![]() |
|
Digi TV: TV Nova, ČT4, Film+ a Sport1 bez Nagra...Nova ide ešte... |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
@PeterHumaxAno, opět změna. Zpět k N2.V N2 naopak skončila Prima Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)
|
redakce
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 2 279 |
![]() |
|
Digi TV: TV Nova, ČT4, Film+ a Sport1 bez NagraDokedy tu budete informovať žobrákov čo skončilo v N2????Zaujimavé, že za všetko možné dávate banány,ale diskusie o takýchto pikovinach vám nevadia. Parabola dajte si banan...... ešte skôr ako vám v kancelári vypnú EMU. ;P |
konjo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 115 |
![]() |
|
Digi TV: TV Nova, ČT4, Film+ a Sport1 bez NagraNevidím nic špatného na informaci, alespoň se vyhneme blbým dotazům "proč to nejde". Proto si myslím, že zveřejňování redakce o odpojování N2 je na místě, toť můj názor.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
RE: Digi TV: TV Nova, ČT4, Film+ a Sport1 bez...vse vypnout az uz piraty cumej do (nevhodné slovo)e R^ |
pussycat
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 592 |
![]() |
|
RE: Digi TV: TV Nova, ČT4, Film+ a Sport1 bez...Hneď ako skončí N2 na private, zaplnia sa zoznamky :-)Pokoj a bratská láska...
|
disdzo
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 501 |
![]() |
|
to konjoTo je ta pseudokracie: ty si muzes delat [psat] co chces ale kdyz se nam to nelibi tak te osolime :))) |
Standa22
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
RE: Digi TV: TV Nova, ČT4, Film+ a Sport1 bez...jsem rad, ze se tady informuje o tom co se kde vypina (a nejen di.gi) .pirat nepirat, je to problem vysilatele ze si to nedokaze posefovat . az to vypnou narovna se konecne trh. to je to hlavni na co cekame vsichni jak my jako uzivatele , tak hlavne vysilatele. stejna situace nastala po konci emu na 23E. i kdyz tedka to stejny nebude. tam masa je mnohem vetsi Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
konjoUz som to pisal minule..a napisem to znova..je uplne normalne,ze sa informuje o zmenach v domacich platformachČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
konjoA copak jede tobe v kancelari?? Nemyslis ze ses trochu drzy, kdyz nekoho osocujes a vubec o nem nic nevis? Ano to je na banan, ale pro tebe RvKazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
![]() |
|
RE: Digi TV: TV Nova, ČT4, Film+ a Sport1 bez...:)) ale markiza ešte ide to je hlavne ;) |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 789 |
![]() |
|
007Konjo má naprostou pravdu! Pokud se ti to nelíbí, zapni si přemýšlení. Chcete tu potírat to, v čem se aktivně diskusně angažujete. Banáni nebanáni, hochu... |
VPoustka
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 18 |
![]() |
|
VPoustkaA ty aj premyslas pred tym nez nieco napises???Mne sa zda,ze nie...Nikde nevidim v spravach info o moznosti nelegalneho prijmu..je tu info o zmene v platforme,ktora tu poskytuje sluzby..ale ked si (nevhodné slovo),tak si (nevhodné slovo)Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
KrvavýpseAsi špatně čteš ty. Podívej se na tón příspěvku toho onanisty 007 a pochopíš, že tak se prostě člen redakce či správy fóra nechová.. Pokud ti to nedochází, stoupni si do stáda nepochopených... |
VPoustka
![]() |
|
@VPoustkaNevím, proč si od Vás admin vysloužil takové označení. Reakce admina byla přiměřená tónu příspěvku na který reagoval.Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)
|
redakce
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 2 279 |
![]() |
|
redakceNeřešte to, prostě se takhle správce fóra nechová.. Pokud to není očividné, pak je mi líto. |
VPoustka
![]() |
|
RE: Digi TV: TV Nova, ČT4, Film+ a Sport1 bez...bublajs to napsal přesně a tak to je: pirat nepirat, je to problem vysilatele ze si to nedokaze posefovat |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 221 |
![]() |
|
VPoustkaA dalsi chytrej, ty me nebudes poucovat jaky mam mit nazor, mas okamzityho padaka. Oni mozna ty vulgarity prejdou ...Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
![]() |
|
ČT4-SPORTOpět se vrátili k N2. ;) |
JEJDA
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 464 |
![]() |
|
RE: Digi TV: TV Nova, ČT4, Film+ a Sport1 bez...Jen testují, kolik lidiček se jim v databázi ztratilo..Kdo se ozve, vyhraje.. :) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Cenzor 007Jenom na okraj: Tak takhle se tedy admin ROZHODNĚ nechová !! Výhružky typu "...ty mne nebudeš poučovat..." mi připomínají už jen panovačné chování soudruhů někdy v padesátých letech minulého století. NIKDE JINDE NA NETU TAKOVÉ CHOVÁNÍ BĚŽNÉ NENÍ. Vím, že se vám tenhle názor líbit nebude (no dáte mi banán, jak jednoduché, že), ale je to tak. |
PeVy
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 139 |
![]() |
|
![]() |