![]() |
|
Tomuhle nebudete věřit.Crrrrrr. Zvoní telefon. Servis. Prosím.zákazník: nejde mi satelit. přijeďte. technik: co Vám ukazuje obrazovka televizoru? zákazník: nic. černá tma. technik: co Vám ukazuje displej přijímače? zákazník: no dyť říkám, že nic! technik: nemyslím obrazovku televizoru ale displej přijímače. zákazník: 191 technik: stiskněte na dálkovém ovladači od satelitu číslo 5. Naskočí Vám ČT24. zákazník: nic to nedělá. je tam pořád 191. Teda vlastně 1901. technik: tolik programů tam vůbec nemáte naladěno. to je nesmysl. zákazník: už tam naskočilo 1902 technik: jsou dvě minuty po devatenácté hodině. máte vypnutý přijímač, a ten Vám ukazuje hodiny. Tak si ho prosím zapněte. Tak tenhle rozhovor jsem měl s jedním zákazníkem včera večer. Je tohleto vůbec možné? Mám takový pech jenom já nebo máte podobné zkušenosti? Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 687 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
RE: Tomuhle nebudete věřit.Tak takovejch je taky plno, co tvrdí, že chytají třeba 10 družic na jednu pevně uchycenou parabolu a singl LNB. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 941 |
![]() |
|
RE: Tomuhle nebudete věřit.Ja mam problem, ked mi volajú, že satelit zrní. zaboha to nevedia prepnúť na predvolbu AV |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 798 |
![]() |
|
RE: Tomuhle nebudete věřit.Keď r´m povie miesto scartka katka |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 798 |
![]() |
|
RE: Tomuhle nebudete věřit.Skvěle jsem se pobavil :laughing: |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Tomuhle nebudete věřit.raz som mal tiež telefonát že nejde sat a keď som sa pýtal aké svetielko svieti na STB tak odpoveď bola zelená akeď som sa pýtal aké svetielko svieti na televízore tak mi tetuška zabila : a to je ktoré mladý pánko . :scared: zasmial som sa tiež keď som kolegovi z talianska ladil UPC pretože mi zavolal že má problém ...u.pí.čí... a nie onUrobiť čokoľvek blbovzdorným je nemožné, pretože blbci sú nesmierne vynaliezaví. (Murphy)
|
Boris
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 271 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |