![]() |
|
UPC Direct - športChcem sa spýtať tých čo majú UPC Direct na svojich prijímačoch či im ide aj maďarský Sport 1?A či Eurosport 2 bundesliga už aj na UPC ide s cz jazykovou stopou. dik |
Paterliny
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 216 |
![]() |
|
RE: UPC Direct - športEurosport 2 Bundesliga (dnes Eurosport 2 NEE) je k dispozici s CZE komentářem z nového systému Thor.Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)
|
redakce
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 2 279 |
![]() |
|
RE:redkceMůžete mi prosím sdělit,zda je tato stanice/Eurosport2NEE/součásti nabídky kabelové UPC?Za odpověď děkuji. |
Wimpy
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 142 |
![]() |
|
@Paterlinyna vlastním příjímači jde jak sport1hu tak i sport2hu a nově i sport m hu.nevím jak dlouho ale zatím to jde ;) |
acce
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 1 092 |
![]() |
|
RE: UPC Direct - športdik,to acce: Tipujem že máš ale Direct PLUS. Pôjde to dovtedy dokiaľ pôjde aj na Skylinku registrovaných v ČR slovenské programy vrátane STV 3 :-) |
Paterliny
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 216 |
![]() |
|
RE: UPC Direct - športtipuješ správně,pak mě to taky napadlo,ještě tam jde sport klub hungary.nemám ale šanci poznat že to je v plusu :)mě tedy na astře maďarskej sport1,2 nešel a plus jsem měl taky.jde to až po přetočení na thor... |
acce
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 1 092 |
![]() |
|
Paterlinya cuduj sa svete pravdu nemate... a preco? porozmyslajte...nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
Eurosport2NEENa kabelové UPC není. |
pifl
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 212 |
![]() |
|
RE:Eurosport2NEPifl.Děkuji za odpověď. |
Wimpy