Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

Digi sport

Mám otázku. Viete niečo o Digi sport? Ževraj má od augusta začať vysielať. Má vysielať výlučne priame prenosy anglickej a talianskej ligy. Bude len na Digi tv alebo ju zaradí aj UPC Direct?

rastol
Registrace: 3/2010
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Digi sport

len digi tv
a nikde inde Rv

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Už len upc aby zaradovalo od digi tv programy. :laughing: :laughing: :laughing:

FAK13
Registrace: 12/2009

digisport má exkluzivní práva na anglickou a italskou ligu pro následující tři roky.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Ďakujeme NOVE SPORT HD, že nás takto odpingpongovala a že my, čo máme Skylink, sme bez z Premier League. V blízkej budúcnosti sa rozlúčim z celým Skylinkom. Nova Sport HD bola totiž jediná stanica, ktorá za niečo stála. Good Bye Skylink.... Rv

Dreambox 800 HD PVR, Optibox CX PVR Ready, LNB Opticum duo 0,1 dB

zidane69
Registrace: 7/2006

ide aj na hello HD,s podivne slusnym obrazom..

freee
Registrace: 2/2010

A nebude sa dať prijimať aj na upc direct niekto spomínal, že na väčšiu parabolu sa na upc direct dajú chytať aj programy z digi tv?

rastol

:laughing:

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

rastol

To s tym nema nic spolocne...UPC to v ponuke nebude mat zaradene

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

Tak ako je to s prijímaním staníc z digi na upc direct?

rastol

príjímať budeš aj digi, ale bez obrazu a zvuku :)))

maxelko
Registrace: 3/2006

digi sport

Asi Skylink zruším měl jsem ho k vuli anglické lize a oni nás takhle vypekli

huck
Registrace: 3/2006

Skylink nikoho nevypiekol....so vsetkymi vypieklo Digi

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

@vortimond

Ale Italská serie A by měla být i na Sport tv? nebo se pletu?

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

pleteš se.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

zdroj je tenhle článek z HN. píše se tam, že digi přeplatila v boji o práva i sport1 a ten o italskou ligu přišel:
http://hn.ihned.cz/c1-44872260-tri-televize-zaplati-za-ligu-pres-80-milionu

vortimond

Pokiaľ máš motor na sat orbite určite nájdeš aj voľné vysielanie nejakej stanice s Premier League

domi357
Registrace: 5/2010

RE:Digi sport

Zdravím,sem úplný laik a potřebuji poradit.Mám UPC Direct a chtěl bych sledovat anglickou ligu.Uvažuji že si pořídím Cyfru+ abych ji mohl sledovat,mám známé v Polsku,takže by to neměl být problém.Ale potřebuji vědět,že když si tu kartu koupím co všechno ještě musím mít abych ty programy na te kartě mohl sledovat.Nebo stačí tu kartu vložit do toho set to boxu od UPC Direct a normálně mi to pojede?Děkuji za odpovědi.

dejwid
Registrace: 4/2010

v tom STB od UPC ti nepojede vůbec nic. potřebuješ nutně nějakej vlastní přijímač a do toho přesunech obě karty

vortimond

a můžeš mi nějaký ten přijímač doporučit?Dík.

dejwid

záleží kolik do toho chceš vrazit. 4000 nebo klidně 7000? taky můžeš mít problém (jestli máš od nich např. ten mediabox) že karta bude párovaná. musíš požádat aby ti jí vyměnili za cryptoworks

vortimond

klidně i 7000Kč,mám ještě od nich ten starý černý philips.Napíšte mi nějaký typ?Děkuji.

dejwid

každej ti doporučí co má doma, takže já bych ti doporučil asi vantage 7100S

vortimond

dík za doporučení,a opravdu mi tam půjde karta kromě Cyfra+ i karda od UPC Direct?

dejwid

Tak toto sa može stat len na SK a v CZ aby premier league vysielala TV ktorá nebude mat velku divacku podporu.Pokial viem tak DIGI TV má zhruba 30% domácností a možno aj menej.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

Myslel som oficiálne na kartu,nie na čierno.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra