Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

vortimond

Vzpomeň si, jak jsem říkal, že u nás dojde k odpojování N2 u Digi v brzké době, zatím co ty jsi tvrdil , že k tomu bude až napadne sníh. Dnes už se nedá bez karty přijímat ani ČT4, Nova, Sport 1 či Film+ :laughing:

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: vortimond

přiznávám porážku. tak rychle jsem to rozhodně nečekal. nejdřív na podzim. až začne vysílat ten digisport, tak musíte někdo nastřílet spoustu screenshotů, abysme to vůbec mohli zhodnotit

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

nova ide, prima nejde

matho
Registrace: 2/2006

konečne bude pokoj :sly:

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

Ja len nechápem podľa čoho vypínajú programy v nag2 veď vypli Novu a potom ju zase zapli, a vypli Primu. Prečo zase zapli Novu a vôbec veď programy ktoré sú určené iba pre jednu krajinu mohli už vypnúť tv napr Markíza JOJ Nova Cinema a aj Nova

domi357
Registrace: 5/2010

Ale stejně to jsou machři,že to neusekli najednou.Takto pozvolna je to lepší,abychom si zvykli.No co se dá dělat.Nic. Rv

Ji.sat
Registrace: 1/2006

A hlavně že to začli řešit až po 3 letech je jev nevídaný.

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

kvasnak

ono je to dobre,ze bude aspon klid od tech co koukali jenom na picle digi TV,muzou si ty sve plechace,ktere kvuli tomu koupili nacpat bez prislusne karty DIGI,nebo skylink do p.r.c.i.n.k.y,a bude klid i zde na forum.
Ten kdo bude chtet a umi si poradit,tak to stejne bude koukat(viz.kamosi z Polska)sice jiz nekdo z nich zaplatil tvrde,ale stejne to jede dal.(rozjizdi se to celkem dobre v Evrope)Ti kteri tvrde zaplatili jsou prukopnici N3 a ne jen u DIGI TV,ostatni co znam tak stejne pokracuji,a jde to,ne ze ne.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

re hery

Zdar jak svina,box key eu je down :( Mám nějakej kšeft na N3 upc do dreama!!!Máš nějakej kontakt? R^
dík

Slibem nezarmoutíš,ačkoliv ti to nikdo neudělá lépe než já ti to slíbím!!!!

binladin2
Registrace: 10/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra