Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Tomuhle nebudete věřit.

Crrrrrr. Zvoní telefon. Servis. Prosím.
zákazník: nejde mi satelit. přijeďte.
technik: co Vám ukazuje obrazovka televizoru?
zákazník: nic. černá tma.
technik: co Vám ukazuje displej přijímače?
zákazník: no dyť říkám, že nic!
technik: nemyslím obrazovku televizoru ale displej přijímače.
zákazník: 191
technik: stiskněte na dálkovém ovladači od satelitu číslo 5. Naskočí Vám ČT24.
zákazník: nic to nedělá. je tam pořád 191. Teda vlastně 1901.
technik: tolik programů tam vůbec nemáte naladěno. to je nesmysl.
zákazník: už tam naskočilo 1902
technik: jsou dvě minuty po devatenácté hodině. máte vypnutý přijímač, a ten Vám ukazuje hodiny. Tak si ho prosím zapněte.
Tak tenhle rozhovor jsem měl s jedním zákazníkem včera večer. Je tohleto vůbec možné? Mám takový pech jenom já nebo máte podobné zkušenosti?

Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!

Enik
Registrace: 11/2005
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Tomuhle nebudete věřit.

To by byla dobrá scénka na Silvestra :laughing:

Ji.sat
Registrace: 1/2006

:))) :))) :)))
vyzkoušel bych odpověď: buďte rád že to zatím přibývá, za 5 hodin tam bude najednou 0000 a pak to bouchne :)

davidkriz
Registrace: 8/2009

:laughing: :laughing: :laughing:

Standa2
Registrace: 5/2005

Řekl bych běžná věc. Někteří ještě po letech zkoušejí ovládat stb DO od televizoru..

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Když jsem tohle

dnes vyprávěl kolegům u oběda, tak se nám málem prodavačka udusila na smaženém sýru. Tohle je opravdu jen malá ukázka toho, co člověk při své práci může zažít. Pak se divte, že mi z toho už hrabe.

Enik

RE:Věřím!!!

:laughing: :laughing: :laughing: R^ R^

Žádný učený z nebe nespadl ale pitomce jako by shazovali.

zizi
Registrace: 2/2007

Ale zas na druhou stranu - jak si lidi naučíš takový je máš (tohle je ale extrém). Takže je musíš naučit: Nelezte do Menu - stejně to nevylepšíte. A když sáhnete sem a nejde TV a nepomůže Exit (které pomůže většinou vždy) tak jste v modu Radio a zas se do TV dostanete sejným tlačítkem. A když dáváte př. 3 a skočí tam 33 (333) tak to držíte moc dlouho. I lidé přes 80let se to naučí - chce to jen čas.

Standa2

To mi jednou

volal pán, že mu zrní digitál. Tak mu říkám, že digitál nezrní, ze buďto jede nebo rozpad obrazu. Na radu, aby si tedy zapl ovladačem STB a eventueplě přepl na AV nebyl technicky na výši. Takže výjezd s plnou parádou a na místě jsem zapl ovladačem STB a už to frčelo. Vyrovnal náklady a všichni spokojeni. :-)

BTW: ale setkal jsem se již s případem kdy přes scart opravdu bylo v obraze zrno. Mohl za to levný 3 metrový scart na který se indukovalo rušení z kabeláže za TV. Osadil jsem poctivý dobře stíněný scart kabel a bylo po problému. :)))

Dolinak
Registrace: 8/2007

Já mám zase zkušenosti, že pro velkou většinu zákazníků je po skončení sledování problém vypnout tv i přijímač do pohotovosti, takže vypnou pouze tv a přijímač je neustále zapnutý a potom se diví, že jim zpravidla těsně po záruce odcházejí zdroje.

sirda
Registrace: 11/2006

Eniku věřím každé slovo!
Protože dělám v jenom nejmenovaném velkém callcentru vím, čeho všeho jsou lidé schopni :)))))))))

kacenkin
Registrace: 1/2007

Je to rok,dva co tady psala jedna pisatelka,myslím Jarmila.
Zalévala kytky a pod květináčem měla sat,přijímač a zalila ho i s kytkama.Potom dala přijímač vysušit do trouby.
No světe div se. :))) Už tady na tomto foru dlouho nebyla.

Ji.sat
Registrace: 1/2006

to je ale všude

já třeba zase mám nejraději zákazníky, které jsem nikdy neviděl, chtějí cartridge do tiskárny a když se zeptám do jaké tak zcela vážně řeknou "do té mojí" :))) :))) :)))

Klokan008
Registrace: 6/2010

a u nás chtějí Romové SVĚTOBOXY..CO MAJÍ DEVEBET.

kuldan
Registrace: 11/2006

:laughing:

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Po týdnu provozu dvou Skylinků v jedné domácnosti telefon:Pane,jak jste udělali ten satelit který jsem chtěla místo kabelovky,tak jste to udělali špatně.Já když vytáhnu ten kabel ze zásuvky od kabelovky,tak mi nejde ani jedna televize.Po asi 15 minutovém hovoru jsem jí konečně dotlačil,aby přepnula televize do režimu AV.Asi si začnu ty rozhovory nahrávat :))) :))) Ještě že jí mechanik doma udělal registraci karet,jinak by po měsíci volala znovu.

Promax
Registrace: 12/2005

A už jste někdy viděli přetržený pásek ve videokazetě sešitý jehlou a nití? Hlavičky to samozřejmě nepřežily.

visper
Registrace: 5/2008

S tím přepnutím na AV

jsem měl taky pár zákazníků. Jeden byl opravdu úžasný. Nainstaloval jsem mu SAT a 107plasmu. Ukázal jsem mu jak to ovládat. Večer mi drnčel telefon, že nemůže zapnout televizi. Nakonec se došlo k tomu, že nemůže najít tlačítko pro přepnutí na AV. Tak jsem tam vyrazil a ukázal mu to podruhé. Pro jistotu i manželce. Druhý den v poledne mi drnčel telefon, že nemůžou najít to tlačítko na zapnutí satelitu. Tak jsem vypnut telefon. :-)))
Jednou mi také volala paní asi týden po instalaci, že jsem jí ukradl ten černý kabel mezi TV a SATem, a že se nemůže koukat. To jsem taky nepochopil.

Enik

no pekne. Zdieľanie karty medzi rodinným domom a chatou. Prečo mi nejde zdieľanie na chate ? Musíš sa natočiť na astru 23 a. A prečo , však dieľanie je preto že sa nemusím natáčať. vynechal som 5 minútovku zo slovníka cudzích slov.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

visper

už som videl 5 kilovú včelu aj koňa grcať ale zašitú pásku som ešte nevidel. A koľko mala stehov ?

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

2006-2007 som inštaloval digiTV a vtedy som chodil na neuveriteľné servisné zásahy...power on, dotlačiť scart, prepnúť AV vstup, zapojiť do el.zásuvky....šikovnejším: prepnúť typ LNB na universal (načo tam liezol?) otočiť karty naopak, vymeniť baterky v DO ...... atd hotové USA

Pokoj a bratská láska...

disdzo
Registrace: 7/2008

a pikoška: Raz ma zákazník presviedčal, že chce parabolu na povalu pod škridľu a tvrdil, že jeho kamarát to tak má a skylink mu chodí ako divý...hovorím: To musím vidieť!... a videl som. Pan mal kedysi na stožiari kruhovú parabolu a prijímal analog. Objednal si firmu nech mu spravia digital. Firma mu starú hrdzavú parabolu vymenila za novú a tú starú nechali pohodenú na povale. No a pán bol v tom, že to chytá na ňu.....

Pokoj a bratská láska...

disdzo
Registrace: 7/2008

to kuldan

To jedna paní zas říkala: sex - top - box

Standa2

Standa2

měls jí ukázat jak funguje :D evidentně provokovala ;)

davidkriz
Registrace: 8/2009

No to môj jeden zákazník zase nikdy nevypína TV prijimač ,že načo,podľa neho stačí vypnúť satelit a obrazovka zostane čierná,čiže je vypnutá.Môžem mu to vysvetlovať aj 10 krát,ale asi to nikdy nepochopí,tak som ho nechal na pokoji,však to má aj tak starý vyše 20 ročný televízor a už by ho potreboval vymeníť.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

posledne dni mam zase vela pacientov ktori sa pridu pochvalit ,ze im ide na digi vsetko (joj plus,doma,hbo) aj po prechode na N3 a ,ze s tym vedia vybabrat tak,ze si kupia kartu skylink a pozeraju dalej na digi....vysvetlenie...maju tie ukrajinske sunky orton,pretocia si parabolu na astru ale stanice naladia samozrejme v zozname pod druzicu thor,takze maju dalej programy "z thoru" aj ked maju kartu od skylinku ... a nedavno som mal pacienta ktory si predplatil komplet mutli HD a vsetko bolo "v poriadku" iba mu neslo naladit Brava tv HD ...vysvetlenie...mal Humax 5500 a pozeral samozrejme multi bez HD :) a ak by ta Brava nebola ani by na to neprisiel...podla neho staci ak ma full HD tv,nepotrebuje menit sat.prijimac...

satelit1
Registrace: 12/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra