![]() |
|
Sat. karta do PC s DVB-S2Uz sa rozhodujem asi dva dni ohladne satelitnej karty do PC a neviem, ktoru si vybrat. Vie mi niekto poradit na zaklade osobnych skusenosti, ktoru kupit? Aby mala podporu DVB-S2Moji dvaja favoriti su: TeVii S470 a Skystar HD2 |
bondro
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 39 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
RE: Sat. karta do PC s DVB-S2urcite tevii |
PowerPC
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 182 |
![]() |
|
RE: Sat. karta do PC s DVB-S2já bych zkusil tu Tevii kartu. ale tohle není hlavní problém. co mě osobně trápí nejvíc je ta věc, že se mi vůbec nedaří dosáhnout na PC tak vysokou kvalitu obrazu jako nabízejí klasický přijímače (ať už při sledování SD nebo HD programů). ty hardwarový dekodéry obrazu v klasickejch přijímačích jsou totiž vysoce kvalitní a určený přesně k tomuhle účelu, zatímco grafický karty v PC jsou vyráběný čistě s ohledem na hraní her. hry a internet jsou ta věc, která udělala z PC nezbytnou součást každý domácnosti. takže abys dosáhnoul stejnou kvalitu musíš používat:1. buď hodně výkonej procesor a zapojit v příslušném kodeku (např. ffdshow) sérii nejrůznějších rutin, který slouží k vylepšování obrazu 2. a nebo nějakou speciální a pro tenhle případ vhodnou grafickou kartu (nevím jestli něco takovýho existuje) Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Sat. karta do PC s DVB-S2mám tu hd2 od technisatu.a jsem spokojen!doporučuji!a hd na pc je zrovna tak kvalitní jako na tv!jde také o to mít kvalitní monitor! |
ondra700
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 493 |
![]() |
|
RE: Sat. karta do PC s DVB-S2monitor mám stejnej jako k tomu klasickýmu stolnímu přijímači (je to LCD televize, propojení je pochopitelně v obou případech přes HDMI)Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Sat. karta do PC s DVB-S2mno tak to musí šlapat!oboji stejně dobře |
ondra700
![]() |
|
RE: Sat. karta do PC s DVB-S2vortimond: to akoze vazne je obraz cez sat.kartu cez pc na pohlad horsi ako ked ho pustis cez stolovy receiver? To sa mi velmi verit nechce....o tej karte som dost uvazoval, ale teraz som na vazkach....ci zobrat stolovy s linuxom alebo pc kartu....podla mna je tam rozdiel iba v spotrebe,kedze HTPC si urcite potiahne viacej ako Dreambox...ale zase na HTPC to bude asi stabilnejsie, co sa tyka napr. sharingu....takisto tam nehrozia ziadne restarty...zamrzi...a podpora viac systemov...tak asi predsa pojdem do tej TeVii....len ju nikde nie je dostat...len zo zahranicia :( |
bondro
![]() |
|
RE: Sat. karta do PC s DVB-S2mělo by. ale PC má vždycky viditelně horší obraz (při sledování TV vysílání). takovej jako hrubej a nefiltrovanej. chybí tomu jednak trochu ostrost, barevný plochy nejsou vyhlazený (je vidět šum) a plynulost obrazu je nesrovnatelně horšíVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Sat. karta do PC s DVB-S2http://www.sat-servis.cz/eshop/50.tevii/TeVii-S470-DVB-S2/Ale pokud myslíš zahraničím i ČR,tak potom ano ;) |
TDHenry
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 536 |
![]() |
|
RE: Sat. karta do PC s DVB-S2tak to máš něco někde špatně.mě to žadnej šum a nic podobnyho nedělá.jde to zrovna tak pěkně jako se sat přijímačem! |
ondra700
![]() |
|
RE: Sat. karta do PC s DVB-S2jestli mi nevěříte, tak zkuste tenhle zajímavej a jednoduchej pokus: najeďte myší na ten posunovací sloupec webovýho prohlížeče vpravo a rychle posouvejte stránku parabola.cz nahoru a zase dolů. a napište mi, jestli se vám podařilo dosáhnout nějaký aspoň přibližný plynulosti (třeba vhodným nastavením obnovovací frekvence monitoru nebo nevím jak)Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Sat. karta do PC s DVB-S2osobně jsem naposled viděl 100% plynulý scrollování před X lety na počítači Amiga 1200 :laughing: ale na PC nikdyVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Sat. karta do PC s DVB-S2normalně plynule!a používám prog dvb profesional a codec cyberlink. |
ondra700
![]() |
|
RE: Sat. karta do PC s DVB-S2Nevím, co to máš za lcd, ale na mém full 23 monitoru to jde taky plynule, ani si nedokážu představit, jak by to mělo být jinak..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Sat. karta do PC s DVB-S2A to používám starší noťas, protože mě u PC rozčiluje hluk ventilátoru.. :)))Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Sat. karta do PC s DVB-S2vy to nevidíte, že se obraz vždycky trochu trhá? s tímhle mají PC problém, je to kvůli tradičnímu uspořádání grafický paměti. např. ten CXommodore Amiga nebyl ve svý době vůbec určenej na 3D hry (to ze stejnýho důvodu nešlo dost rychle) ale tohle zvládal naprosto dokonaleVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Sat. karta do PC s DVB-S2Nevím, co popisuješ tím trháním, ale zřejmě to bude souviset s rychlými scény a technologií lcd obecně.Zkus crt monitor nebo plazmu. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Sat. karta do PC s DVB-S2pusť si Sky NEWS a řekni mi, jestli se ti podařilo aby ten informační pás dole běžel naprosto plynule. stolní přijímače tohle umí. PC neVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Sat. karta do PC s DVB-S2Nemám pc kartu, namonitoru koukám přes hdmi z ext. stb.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Sat. karta do PC s DVB-S2to není můj výmysl. na spoustě fór se o tom diskutuje a je to FAKTwww.amiga.org/forums/showthread.php?s=59cd47c1ae72f2a6a0cb7770fd12f4c6&t=52288 Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Sat. karta do PC s DVB-S2..pc sat kartu samozřejmě.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Sat. karta do PC s DVB-S2nejako sa debata vybocila mimo temu.. |
bondro
![]() |
|
RE: Sat. karta do PC s DVB-S2ok. u tý Tevii karty budeš potřebovat nějakou externí čtečku karet (CI slot se k tomu neprodává). to je asi výhoda těch SkyStar karet od technisatuVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Sat. karta do PC s DVB-S2OT: Není lepší ext. stb s PVR?K čemu je ta karta vlastně v PC dobrá? :)) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Sat. karta do PC s DVB-S2v podstatě je lepší linuxovej přijímač. ale ta karta nabízí za cenu menší než ariva nepředstavitelný množství zábavy a programy jako DVB Viewer jsou úžasný (co do funkcí a pluginů). stabilita je né vždycky dokonalá, to platí asi i u těch přijímačůVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Sat. karta do PC s DVB-S2pc je na multimédia stavěno!!!!čili i na video i hd video(ty lepší PC)!!!takže nechápu co pořád se ti kde seká nebo nejde plynule!vše jde ok když máš trochu lepší PC a monitor!!!na hd stačí procesor 3Ghz(dvoujadro).grafika je jedno.tenhle procesor zmákne hd i bez lepší grafiky.a vše jde plynule a stabylně bez škubání atd!!a hd obraz naprosto stejný jako ze sat přijímače!!!!!! |
ondra700
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
![]() |