Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

Digi sport

Mám otázku. Viete niečo o Digi sport? Ževraj má od augusta začať vysielať. Má vysielať výlučne priame prenosy anglickej a talianskej ligy. Bude len na Digi tv alebo ju zaradí aj UPC Direct?

rastol
Registrace: 3/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35
Odpověď v diskusním vlákně

kostik

Tak právě proto to asi koupili, ne ??? Uvidíš to rošambó, až ta Premier League začne. Spousta lidí totiž žije pořád v domnění, že to na té Galaxii půjde...

polulin
Registrace: 10/2007

@kostik123

co sa tyka dedin tak digi ma asi 80 percent ludi, ine je to v mestach kde je kablovka, hold taky je uz zivot raz to kupi ten raz onen

mjamriska
Registrace: 4/2003

mjamriska

To ano,ale myslel som oficiálne.Na čierno to má vačšina ludí - zatial.Nech je čím skor Nagra3 u Digi nech je pokoj.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

RE: Digi sport

at uz tahnou ty rumuni s tim jejich Digi sportem nekam kamsi a nevotravujou tu jejich mazanici si strci nekam ja bych to nechtel ani zadarmo moje posledni slovo prosim provozovatele aby zablokoval pripominky k tomuto kanalu uz me z toho nejak jebe. :laughing:

image
Registrace: 10/2008

tak to ma nastvalo, lebo zaplatil som si na 1 rok Nova Sport HD kvoli Premiere league.
Len kvoli tomu. A teraz nebudu davat nic.

full
Registrace: 12/2007

U nás v práci lidi jsou nasr... na Skylik a kdyby ty soupravy nebyli jejich tak by je vrátili hned.Prý jim stačí DVB-T stejně na to nemají čas koukat neznám nikoho z práce kdo si platí balíček navíc , nebo HD

standa111
Registrace: 11/2009

ked to nebude v základnej ponuke tak sa im nato každý vyprdne

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

digisport este nevysiela a vy tu tvrdite, ze je to mazanica. To su ale oci :8)
Ze vraj sa to moze stat len u nas? A co takto arena v nemecku? Taketo veci mozu pisat len ludia co si nedovidia ani na koniec nosa :bigeyes:

dalko
Registrace: 11/2006

DigiSport

Tak co já vím tak drtivá lidí co přijímá TV ze satelitu má DigiTV a já se k nim teď přidám. Nic jiného mi ani nezbývá, jako jediná platforma totiž bude šířit kompletní sportovní nabídku fotbalových kanálů (mimo Sport2, kde však po ztrátě práv na italskou seriiA, stejně asi moc fotbalu nezůstane).

FI711010
Registrace: 6/2008

@kostik123

ale ja som myslel oficialne. co vidim paraboly tak 70-80 percednt digi na dedine

mjamriska
Registrace: 4/2003
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra