![]() |
|
Multiswitch MS9/ 8EIA-5 a problém 22 khzZdravím,chci se zeptat mám Multiswitch MS9/ 8EIA-5. Chci se Vás zeptat, kteří máte zkušenosti s multipřepínačema, zda na pozicích 13V/22khz a 18V/22khz je na vstupech LNB frekvence 22khz stále a nebo vychází z přijímače. Když jsem měřil hodnoty na multipřepínači tak napětí je v pořádku na všech vstupech, ale frekvenci 22khz na výše uvedených pozicích není. Tím pádem mi funguje jen spodní pásmo :( Všem děkuji za odpověď. |
josh69
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 14 |
![]() |
|
A co LNB ?Pro multiswitche jsou určeny jako základní konvertory QUATRO.Ty mají samostatné výstupy Dolní pásmo-Vertikál, Horní-Vertikál,Dolní-Horizontál a Horní-Horizontál a nepotřebují proto 22kHz k přepnutí na horní pásmo. Jestliže jsi použil LNB QUAD, kde je na každém výstupu vše = V,H Horní i Dolní pásmo, potřeboval bys takový typ multiswitche, který má zabudovaný generátor 22kHz. Generátory je možné zapnout mikro vypínači na multiswitchi. Když je na tom Tvém nenajdeš, vyměň buď LNB nebo multiswitch. Dají se také koupit i samostatné generátory 22kHz, ktermi bys mohl "zaflekovat" (Řemeslo, braň se !) stávající instalaci. |
bob.r
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 907 |
![]() |
|
Multiswitch MS9/ 8EIA-5 a problém 22 khzAha právě, že mám LNB quad, takže vyměním tedy za quattro. Pokud tedy quattro nepotřebuje 22khz, tak vše bude OK. Mikro vypínač tam není, takže je bez generátoru. Děkuji moc za radu. R^ |
josh69
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 14 |
![]() |
|
![]() |