![]() |
|
Rozladěnej motor - pokračováníV týdnu jsem tu psal o rozladěným motoru Digipower SG2100 + Technisat digit hd8-s. Tak jak jsem slíbil, píšu výsledek. Díky ještě všem co mi psali rady. Pokusil jsem se vyzkoušet všechny, ale bez výsledku. Musel jsem použít tu nejhorší variantu. Takže servisní nastavení přijímače + reset motoru na nulovým bodě. Teď postupně dolaďuju družice a programy. Technisat se tedy jak psal tuším Old Master vůči motoru chová nekorektně. A to parkování na 19.2E je tedy taky jeho specialita. Tu jsem mu zatrh tím, že v nastavení LNB nechávám 23.5E a jenom když chci točit zadám volbu "pozicionér". Do resetu motoru se už příště pouštět nebudu :fuming: |
Arsenalek
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 193 |
![]() |
|
RE: Rozladěnej motor - pokračování9.6 Referenční poloha:Při instalaci antény musí být pozicionér v referenční poloze (0°), pro jeho nasměrování do této polohy použijte funkci Přejít do referenční polohy. Pro nastavení pozicionéru do referenční polohy stlačte červené tlačítko. Pozicionér je asi Usals,niekto sa na to pýtal v tomto príspevku:https://www.parabola.cz/forum/topic-47102/ Asi tu si čítal o vypnutí aktualizácii.Trošku si sa unáhlil s tým servisným nastavením,veď to nejaká závada nebola,niekde parkovať-nocovať parabola musí. ;) :8) Openbox S2 HD, SS2,
|
jank
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 919 |
![]() |
|
RE: Rozladěnej motor - pokračováníJde o to že TechniSat je německý přístroj a tedy koncipován převážn pro příjem německy hovořícího obyvatelstva.Což tedy má vše k dispozici na 19,2E kde jsou ke stažení aktualizace atd..Některé věci jako Multytenne mají hned na začátku v nastavení družic.Ale motor/USALS jako by před zraky uživatelů schovávají.Zkrátky nemci to hojně nevyužívají tak proto je to okrajová záležitost.Již mnohokrát jsem distributora TechniSatu v minulosti informoval že se jedná o technický problém.Ale řešení zjevně vzalo za své. Rv |
Old Master
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 687 |
![]() |
|
![]() |