaco
![]() |
|
radolacona jediné rádio ktoré nemá nikto resp. rádia sú okruhy SRO, 1-devín, Litera atd, tam je vyváženosť, a niečo sa aj človek dozvie, z Vivou s tebou súhlasím je dobrá, Europa 2 sa kazí, J.e.b.l.é melodie žijú z jedného CD, z Fun rádia "se mi chce zvracet" ;P a ostatné nestojí za to ani komentovať.Tisíc ľudí, tisíc chutí. :laughing:3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
![]() |
|
RE: čo sa stalo?Europa2 je otras po tom co uz nie je radio OKEY |
radolaco
![]() |
|
![]() |