, sekce: Zkušenosti |
|
Vantage 8000 a 8 vstupovy DiseqCZdravim kolegovia,mohol by mi niekto pomoct a poradit ako mam v menu nastavit prepinac DiseqC EMP Centauri 8 vstupov na prijimaci Vantage 8000. Mam tam Jepseen software a akosi si neviem dat rady. S beznymi 4 vstupovymi prepinacmi som nemal problem, ale potrebujem iba jeden kabel. Vdaka za kazdy podnet. S pozdravom sato Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 199 |
|
|
RE: Vantage 8000 a 8 vstupovy DiseqCInstalace/Nastaveni anteny: Rezim Diseqc-Diseqc1, Diseqc1.1- 1az8/podle konkretniho osazeni relatka/.Je to mnohokrat odzkouseno. Ale stava se nekdy, ze je rele nutne preinstalovat na podporovanou verzi protokolu. Co ma rele za presne oznaceni?On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
Vantage 8000 a 8 vstupovy DiseqCJedna sa o tento prepinac EMP-CENTAURI Profi line P.168 V2: http://www.emp-centauri.cz/products.php?id_kateg=5&id_pkateg=20&id=82Ide mi o to, ako v tom menu nastavit tie polozky kde su DiseqC Port a DiseqC 1.1 pre vsetkych 8 vstupov. Mozes mi prosim ta Saxon napisat ako to tam nastavit? Blbnem tu s tym uz peknu chvilu a nie a nie aby to islo ako ma. Mnohokrat vdaka za ochotu. _________ Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
|
|
satohttp://www.cssf.cz/showthread.php?t=32160Tu máš presne rozpísané, ako na to. Ten Diseq mám aj ja , ako ty, a ide na 100 percent....Ak to máš správne fyzicky zapojené, tak potom v menu prijímača je to za pár minút nadstavené. |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
|
|
Vantage 8000 a 8 vstupovy DiseqC OK!Dakujem ti MilanC za uzitocny link. Podla toho navodu to bolo hotove za zopar minut...Vsetke vstupy z DiseqC prepinaca teraz pracuju bez problemov. Pekny den zela sato ---------------------------------------------------------------------- Be independent and your TV screen will never be the same. Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
|
|
satoSom rád, že ti to pomohlo.... celá tá stránka je parádna na Vantage. |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|