Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Moderné SkyLink

Navrhujem aby vedenie Sky link vytvorilo nasledovné programové balíčky:

BASIC: STV Jednotka; STV Dvojka; STV Trojka; Markíza; Doma; TV JOJ; JOJ Plus; TA3; ČT1; ČT2; ČT24; ČT HD; Óčko; Z1; Noe TV; Public TV; ČT4 Sport; Nova; Nova Cinema; Nova HD; Prima TV; Prima COOL; TV Barrandov

MEDIUM: Eurosport; Nova Sport; Sport 1; Sport 5; Discovery; History Channel; National Geographic Channel; National Geographic Wild; Viasat Explorer; Viasat History; Viasat Nature; Fishing & Hunting; Kino Cs; Filmbox; Filmbox Extra; MGM; CS Film; AXN; AXN Crime; AXN Sci Fi; Film +; Hallmark; Discovery Science; Discovery World; Discovery T&L; Spectrum

TOP: HBO; HBO HD; HBO 2, HBO Comedy; Cinemax; Cinemax 2

CHILDREN & TEENAGERS: bebe tv; JimJam; Disney Channel; Boomerang; Cartoon Network; Minimax; MTV; Retro Music Television; Óčko; MTV...

HD: Eurosport HD; NOVA Sport HD; FILMBOX HD; Discovery HD Showcase; History Channel HD; Brava HDTV

ADULT: LEO TV; Spice; XXX Xtreme

satelitt
Registrace: 7/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Moderné SkyLink

:laughing: navrhovat si můžeš co chceš!

Rocco
Registrace: 2/2010

A uz si to poslal do skylinku? Tady je to jen vykrik do tmy. A pomuzes jim s financovanim a novyma smlouvama?

Kazen a poradek je to hlavni!

007
Registrace: 10/2004

satelitt:

Proč zrovna Skylink? Rozjeď to sám, ne? :laughing:

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

A uved cenu, ktoru si ochotny za to dat. ;)

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

jo,a este aby to bolo full za 10€

freee
Registrace: 2/2010

Hmmm, zase jedna "zmysluplna" tema! :scared:

terrible
Registrace: 1/2009

satelitt

Tak to sa načakáš ešte

Opticum HD x403p

Lukas21
Registrace: 1/2006

Navrhujem ban za spam.

Cez víkendy sa tu možia šašovia. To bude určite z toho tepla.

JANOSIK
Registrace: 1/2008

a to dnes uz ani nie je tak teplo.... :-/

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

podle mně by člověk měl platit jenom za jednotlivé programy, mně zajímá jenom sport, MGM a HBO, ostatní programy mně nezajímají, tak proč mam za ně platit, ať jdou z novou 1 a 2, primou 1 a 2 či MTV někam, to jsou programy které vůbec nezapínám tak proč mám za ně ještě platit

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps
Registrace: 12/2008

@fpsfps

To by bolo fajn, len ktory provider by platil tolko programov, aby sa mu oplatila tvoja varianta.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

Ohromne, stačí sa len pozrieť kedy sa autor tohto príspevku tu zaregistroval. Pred pár minútami a aby som nekrivdil tak maximálne možno hodinami a dňami. Nuž chlape ešte trochu pracuj na sebe a určite to dotiahneš ďaleko... By si neveril kto všetko to tu číta a určite ho zaujme aj táto tvoja myšlienka. Hmm čím to bude asi, u nás momentálne o 10-13 stupňov menej ako predošlé dni... :)))

90°E-45°W: TBS6903 Profi,Gibertini 150,QARL 3636+,Amiko GBOX V2000,Twin Inverto Black Ultra,Cavel KF114,Gigabyte GA-AX370-Gaming K7,AMD Ryzen 5 2600X,G Skill FlareX F4-3200C14-8GFX,Gigabyte GV-RX560 Gaming OC-4GD,Sound Blaster Z,Samsung SyncMaster U28E59

DDR
Registrace: 1/2006

DDR

:))) :))) :)))

kdyby si tady kazdy napsal jak by se mu to libilo, tak to muze kazda platforma zabalit... nuz ale kazdej nazor muze bejt plusem...

apropo pri objednavce ESP HD by mnel bejt ESP SD gratis :8)

at se dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

@satelitt

dej si studenou sprchu :laughing:

miku
Registrace: 10/2007

Posledná reakcia

1.Aj keď som zaregistrovaný krátko som dlhoročný čitateľ parabola.cz a patrí k mojej najobľúbenejšej stránke
2.Aj keď teplota vonku výrazne poklesla v tejto diskusii žiaľ neprestávajú prevládať emócie nad racionálnymi argumentmi a fundovanou polemikou ktorú som sa snažil mojim príspevkom vyvolať

satelitt
Registrace: 7/2010

Fundovaná

iracionalita,kdybys to aspoň podal jako neuskutečnitelné přání!!! :8)

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

A já bych chtěl aby mi Skylink posílal v letních dnech nanuky.... Půjde to?

bryketa
Registrace: 11/2009

satelitt

"Aj keď teplota vonku výrazne poklesla v tejto diskusii žiaľ neprestávajú prevládať emócie nad racionálnymi argumentmi a fundovanou polemikou ktorú som sa snažil mojim príspevkom vyvolať"

emocie? ... urcite nie

racionalne argumenty? ... a nezda sa ti nahodou, ze v tvojom rozdeleni akosi chyba racionalita? je absurdne rozoberat rozdelenie kanalov, uz len v poslednej sekcii som si vsimol vsunut Leo TV a Spice (soft channels) pri hardcore kanal XXXtreme je racionalne ako zapijat marhule s mliekom, takze kedze nebudem na toto reagovat skusim zareagovat na rozdelenie balikov... neviem ale v ramci SK a CZ je cca 15mil trh, ak su info dobre tak klientelu tvori 1.1mil a z toho 80percent nema zaujem abonovat ani ň, tak mi ty mudrlant teraz povedz ake by boli ceny za tie jednotlive baliky? 20E a vyssie? ...

"fundovanou polemikou" ... takuto politiku robia "fundovani" pijaci pri pive (nech je mi odpustene, ak som niekoho kto ma rad pivo urazil, viete na ktoru kategoriu narazam)

ono celkovo v nasich podmienkach, pri pocte abonentov a pocte kanalov robit XY balikov je nemozne, nerobia to ani daleko silnejsie trhy ako sme my, mozno najblizsie sa to realizuje v Polsku, lenze Polsko je specifikum samo o sebe a to nielen v ramci sat problematiky

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

satelitt: muzes prosim napsat, jak bys videl ceny jednotlivych balicku?

jinak balík HD jak jsi pospal ty by měl být podle mě ještě bohatší a vyvázenejsí, aby přitáhl víc lidí (btw.Skylink vždy tvrdil, že chce být v sat HD tahounem a hlavním hráčem).Asi ale i se zdrazenim. Zvyšení ceny Mutli HD na nejakych 600-650CZK by podle mě byla pro predplatitele stale akceptovatelna cena (UPC dle ceniku Direct Medium 694,79CZK +HD pack 149CZK - bavim se o oficialnim ceniku bez jakychkoli akcí a individuálních cen).

pejvl2
Registrace: 7/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra