![]() |
|
LoveparadeVie niekto kde to budu davat live na sat? |
freee
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 555 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 82 | |
![]() |
|
RE: Loveparadea co upřímná soustrast a minuta ticha jako za polské soudruhy? to nebude? myslel jsem si to.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: LoveparadeTakovéhle skurwené akce bych vůbec nepovoloval. Jakoby bylo smažek mezi mladýma málo. Jednou mě zastavil na hlavní třídě v CB nějaký člověk, abych přispěl na nějaké konto na pomoc feťákum, moc jsem se musel držet, abych mu jednu nenatáhnul. Tak jsem si alespoň procvičil pár sprostých slov...On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Loveparade:))) :))Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
vortijak malej...Saxon: máš recht,já si zapínám DanceTV jen abych vyzkoušel zesík,ale jinak se musím u toho řechtat....v podstatě si DanceTV zapínám jen když mám špatnou náladu:-)))))))))))))))))))))))))))) Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
SaxonNo jasně podle tebe je každej na Loveparade smažka tak to si hodně klesnul mužeš si podat ruku z Paroubkem. ;PJe to tragedie a né že né jsou to většinou děti kdyby tam byli tvoje mluvil by jsi jinak ale to nemá cenu. ;P Vorti má pravdu když zařvalo pár papalášu tak jste se tu mohly posrat.Je to hnus velebnosti. Rv Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
RE: Loveparadejo a nechtěli byste z těch feťáků náhodou dělat mejdlo? :laughing: já si myslím, že by bylo i léčivý (z tuku kuřáků trávy). některý báby si z trávy vyrábějí domácí mast, protože jim to pomáhá na kloubyVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: LoveparadeA kde myslíš, že si mladý lidi přičichnou nejčastěji k drogám?V drtivé většině případů to je na diskotékách, nebo na takovýchto akcích. Dost podobných akcí jsem v minulosti ozvučoval a dobře vím, co se tam stahuje za lidský odpad. Přesněji to popsat neumim. A jestli jsem u Tebe klesnul, tak to mi tedy žíly netrhá. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
Saxon ala ParoubekJasně Jirko zakaž všechny diskotéky ty jsi ale hňup. :laughing: :laughing: :laughing:Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
RE: Loveparade15 mrtvej lidí Ti je k smíchu? Ty jsi ale hovádko.Takovej lidem jako ty bych zákazal možnost reprodukce. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Loveparade@ Saxon: ale to finálne "áno" si pri každom pokušení povie každý sám. A záleží od neho či dokáže odolať...Ale musím povedať, že takéto zovšeobecnenie ma neuveriteľne uráža, lebo ma hádžeš do nejakej skupiny, ktorú si si (ale nielen ty) vytvoril na základe dosť (nevhodné slovo)ného vzorca diskotéka = smažky. Inak to, že sa v Loveparade pokračuje práve zdôvodnili tým, že chceli zabrániť ďalšej panike, vzhľadom na relatívne veľký počet ľudí... |
anonym2
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 794 |
![]() |
|
doplnenieto nevhodné, ale pre túto chvíľu nevyhnutné slovo je d.e.b*i.l_n-é.h*o vzorca |
anonym2
![]() |
|
RE: Loveparademimochodem víme ze středověku, že recepty který obsahovaly přírodní narkotika používaly hojně i osoby obviňovaný v tý době ze satanismu a čarodějnictví. mimoto se v mnoha kulturách používají i při náboženských obřadech a bylo tomu tak i ve starověku v evropě. takže tady vlastně pořádáte hon na čarodějnice.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Loveparadesaxone hele a existuje nejaky msito kam se odpad nestahuje ?Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: LoveparadeSaxon,suhlas. R^ Za posledne roky pribuda mrtvych na celom svete pri takychto a podobnych akciach.Proste mnozstvo (nevhodné slovo)ov pod parou a kazdy nemoze byt najvacsi.A nemecka organizacia?Myslis tych nemcov co sa volaju Ahmed,Tusko,Kemal a podobne?To uz s nemcami nema nic spolocne.... RvTento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: LoveparadeDocela by mě zajímalo, jak by na vaše příspěvky reagovali rodiče těch 15 dětí. Když to ty pořadatelé nejsou schopni organičně zvládnout, tak se to konat prostě nemá.Když někam přijede milion lidí, tak je velmi pravděpodobné, že to skončí přesně takhle. anonym2 - jestli jsem Tě urazil, tak sorry. S tim finálním "ano" je to trochu jinak. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
bublajsZatim naštěstí jo. Snad to tak do mé smrti zůstane.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: LoveparadeSaxon to myslí tak,že je ze všech možných míst disco a tuty akce ,největší pravděpodobnost výskytu"smažek"což je pravda...ale toto téma se vymyká tématům na tomto serveru:-/Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
@ Saxonako inak? |
anonym2
![]() |
|
RE: Loveparadejá navrhuju (tenkrát při tom neštěstí v polsku nás vyhodil admin za to, že jsme odmítali truchlit) abysme tentokrát odešli sami. tohle fórum se pročistí od plevele a bude slušnější. kdo je pro ať se přidá a zmizíVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: LoveparadeTo správné "ano" si dokáže říci akorát pořádně silná osobnost, většina ostatních podlehne nátlaku většiny.Kolik takových osobností v těhle letech je a kolik jich na tovéto akce chodí? Ve finále z takových lidí vyrostou naprosto nepoužitelní lidé pro společnost. Už na to kašlu, je mi z vás zle. CB21 - díky. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
@ Saxonale veď som to tam napísal, ten konkrétny človek musí vedieť povedať nie... Niekoľko takých poznám... Chodia na hudobné akcie, lebo ich zaujíma hudba, ktorá tam je prezentovaná a účasť na nich považujú za príjemný relax...No pripúšťam, že je pravda, že na takýchto akciách stretnete aj nemálo ale predovšetkým puberťákov, ktorým je srdečne jedno, kde sa "zjedou"... R.I.P. pre obete LP2010 :crying: |
anonym2
![]() |
|
RE: Loveparadesaxone a to misto je kde ?Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: LoveparadeTo si necham pro sebe.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: LoveparadeOdpovím za Saxona, protože se mi to zrovna náramně hodí do krámu. Místo, kde se odpad (snad) nestahuje jsou naše beskydské kopce, protože s bandou kámošů (spíše kamarádek ;) ) ve volných chvílích chodíme s pytli po horách a sbíráme po těch hovadech bordel. Kompletně všechno na naše náklady. Nejhorší kopce jsou ty, kde je nahoře hospoda. Zajímalo by mě, kolik těch smažek z loveparade by něco takového dělalo. Mládež má dneska všeho plnou (nevhodné slovo) a bez drog, chlastu a hulení se to už ani pomalu nemá mezi sebou o čem bavit a nedejbože něco udělat pro přírodu, to dneska napadne málokoho.Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
RE: Loveparadeto je samé pokritectví - neznaméná že techno párty sew rovná samý feťák nebo drogi. Na tokovou párty se lidi chodí pobavit , občas na nějakou párty zajdu a ani by mě nenapadlo si vzít drogi. Možná je to tím že je mi 35 let a to neposlouchám je techno ale i rock, disco a občas i važnou hudbu.Ale jen zaspomínejte na Woodstock naše květinkové děti (hulení a LSD)co tady píšete o mládeži a drogách 15 lidí zemřelo to je tragedie, ale kolik zemřelo lidí od začátku prázdnin na silnicích? Toto se může stát na jákekoli akci a nemusí to být jen technopárty. |
ghost
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 39 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 82 | |
![]() |
|
![]() |