Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Nagravision 3

Digisport ro., Digisport plus,GSP 1,TVR 2 sú uz kodované

Izsapi
Registrace: 11/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nagravision 3

:laughing: proto mi to přišlo vhodný tady zmínit (v tématu o digi) protože např. ty filmový kanály Sky Movies HD dosahujou běžně ve špičkách bitrate až přes 14 mega

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

co je do Sky Movies HD kdyz to nemluvi cesky pro vetsinu lidi je to program o nicem. Rv

image
Registrace: 10/2008

a já to snad někomu prodávám nebo co? :))) máme se tedy bavit na satelitním fóru jenom o českejch programech?

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

aky krasny dvojity meter
kvantum ludi dostalo ban a banan za dotaz na sharing, a tuto vortimond sa verejne hlasi k tomu, ze cez share prijima nieco a ... a nic :)))

2 vorti: v tomto nemam proti tebe nic, len je zaujimave, ze u niekoho to vadi a u niekoho nie

emkac
Registrace: 8/2008

no jasně, nic proti mě :laughing: a co jsem teda podle tebe porušil?
9) šířit reklamu (odkazy na weby) či spam
10) vkládat klíče nebo se dotazovat na neautorizovaný (nelegální) příjem kanálů chráněných systémem podmíněného přístupu, které je možné oficiální cestou abonovat na uzemí ČR a SR - např. CS Link, Skylink, Digi TV a UPC Direct

vortimond

nic si neporusil, rovnako ako nic neporusili ini ludia, ktori sa dotazovali na domaci sharing skylinku, a predsa dostali ban

emkac

protože se asi jednalo o domácí platformu. ty to snad vůbec nečteš. nakopíroval jsem ti to sem

vortimond

inak to poviem, domaci neplateny sharing nie je nelegalny (na Slovensku urcite nie)
cize dotazovanie na domaci sharing CZ/SK platformy nie je porusovanie ziadnych pravidiel (kedze pravidla hovoria o nelegalnom prijme), rovnako ako tvoje neporusenie pravidiel so sharingom SKY cokolvek (kedze pravidla hovoria o CZ/SK providerovi)
preto som iba tak vzniesol basnicky dotaz, preco skoro identicke neporusovanie pravidiel niekedy vadi a niekedy nie

emkac

to já nevím, co je a co není legální. nejsem právník. homesharing mě nezajímá, protože u nás doma satelitní příjem celkově zajímá akorát mě

vortimond

emkac

no nechcem tu moralizovat ale to co pises nie je pravda

ako nie je mozne mat operacny system 1 licencia nainstalovany na 2 a viac domacich strojoch tak rovnako plati ze nie je mozne primat raz zaplateny program na 2 a viac primacoch cez domacu siet... teda mam na mysli sucasne pozerat HBO (raz zaplatene) na 2 primacoch ...

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

To je sice mozne, ale co je nelegalne ak mam sharing po celom dome, ale nikdy nemam pustene naraz 2 TV? Iba sa mi nechce stale prekladat kartu z obyvacky do spalne napriklad, alebo do pracovne, ked niekto pozera v obyvacke izbe nieco cez DVB-T a ja chcem nieco cez sat. Na tom podla mna nie je absolutne nic nelegalne!

terrible
Registrace: 1/2009

@terrible

Mozes mat naraz pustene aj dva televizory, akurat by si nemal mat na nich pusteny rovnaky program. Na nejakom fore (mozno aj tu) P. Glasnik pisal, ze poskytovatelia platenych TV programov poskytuju licneciu na zobrazenie kanalu na jednom televizore v tom istom case. T.j. ak ma balik 20 platenych programov, nevidim tu ziadne pobmedzenie v tom, aby si nemohol pozerat na jednom televizore jeden program a Tvoj rodinny prislusnik na druhom televizore iny program.

Robert
Registrace: 8/2005

To:Robert

Jenže jsi defakto na otázku /Terrible/neodpověděl,mu se jedná o to aby nemusel pokud se například jeden z rodinných příslušníků rozhodne sledovat něco kde potřebuje přístupovou kartu v jiném pokoji musel by stále někdo kartu z daného přijímače vytahovat /proč když je technicky možná jiná volba ?/ A to že nesmíš mít na dvou TV nezávisle umístěné v různých pokojích stejný program je omezování ,proč bych se např. nemohl dívat s kamarády např. na terase u pivka kde to může vadit jeho ženě a ona v klidu např. v ložnici když má např. zlomenou nohu nebo je vázaná na lůžku nebo chce být naopak ve společnosti žen???

DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100

DVB
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra